icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mokilko
20. apr 2017

@olylili veru,des 😢

myskahryzka
20. apr 2017

@kotatko1232 kote ale to, ze si si dnes zmazala svoj druhy profil o ktorom si tvrdila pred par dnami, ze uz ho nemas neznamena, ze nemam spraveny jeho screenshot 😘

@mokilko Dufam, ze po tomto tu uz nebudeme za blaznov, co uhanaju chudiatko kotatko. Je to chora zena a lutujem jej chlapa. Vobec sa nedivim, ze s i ju nechce zavazovat dalsim deckom.

archanjel007
20. apr 2017

@mokilko
@kotatko1232 pseudotehotenstvo začína ako klasická gravidita. Žena začne mať typické príznaky: rannú nevoľnosť, závraty, bolesti v podbrušku, citlivé, zväčšené prsia, prekrvenie pohlavných orgánov, dokonca jej vynechá menštruácia. V niektorých prípadoch až na istý čas. Žena priberá na váhe, môže jej mierne narásť i bruško. Skutočne teda svoj stav považuje za jasné tehotenstvo, keďže všetky príznaky tomu nasvedčujú. Po návšteve lekára, resp. urobení tehotenského testu však nasleduje obrovské sklamanie v podobe negatívneho výsledku.No potom co som si teraz precitala neprinalezi ma ta sudit ale ani urazat vyzera to dievca ze mas problem mala by si navstivit odbornu pomoc.Ak tuzis byt mamou a neni ti to dopriane ved si este mlada ak sa nedari su nato lekari nemusis sa sama strapnovat na internete mozno ta tu niekto aj osobne pozna no aky nazor si na teba urobi.Uvedom si jednu vec len sama sebe robis zle..

karmela
20. apr 2017

@mokilko fuuuuu ty kokso silná káva

olylili
20. apr 2017

@myskahryzka asi áno je to tak preto nechce už žiadne bábo ktovie čo to ona doma vyvádza aké má s ňou starosti tu nič len Levoča 13-tka 😱

mokilko
20. apr 2017

@myskahryzka vieš, keď ja pochybujem o tom, že vôbec on vie čo tu ona robí. Nechce sa mi hľadať ďalej, fakt mám čo so sebou robiť, ale akurát čo som sa rozčúlila a drobatku to vôbec nerobí dobre. Kašlem ja už na to

suesue1983
20. apr 2017

@mokilko No kraaaasa///nemam slov

adria88
20. apr 2017

@mokilko 🙄 Sodoma Gomora toto... na čooo? 😨klobúk dole, že si si dala tú námahu to hľadať ....

sticker
mokilko
20. apr 2017

@adria88 musím ležať a nič nerobiť... Dobrovoľné by som čas nestrácala. Popravde som ešte kúsok nádeje prenu mala, že to nemusí byť všetko pravda. Ale hodis si jej meno do vyhľadávača na fóre a ideš....

karmela
20. apr 2017

@mokilko len kľud nerozčuluj sa šetrí seba aj babatko 🤰Mamina

rebeka211
20. apr 2017

@mokilko Tak to je pekna krava,ze uz takto musim povedat.Robit si z takych veci dobry den...Ja som potratila v 7.tt a nestihla som ist este k mojej dr.,lebo sa to stalo 2dni pred prvou kontrolou cez vikend.Zacala som spinit,tak ma muz hned viezol do nemocky.Este na 5.ty den krvacania som mala pozitivny test a musela som chodit k mojej dr. na kontrolne hcg,ci klesa.Sa necudujem,ze sa tu do nej kazdy pusta.

myskahryzka
20. apr 2017

@mokilko Tak tak.. tebe to nieje treba a ona vo svojej choromyselnosti odignoruje toto vsetko a bude si tu nadalej vypisovat nezmysly pre svoje "veriace". Ja ale dufam, ze aj baby z fora a skupin si to precitaju a nebudu ju v tom nadalej podporovat lajkmi a neviem cim vlastne jej davaju najavo tu podporu.. aj, alebo najma pre jej dobro.

adria88
20. apr 2017

@mokilko tak už len pekne odpočívaj a užívaj tehuľko, prajem veľa zdravíčka obom 😀

matik7
20. apr 2017

Mna tu uz tiez par mesiacov z nej vystiera..je to psycho! Chora hlava. Zachvilu sa zas ozve akoby nic, ja to nechapem😣

olylili
20. apr 2017

A to táto psychická porucha vzniká z veľkej túžby po bábätku? Žene z toho prepne keď ma slabšiu psychiku? Ešte ako dlho ju to drží pre boha a doma má dieťa to nie je sranda

bluebell0412
20. apr 2017

@mokilko ty si dobry agent 😀 mne sa nechcelo ani nemám kedy pozerať spiatocne uz ked baby písali ze čítali to a to....ale viete co toto je dosť aj na mňa....celé zle....choreeee!!!!

matik7
20. apr 2017

@olylili moja vies kolko by nas tu bolo takto prepnutych? Tu podla mna nejde len o velku tuzbu..ona musi mat aj iny problem.

