Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kchan prekep...pri tebe zmazala celý príspevok
@bluebell0412 no aj mi zmazala tak som jej to zacala komentovat tym istym a nakoniec vymazala cely prispevok 😂
@kchan mne tak tiež mazala
@bluebell0412 ale preco sa sem neozve???? Radsej bude ip pisat
@bluebell0412 to je teda sranda s tou ženskou:D:D.....aspoň nejaké vyjadrenie k tomu všetkému ale nic🙂...
@kchan
@bluebell0412
@domci1203 tam už nenapíše
@bluebell0412 už kašlime na to🙂..to, že sa nijak k tomu nevyjadrí znamená, že je to pravda. Lebo je ticho ako vša pod chrastou. Byť ňou aspoň nejaké vysvetlenie vyjadrenie by som dala. Aj to včerajšie jej bruško no mne prišlo ako keby ho má vypchaté ponožkami😅 prepáčte ak sa niekoho tým dotknem.
Baby,ona je mozno aj chora na hlavicku,ale predsa,nemoze byt teraz naozaj tehotna aj ked pred tym klamala?Odkial by mala tie pozitivne testy a ten vymenny listok s jej menom?
@domci1203 Na tej jej fotke s bruskom chyba tvar.. takze to moze aj nemusi byt ona..
@myskahryzka aj to je pravda no🙂.....kto vie a ak je naozaj tehotná tak nech je zdrava aj ona aj to babo v jej brušku🙂
@bluebell0412 to je dnes pridané ? Aj ja som tam idem kuk no odpadnem fakt už
Do sukromky decembroviek nech sa ani neunuva,sme tam viaceré
Kočky schválne, skuste ju nájsť .
Baby Vy ste neskutočné detektívky 🙂 Ja som si to ani nevšimla 🙂..Podľa mňa je to osoba, ktorá sa nudí, tak vypisuje... Gramatiku má dobrú, čo som si stihla všimnúť, nejaké to IQ má 🙂 Prečo to robí, vie len ona. Ale v poriadku asi nie je. Dúfam, že to dieťa na foto nie je jej.
@bluebell0412 ta tema decembrovky ona je tam? Som to chcela kuk no nenachadza mi tu stránku
@domci1203
@mokilko Mate pravdu,urobila si to sama,ze uz jej teraz nikto nechce verit.A aj teraz sa chova dost trapne.Nevravim,ze jej teraz verim,ale niektore veci mi nejdu do hlavy.Predvcerom ked pridala tie druhe silno pozitvne testy,tak mi prisli cerstvo urobene,lebo farbivo este nebolo az tak uschnute.A dnes som zazrela dalsiu foto,na ktorej su tie testy o trosicku slabsie po uschnuti.Ale zase mi ak vrta v hlave,ze ci by bol ten dr. az taky nemozny a predpisal by jej inofolic. 😝
@mokilko Som zvedava kedy a v akej forme sa vrati... a najma kolko DPO 😀

@kchan *zmazala