icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
20. apr 2017

@gabcca Gratulujem k potvrdeniu tehu!...Tvoj sen sa stal skutocnostou a nemusis byt uz v strese..Nabuduce urcite uz fotecku mat budes, no je to super vsetko, ze je babo tam, kde byt ma...Uzivaj a oddychuj pekne s drobcekom v brusenku 🤰😘

luta13
20. apr 2017

@milasik10 vidim //...Potichucky gratulujem a verim, ze bude silniet...Drzim palceky...Hod nam potom dalsiu foto 😉

milasik10
20. apr 2017

@luta13 dakujeeem,zajtra testnem a dam vediet...dufam,ze budu ciarocky uz silnejsie 🙄

luta13
20. apr 2017

@karmela Ahoj moja, citam Ta az teraz!...Nebola som tu od vcera a neskutocne sa tu teraz vytesujem a pri pohlade na fotecku mi az zimomriavky behaju po tele 😀...Krasne a gratulujem Ti este raz!!!...Konecne si sa dockala svojho vytuzeneho tehulkovania a verim, ze vsetko bude prebiehat ako ma🤰👶❤...Boh s vami obomi 🙏....A cakam pravidelne fotky Tvojho rastuceho bruska do IP 😘

luta13
20. apr 2017

@milasik10 Verim, ze budu...Boh s Tebou! 🙏

trblietava
20. apr 2017

@sofija18 ani ja nemam ten hlien nejaky top u teba to moze byt ze zacina ovulka ze je taky hlien aj ciarocky mas aj ked slabe no ved pozri na moje testy posielam foto ale to som robila 20tkove.ty mas tie ruzove s citlivostou 10? Ja neviem ci u mna prebehla ovulka ked testy zatial nie su uplne brutal tmave ale jedna kocka tu dnes pisala ze myslela ze ovulka nebola a cuduj sa svete ostala tehu aj ked testy neboli uplne pozitivne 🙂 takze vsetko je mozne

luta13
20. apr 2017

@candies skore uzdravenie Ti prajem a rifle neries, kym su len s takouto malo dierkou su fajn 😉...Pohladkaj za mna brusenko 😘😉

trblietava
20. apr 2017

@sofija18 tu je este foto tych ruzovych 10tkovych testov ale tiez im chyba kusok do krasnej sytej farby tak ja neviem no urcite testujem dalej a verim ze to bude ok 🙏 tebe drzim palce 😘 a potom budeme spolu necakat na ms 😀

trblietava
20. apr 2017

@sofija18 horny vcera vecer spodny dnes vecer

luta13
20. apr 2017

@monic1804 som rada, ze Dr.videl aspon gestacny vacok a verim, ze za 3 tt. uz budes vidiet aj ❤

luta13
20. apr 2017

@mokilko no comment - zasnem nad tou diskusiou! 😨...No kiezby toto bolo to prave tehulkovanie a mala dana osobka splnene to, po com jej srdiecko tuzi tak silno 🙂

luta13
20. apr 2017

@trblietava ovutesty este nie su silno-syte, no tutu-mutu uz moze byt...My sme to aj tak mali hala-bala, zacali sme od plodneho hlienu a tak kazde 2-3 dni...A ako som Ti uz asi spominala posledny styk sme mali 8.1...a pozitivny ovutestik bol 11.1...Ale neviem, aky bol ovulak 10.1. kedze v ten den som netestovala vobec - neboli sme doma, ale cely vikend u znamych na navsteve 😉

karmela
21. apr 2017

@barborapavlikova ahoj spolubojovníčka 😊 Ja som niekedy nafúknutá ako balón keď niečo zjem..včera som bola u dr videla som mini pici bodecku😍 A na ďalšiu kontrolu a odbery idem 4.5. Aj srdiečko už vraj určite bude..no ja mám ísť tiež na nejaké testy ktoré som pri malej nesbsolvovala ale som zabudla aké 🙈Jasne že si dáme určite vedieť moja..a som asi chorá chytila som od malej kašeľ tak musím niečo kuk pre seba a cajickovat..a vy sa drzkajte a sup pridať sa do skupiny Decembrovky 2017 aj súkromná tam je😘

karmela
21. apr 2017

@sofija18 @trblietava ovu príde a vy budete tehulky len sa laskujte silno držím palčeky 😘

karmela
21. apr 2017

@luta13 ďakujem ti pekne anjel náš áno aj ja sa nesmierne teším,a budem posielať fotky bruska snáď Sa zmestim do záberu 😂😘

karmela
21. apr 2017

@milasik10 verím že čiarky dnes ráno budú zase o niečo silnejšie 😉

karmela
21. apr 2017

@barborapavlikova a na ďalšej kontrole srdiečko určite uvidis aj ja sa už teraz moc teším 😉😘

milasik10
21. apr 2017

@karmela ahoj,nemam testy uz 😤 idem hned teraz pred pracou do Tesca 😂 z ranneho mocu to sice nebude ale ak som malo by aj tak asi ukazat

olylili
21. apr 2017

Žienky držte nám dnes prsty moja malá má dnes zápis do školy strašne som nervózna ako dopadneme lebo sa vôbec neteší 😑 u staršej tam bolo nadšenie tak mám strach 🙏

monic1804
21. apr 2017

@karmela podla velkosti to tipuje na 5 tt , uvidim o 3 tyzdne vraj mi povie presnejsie

barborapavlikova
21. apr 2017

@karmela ahoj, no teda rýchlo sa vyzdrav.ja som pri malom používala homeopatiká.aj keď nie každý je asi toho zástanca,mne pomohli veľmi.ja sa tiež teším A dúfam že už mi ukáže bublinku malú 🙂

gabcca
21. apr 2017

@luta13 dakujem moja velmi pekne

myskahryzka
21. apr 2017

Dobre ranko. Tu su slubene fotky a tym pre mna tato tema aj konci.

myskahryzka
21. apr 2017

A pre porovnanie.. testy, ktore dala pod nickom Kotatko1232

kudusko
21. apr 2017

@myskahryzka Ďakujeme Misi 😘😘😘

karmela
21. apr 2017

@barborapavlikova ďakujem moja znova som zaspala a teraz som vstala musím ísť niečo kuk do lekárne stekam ako psík 🙈 A na ďalšej kontrole bude určite krásna fotecka aj bijúce srdiečko..😘

karmela
21. apr 2017

@monic1804 tak to je super aj ja dnes končím 5tt začíname 6tt nabudúce uvidis svoje krásne babatko 😍Drzkajte sa

karmela
21. apr 2017

@milasik10 to nevadí že nespravis z ranného ja som testovala aj 4x denne tak sup sem s testom nech blahoželáme 😊😉držím palce silno

milasik10
21. apr 2017

@karmela testy nakupene,presuniem sa do robotky a testnem 🙂

olylili
21. apr 2017

@myskahryzka total chore !!!!