Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela Ahoj moja, citam Ta az teraz!...Nebola som tu od vcera a neskutocne sa tu teraz vytesujem a pri pohlade na fotecku mi az zimomriavky behaju po tele 😀...Krasne a gratulujem Ti este raz!!!...Konecne si sa dockala svojho vytuzeneho tehulkovania a verim, ze vsetko bude prebiehat ako ma🤰👶❤...Boh s vami obomi 🙏....A cakam pravidelne fotky Tvojho rastuceho bruska do IP 😘
@sofija18 ani ja nemam ten hlien nejaky top u teba to moze byt ze zacina ovulka ze je taky hlien aj ciarocky mas aj ked slabe no ved pozri na moje testy posielam foto ale to som robila 20tkove.ty mas tie ruzove s citlivostou 10? Ja neviem ci u mna prebehla ovulka ked testy zatial nie su uplne brutal tmave ale jedna kocka tu dnes pisala ze myslela ze ovulka nebola a cuduj sa svete ostala tehu aj ked testy neboli uplne pozitivne 🙂 takze vsetko je mozne
@sofija18 tu je este foto tych ruzovych 10tkovych testov ale tiez im chyba kusok do krasnej sytej farby tak ja neviem no urcite testujem dalej a verim ze to bude ok 🙏 tebe drzim palce 😘 a potom budeme spolu necakat na ms 😀
@sofija18 horny vcera vecer spodny dnes vecer
@trblietava ovutesty este nie su silno-syte, no tutu-mutu uz moze byt...My sme to aj tak mali hala-bala, zacali sme od plodneho hlienu a tak kazde 2-3 dni...A ako som Ti uz asi spominala posledny styk sme mali 8.1...a pozitivny ovutestik bol 11.1...Ale neviem, aky bol ovulak 10.1. kedze v ten den som netestovala vobec - neboli sme doma, ale cely vikend u znamych na navsteve 😉
@barborapavlikova ahoj spolubojovníčka 😊 Ja som niekedy nafúknutá ako balón keď niečo zjem..včera som bola u dr videla som mini pici bodecku😍 A na ďalšiu kontrolu a odbery idem 4.5. Aj srdiečko už vraj určite bude..no ja mám ísť tiež na nejaké testy ktoré som pri malej nesbsolvovala ale som zabudla aké 🙈Jasne že si dáme určite vedieť moja..a som asi chorá chytila som od malej kašeľ tak musím niečo kuk pre seba a cajickovat..a vy sa drzkajte a sup pridať sa do skupiny Decembrovky 2017 aj súkromná tam je😘
@sofija18 @trblietava ovu príde a vy budete tehulky len sa laskujte silno držím palčeky 😘
@barborapavlikova a na ďalšej kontrole srdiečko určite uvidis aj ja sa už teraz moc teším 😉😘
Žienky držte nám dnes prsty moja malá má dnes zápis do školy strašne som nervózna ako dopadneme lebo sa vôbec neteší 😑 u staršej tam bolo nadšenie tak mám strach 🙏
@karmela ahoj, no teda rýchlo sa vyzdrav.ja som pri malom používala homeopatiká.aj keď nie každý je asi toho zástanca,mne pomohli veľmi.ja sa tiež teším A dúfam že už mi ukáže bublinku malú 🙂
@myskahryzka Ďakujeme Misi 😘😘😘
@barborapavlikova ďakujem moja znova som zaspala a teraz som vstala musím ísť niečo kuk do lekárne stekam ako psík 🙈 A na ďalšej kontrole bude určite krásna fotecka aj bijúce srdiečko..😘
@myskahryzka total chore !!!!

@gabcca Gratulujem k potvrdeniu tehu!...Tvoj sen sa stal skutocnostou a nemusis byt uz v strese..Nabuduce urcite uz fotecku mat budes, no je to super vsetko, ze je babo tam, kde byt ma...Uzivaj a oddychuj pekne s drobcekom v brusenku 🤰😘