Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@myskahryzka to hovorí za všetko 🙄 K tomu už sa ani neda nič napísať ....
@sofija18 dakujem ❤ ja len neviem no korytnacka od ktorej mam testy to nepovazuje za pozitivne testy tak asi nie su a co by to potom znamenalo?ze farba bola sytejsia ale nedoslo k ovulke?a teraz co cakat este tu ovulku ci uz na ms? 😀 komplikovane. ty ako testujes dalej?
@myskahryzka dobre,ale to,ze jej "staci jedna certica" pisala 20.januára a dnes je koniec apríla ... to nemohla otehotnieť? Ja sa jej nezastavam ani ju nehanim .... len vôbec tomu nerozumiem 😂😂😂
@kessica Nie. Ide o to, ze rok vypisuje vsade ako sa snazi a ako potratila a vsade o priznakoch a duchoch a v januari 2017 pise, ze ona druhe dieta nechce.?
@bluebell0412 😀 to si robis prdel??? 😀
@bluebell0412 😎😎😎😂😂😂😂😂😂😂
@bluebell0412 to ešte furt neni konec?

@myskahryzka neni ona chorá?? Zvláštna žena 😐😐😐 až mám z nej strach 😂😂😂
@bluebell0412 hlavne, ze v tejto skupine hra mrtveho chrobaka @kotatko1232
@myskahryzka z takych veci 😀 ja?nehrozi😀😀😀
@adria88 asi nie
@kchan to na zlepšenie dňa ☺
@kessica tiež som bola na vážkach nechala som.nikomu krivdit no viac mi uz netreba...ale v poriadku to chovanie neni 😕
@bluebell0412 ona je normalne senzacia Modreho kona 😁 okrem rad, kupy a predaja veci sa tu este aj zabavis 😎😎😎😎😂😂😂😂😂
@kchan Ja sem chodim len kvoli tej zabave 😀 Este som tu nic nekupila ani nepredala.. Ale radu dobru som tu uz sem -tam dostala.. Aj som tu super zeny stretla ❤ ❤ ❤
A tato nasa senzacia neodide nikdy.. Ona nema stipky sudnosti.
@kchan tak teraz som sa zasmialafajne fajne ja som jej príspevok skomentovala 😀 chudera tie ženy keď to tam prečítajú budem za idiota co sa navaza do " tehotnej" 😀😀😀
Ale ten prispevok vyznieva ako keby medzi tymi testami bol par dnovy rozdiel. To sa nepochvali, ze ich " robila den po sebe"
Vole, z jedneho dna na druhy dialnica jak BA do KE
@myskahryzka
@bluebell0412 ak hej, potom ich nasmeruj sem do skupiny, velmi rychlo budu v obraze preco si tak spravila 😉😉
Ano kludne mi lajkni foto ano dala som sem a co???
Mazes mi komentáre tak si maz...myslíš si na ako dlho sa skryjes tam? @kotatko1232
@bluebell0412 ja odpadneeeeeeeem
@kchan jasné tak som to skomentovala a príspevok mám hneď vykázaný len odpoveď mám sa ukludnit a starať o seba a tu sa mi fotka lajkne
@kchan Tu pisala o 11 dnovom meskani.. v jej druhom profile tyzden meskanie..
Ja nerozumiem preco sa tu toho drzi zubami nechtami? Ona asi chudiatko nema ziadnu kamaratku..Ale ved kto by sa aj s takou fabulantkou daval do spolku.
@bluebell0412 😅 😅 😅 😅 😅
Panenko Maria podsrpenská vidíš to? Ja z nej nemozem.. Kotatko.. ty hlava chora.. Do zleho otvoru si davas kukat u doktora..
@myskahryzka sedim v buse a rehocem sa na plnu ehm pusu 😂😂😂 do zleho otvoru si davas kukat 😂😂😂😂😂😂😂😂
@myskahryzka ona pisala ze ms uz nema od 27.2.
@myskahryzka odpadla som z teba
@kchan zmaze ti to mne znášala uz dva krát kašlem ju dievča je choreeee

@trblietava 19,20 bolo podla mnaTOP ❤tak uz nečakáme MS...tfuj tfuj tfuj....ale treba poistiť ešte aspoň zo 3 dni 👍