icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
21. apr 2017

@milasik10 paráda tak čakáme 😉

karmela
21. apr 2017

@olylili neboj sa že mala sa do školy neteší a zvládne to..poviem ti pravdu moja šla na 6r do školy chceli sa jej v škôlke zbaviť lebo je dosť akčné dievčatko..do školy sa samozrejme netešila a doteraz ju to drží a to je 2cka.Ale Filipa má známky dobre len úlohy keď mame písať jedna katastrofa ale napíše a má pokoj.Zvladne zápis neboj držím palčeky 😘

olylili
21. apr 2017

@karmela veď to aj ona má 6 a je taký môj cicek preto jej nevonia brať na seba už nejakú zodpovednosť je zvyknutá že všetko mamka urobí 😀 budem tam tŕpnuť viac ako ona 😀

matilia
21. apr 2017

Ahojte dievcata. Dlho som sem neprispela, od mojho posledneho prispevku s fotkou testu, kedy som chcelaod vas radu, ci sa mi nemari ta 2. ciarka. Sledujem to tu ale priebezne 🙂 Tak som sa chcela s vami podelit o radost, ze som dnes dostala tehotensku knizku... po tych neuspechoch a marnom dlhom snazeni som sa tesila tak opatrne, ale dnes sa mala fazulka hmyrila ako o zivot, hoci ma len 3cm. Tak posielam vsetkym vela pozitivnej energie a nech sa to tu hemzi pozitivnymi spravami. Pekny den.

milasik10
21. apr 2017

@karmela no ja odpadnem 🤗🤗🤗🤗🤗

milasik10
21. apr 2017

@matilia gratulujeeeem 🤰😉😉

matilia
21. apr 2017

@milasik10 Dakujem. Je to obcas take neuveritelne, ale radost obrovska. Hlavne, ked si clovek prejde sklamaniami, neuspechmi, smutkom... a potom vidis, ako sa tie mrnave 3cm hybu ako na diskoteke 🙂 A tvoje testy vyzeraju tiez velmi nadejne 🙂

cvikla12
21. apr 2017

@matilia to je super teším sa s tebou a želám veľa zdravíčka 😘

cvikla12
21. apr 2017

@milasik10 moja testik vyzerá super teším sa s tebou. Želám nech je všetko v úplnom poriadku 😉

sofija18
21. apr 2017

@matilia srdečná gratulácia! ❤tak nech naďalej vsetko prebieha len v zdravicku 😘

milasik10
21. apr 2017

@matilia ano,ano 🙂 ja som zaciatkom roka mala biochem.,ale to mi MS meskala asi tyzden a az vtedy mi test ukazal slabu ciarku. Teraz mam 3 dni do MS a testiky su taketo... tak duufam,ze to bude tehu.. tebe vela zdravicka a uspesne tehulkovanie 😉

sofija18
21. apr 2017

@karmela
@trblietava neviem prečo, ale mam pocit... zvláštny pocit... ze tento mesiac apríl to proste vyjde.... ak uz nevyšlo 😅🙈neviem... veľmi zvláštny pocit

butterfly333
21. apr 2017

@sofija18 držim palčeky

karmela
21. apr 2017

@milasik10 no vidíš paráda si tehuľka blahoželám 😊

karmela
21. apr 2017

@matilia blahoželám a nech rastiete do krásy a zdravicka 😊

karmela
21. apr 2017

@sofija18 zlato dáte to ja ti vravím ms nečakaj poklad a @trblietava ty tak isto dievčatá zlate držím moc palčeky @sofija18 ty už nech si budúca maminka 😘

gabcca
21. apr 2017

Bábky u

gabcca
21. apr 2017

Baby vysledky su ok, hcg stuplo, vyzera to na.4/5 tt, ze upresni sa to az.na.poradni ked babo podrastie, vraj ma iba 1mm zatial a videl ho uz vcera. Som stastna ako blcha ze je všetko v poriadku. Teraz si konečne zacinam užívať drobca 🙂

cvikla12
21. apr 2017

@gabcca moja to ma veľmi teší že je všetko v poriadku pekne užívaj spokojné tehu 😉

trblietava
21. apr 2017

@luta13 tak ono to bolo tak ze aj ked ovulka 11.1 alebo aj toho 10.1 co si netestovala a laska bola 8.1 poslednykrat tak spermie pockali na vajko a bolo ❤ a uz je zazrak na svete 🙂 mozno u mna ovulka este len bude neviem ale verim ze sa to tento mesiac podari 🙂

trblietava
21. apr 2017

@sofija18 aj ja mam taky pocit 😍 tak dufam ze nas pocity nesklamu a vyjde to alebo ako pises ak uz nevyslo 😉😘

trblietava
21. apr 2017

@karmela dakujem za mile slova 😘 si zlaticko 🙂 nech to uz vyjde lebo skrachujeme s tymi testami 😂

karmela
21. apr 2017

@gabcca no vidíš paradicka super správa užívaj si pekne tehu 😘

bluebell0412
21. apr 2017

@gabcca super no vidíš tak uz klud a užívať tehu

lenka6309
21. apr 2017

Ahojte 🙂 nevydržala som do pondelka😅 boli sme zo synom u lekára, a reku tak pri jednon skočím na to sono zo zvedavosti či uz bude vidieť...Dr.vyšetril,spravil sono a fazuľku sme nevideli😢😠 len dáku machulu a že o 2týždne aby son prišla ževraj je skoro ešte🙄 tak uvidíme o 2týždne 🙂 vydržíme🤰❤

gabcca
21. apr 2017

@cvikla12 dakujem

gabcca
21. apr 2017

@karmela
@bluebell0412 jasne tesim sa moj drobec rastie a nech sa tam pekne zabyva 🙂

sofija18
21. apr 2017

@butterfly333 zlatko všetky spolu budeme 😍😘
@trblietava fakt som zvedavý 🙈
@karmela ❤❤❤❤

cvikla12
21. apr 2017

@lenka6309 neboj o dva týždne keď pôjdeš určite uvidíš aj maličké.

trblietava
21. apr 2017

@karmela
@sofija18 dievcata testik zoslabol dnes ide zhora 19DC 20DC a dnes 21DC