nita216
20. apr 2017

@mokilko ako ja jej.prajem aby bola tehotna ale to ci ona robi je chore!v maji potratila a v jul uz je 7tt tehotna?ved po potrate treba cakat na ms a tp je min 4-6tyzdnov kym zena dostane. a potom estr treba cas na to aby ostalo tehotna a to hcg nevyprcha len tak zo dna na den!ja som potratila v 5tt a este po tyzdni stale som mala //na tedte hoci slabe ale boli!zahravat sa tu s potratmi to nie je hracka neboji sa ze bozko ju za to potresta?to je ako volat vlka!nic v zlom ale kotatko nech je tehu teraz a nech si vysporiada d sama zo sebou!

mokilko
20. apr 2017

@bluebell0412
@olylili
@matik7
@adria88
@myskahryzka
@rebeka211
@karmela
Svojim spôsobom mi jej je ľúto... Ale akože úprimne.

olylili
20. apr 2017

@matik7 lebo som čítala že niektoré ženy tak strašne túžia po dieťati že začnú mať zdanlivé tehotenstvo telo sa začne úplne správať ako v tehu aj brucho rastie a je to nebezpečné

mokilko
20. apr 2017

@nita216 veď preto som sa naschvál pýtala že kedy potratila. Ani sem to nenapísala lebo vedela,ze mnoho žien si tu vela pamata tak mi to napísala do správy. Ale to som ja už mala screenshoty urobené.

karmela
20. apr 2017

@bluebell0412
@mokilko @kotatko1233
@adria88 tak baby brala som to tak že je silno túžiaca aj som verila že je tehu aj keď som mala pochybnosti ale toto je už fakt prehnane až priam choré fakt..Js som tiež túžila po druhom bábätku dlho ale zase nie za každú cenu aby som tak klamala..Áno testovala som ako besna hľadala dobreze nie lupov // ale musela som ísť dálej..Mám dcéru ktorá mi robí radosť od tehu až do smrti a milujem ju nadovšetko.. @kotatko1232 spamätaj sa žena máš krásnu dcéru ktorá tá potrebuje a teš sa že ju máš..

myskahryzka
20. apr 2017

@olylili hej?? No a ja som si myslela, ze som tlstaaa 😁😁 ale teda zvalim to na pseudotehotenstvo. Ja mozem hodit foto aj z 25 tt.. tak som pribrala 😁😁😁

olylili
20. apr 2017
sticker
karmela
20. apr 2017

@myskahryzka no keby si mna videla v tehu s mojou malou..dnes mi moja zlata dr povedala že za jej 30r prax si má pamätá ako naj priberajucu veľkú tehuľku a to som rodila pred 7,5r

rebeka211
20. apr 2017

@mokilko ano,cloveku jej aj luto pride,ale robit z ludi blbcov,tak to uz je prilis.A toto co vcera napisala,tak sa moze hanbit.

alilka
20. apr 2017

Baby ty som 3tyzdne po mimomaternicovom a som v 13tt opäť tehotná 😂😂😂 viem hnusná som,ale konečne si tu niekto dal námahu a ukázal to tu..Aj ja som tuziaca ,5x som potratila,ale na toto by som sa neznížila..Fuuuj..Takto ťahať všetky baby za nos..Ja len toľko k tomu . @kotatko1232 a ty dievča zlaté "ber sa do druhej kože",lebo aj si taká aj ku chlapovi a v domácnosti ostaneš sama..To ber ako radu a nie urážku..Prajem ti veľa síl,aby si si dokázala vstúpiť konečne do svedomia..

nita216
20. apr 2017

Hoci az tak tuzi po tom aby bola zas matkou nemala by to robit ved najprv tehotensvo potom nahle potrat ved nikto sa stym nehra !pre zenu ktora uz potratila to je bolestiva tema a ked niekto napise ze potratila tak zienky tu na mk ju chcu podrzat a dusevne pomahat ved je to tazke obdobie a nie este sa tu s tym pohravat!a na vraj 6tt ma velke brusisko pritom je tenucka!no nevadi!kotatko zamysli sa nad sebou. a 2v 6tt uz vidno plodik aj srdiecko!

mokilko
20. apr 2017

@rebeka211 áno, toto som videla. Už keď som bola v nemocke som si to prezerala, a až teraz po tomto mi to dáva zmysel vsetko

radka1992
20. apr 2017

ja vás tu len pozorujem, a vždy sa teším z vašich // ....ale to čo ste tu odhalili by som vôbec nepovedala, že niekto niečoho takého bol schopný. Sem tam niečo lajknem, ked sa niekto trafí do môjho komentáru, a súhlasím s vami že kotatko si niečo potrebuje dokázať, ked nás tu takto asi klame. ale ved uvidíme, čo povie napr. lute, ktorá vždy stojí na každej strane. Som zvedavá ako sa to celé ukončí a kotatku prajem skoré uzdravenie.