Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@rebeka211 Ano. Taka je ona uzasna milucka osoba.. Dufam, ze tym chcela urazit len mna a nie vsetky snazilky. A k jej inteligencii sa radsej nevyjadrujem. Mala som moznost nahliadnut aj na jej facebookovu stranku a teda inteligenciou nesrsi ani tam.
👍 👍 👏 👏 😨 🤐 neverím vlastným očiam čo to tu čítam....toto je už veľmi silná káva ako totalne. neviem čo k tomu povedať lebo k tomu sa neda nič povedať. Je mi jej ľúto úprimne mala by navštíviť odbornú pomoc lebo toto je už moc.
@kudusko zlatko ja to mam v robote. 😐
@myskahryzka skoda :(
@mokilko
@myskahryzka
@archanjel007
@karmela
@olylili
@mokilko
@suesue1983 Baby uz chapete preco som tolko pisala lebo rto neslo inak bolo mi z jej klamstiev zle a teraz pojde bludy pisat inde alebo sa odmlci na 1 mesiac a ked budu nove bude ich odr....t
@adria88
@rebeka211
@rebeka211
@adria88
@bluebell0412
@matik7
@radka1992
@lienka449 aky ma druhy nick?🙂
@archanjel007 pod tým istým píše kotatko hoď si fórum a kde sa diskutuje nájdeš to ľahko
jej druhý nick
@kudusko no ja som si všimla,tak ma vo zvyku... na mesiac si zmaže fotku a potom si fiči nanovo//
@butterfly
@trblietava
@domci1203
@karmela tak dievčatá z tohto cyklu teda asi fakt nic nebude 🙈🙄namiesto bielkoveho hlienu mam tuhý biely 🙄🙄🙄tak ani alchemilka tento cyklus nezabrala 🤔Síce do MS ďaleko ale aj tak 🙊
@domci1203 uz neni dominika
@sofija18 ved si len 14dc že? Neboj ovu určite príde. Mne raz prišla na 19dc a raz na 21dc.
@archanjel007 uz ho zrušila?
https://www.modrykonik.sk/forum/search/?cx=0093...
tu su všetky jej fora kde pisala a oblbovala rozprávkami.
@bluebell0412 dakujem 🙂
@kudusko aj ja ...od teba prislo určite ďakujem 😉
baby dakujem vam ze ste pri mne stali a ze ta stara baba ako na seba myslim tu zbytocne neotravovala a nepisala blbosti DAKUJEM VAM MOC MOC si to vazim 🙂
To je chora zena !! Mala by sa dat liecit
@kudusko 🙂 vieš, ja keď som to ešte minule tuto čítala, neverila som najprv, že môže byť niekto niečoho takého schopný, na čo by to bolo dobré, no postupom času, ako som to tu pozorovala som aj začala veriť, keďže viaceré ste tu o tom dosť popísali, keď dala testy včera, či kedy, povedala som si, že dobre, môže byť, že vyšlo konečne naozaj, ALE od dnes už neverím Koťátku ani nos medzi očami... toto sa nerobí... treba sa trošku spamätať KOTE!!!
@karmela
@nikuskaberuska dievčatá,spolubojovnicky ako sa máte? ja mám pocit akoby som mala V podbrusku nafuknuty balonik 🙂 nie stále iba občas. 28. Idem na tu hematologiu tak som zvedavá ako tam bude.a 2.5. Idem na kontrolu či už bude ❤ toto čakanie.mozno ešte niekedy V priebehu týždňa urobím test, či je tmavý 😀 vy kedy idete na kontrolu ďalšiu?
@domci1203
@butterfly333 aj mne niekedy prišla na 20 DC ale potom bola krátka LF...ked nenastane do 20dc tak pochybujem 🙊ale tak snažíme a laskujeme ďalej ❤
@kudusko ja som si to uz davnejsie vsimla a paradne mi liezla na nervy, ale nechcela som rypat lebo som si myslela, ze to vidim len ja ked sa nikto neozyval..vzdy ked opisovala jej super tehotenske priznaky a ukazovala duchov, priala som si aby uz konecne bola tehotna aby tu nespamovala😂 Taka som rada, ze sa konecne ukazalo co je to za psychopatku.
@sofija18 mne aj ked prišla na 30dc tak lf som mala vždy 14.

Už balamúti vo fóre " od februára 2017 ideme do toho "