Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@olylili neboj sa že mala sa do školy neteší a zvládne to..poviem ti pravdu moja šla na 6r do školy chceli sa jej v škôlke zbaviť lebo je dosť akčné dievčatko..do školy sa samozrejme netešila a doteraz ju to drží a to je 2cka.Ale Filipa má známky dobre len úlohy keď mame písať jedna katastrofa ale napíše a má pokoj.Zvladne zápis neboj držím palčeky 😘
Ahojte dievcata. Dlho som sem neprispela, od mojho posledneho prispevku s fotkou testu, kedy som chcelaod vas radu, ci sa mi nemari ta 2. ciarka. Sledujem to tu ale priebezne 🙂 Tak som sa chcela s vami podelit o radost, ze som dnes dostala tehotensku knizku... po tych neuspechoch a marnom dlhom snazeni som sa tesila tak opatrne, ale dnes sa mala fazulka hmyrila ako o zivot, hoci ma len 3cm. Tak posielam vsetkym vela pozitivnej energie a nech sa to tu hemzi pozitivnymi spravami. Pekny den.
@karmela
@trblietava neviem prečo, ale mam pocit... zvláštny pocit... ze tento mesiac apríl to proste vyjde.... ak uz nevyšlo 😅🙈neviem... veľmi zvláštny pocit
@sofija18 držim palčeky
@sofija18 zlato dáte to ja ti vravím ms nečakaj poklad a @trblietava ty tak isto dievčatá zlate držím moc palčeky @sofija18 ty už nech si budúca maminka 😘
Bábky u
Baby vysledky su ok, hcg stuplo, vyzera to na.4/5 tt, ze upresni sa to az.na.poradni ked babo podrastie, vraj ma iba 1mm zatial a videl ho uz vcera. Som stastna ako blcha ze je všetko v poriadku. Teraz si konečne zacinam užívať drobca 🙂
@luta13 tak ono to bolo tak ze aj ked ovulka 11.1 alebo aj toho 10.1 co si netestovala a laska bola 8.1 poslednykrat tak spermie pockali na vajko a bolo ❤ a uz je zazrak na svete 🙂 mozno u mna ovulka este len bude neviem ale verim ze sa to tento mesiac podari 🙂
@sofija18 aj ja mam taky pocit 😍 tak dufam ze nas pocity nesklamu a vyjde to alebo ako pises ak uz nevyslo 😉😘
@karmela dakujem za mile slova 😘 si zlaticko 🙂 nech to uz vyjde lebo skrachujeme s tymi testami 😂
@gabcca super no vidíš tak uz klud a užívať tehu
Ahojte 🙂 nevydržala som do pondelka😅 boli sme zo synom u lekára, a reku tak pri jednon skočím na to sono zo zvedavosti či uz bude vidieť...Dr.vyšetril,spravil sono a fazuľku sme nevideli😢😠 len dáku machulu a že o 2týždne aby son prišla ževraj je skoro ešte🙄 tak uvidíme o 2týždne 🙂 vydržíme🤰❤
@karmela
@bluebell0412 jasne tesim sa moj drobec rastie a nech sa tam pekne zabyva 🙂
@butterfly333 zlatko všetky spolu budeme 😍😘
@trblietava fakt som zvedavý 🙈
@karmela ❤❤❤❤

@milasik10 paráda tak čakáme 😉