icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

kchan
21. apr 2017

@mokilko neeeee 😂 prepac, snad som sa ta nedotkla 👍😉 ale urcite ho nemas pokryty srdieckami a basnickami, vsak nie? 🤔😉

luta13
21. apr 2017

@milasik10 krasne //...Gratulujem a verim, ze budu krasne tmavnut...Nezabudni pridavat testiky, najlepsie bude, ked za nejaky tyzden hodis vsetky testiky pod seba na porovnanie na jednu fotku 😉...To bude TOP 👍

mokilko
21. apr 2017

@kchan No čo ti ja viem čo tam mám? Veď tam bol každý keď nebol ešte facebook 🙂 neee nedotkla preboha 🙂

kchan
21. apr 2017

Ale ona tam je normalne aktivna aj teraz

kchan
21. apr 2017
mokilko
21. apr 2017

@kchan ja sa tam tiez sem-tam prihlasim, prečítam správy od uchylakov a idem ďalej 🙂 ani neviem naco to tam držím. Vidíš, najvyšší čas to zrušiť, v puberte už dávno nie som 😂😘

kchan
21. apr 2017

@mokilko ja som to tiez davnejsie zrusila, som to mala vlastne iba kvoli mailom, len neskor mi bolo uz trapne zadavat niekam mail s tym uzasnym nickom 😂 a hlavne ked si tam precitas spravu ci danemu pankovi neposkaces po ehm...kraslicach 😂

milasik10
21. apr 2017

@luta13 dakujem,posnazim sa pridavat 🙂 zajtra rano budem najblizsie testovat... neviem,ci to tak ma byt ale dost mam tlak v podbrusku... take ako keby som kramy mala dostat ale neboli to..len citim tlak

luta13
21. apr 2017

@sofija18 Myslim na Teba nech si "v tom" tento mesiac ❤❤❤

sticker
luta13
21. apr 2017

@milasik10 ano tlaky su na zaciatku tehu bezne a aj bolest ako pri MS je normalna...Je to roztahovanim sa maternice...Neboj, vsetko Ti ide ako ma, hlavne bud v klude a tes sa z krasnych // 😉

domci1203
21. apr 2017

👏 🙏

sticker
domci1203
21. apr 2017

To snad ani nie. Ta zenska je vsade?!

miriamn76
21. apr 2017

@mokilko @kchan dievcata aj ja tam mam ucet😀😀😀😀akurat som to tam bola omrknut😀

domci1203
21. apr 2017

Na stranke mojasvadba.sk je tiez😀 a .v profile ze 29.7.2017 bude mat svadbu. A uz ma zruseny profil na MK

luta13
21. apr 2017

@lenka6309 neboj, 2tt ubehnu ako voda a potom na dalsom sone uz budes usmiata od stastia a urcite si uvidis malicku svoju fazulku...Pekne si oddychuj a davaj na vas zatial pozor...Vsetko bude fajn...Pekny vikendik vam prajem 😉

milasik10
21. apr 2017

@luta13 dakujem ☺️citim sa teraz strasne zvlastne,lebo je to moje 1. tehu... neviem vobec co mam kedy citit 😂 stalo na to myslim a pozorujem sa 😂😂😂

luta13
21. apr 2017

Baby, co ked je kotatko naozaj tentokrat tehotna? Pockame si na zazrak z Neba...Snad sa jej na najblizsej kontrole podari aj fotecku fazulky ziskat, nech vidime drobceka, ktoreho nosi pod srdcom ❤...Ja jej to uprimne prajem!

luta13
21. apr 2017

@milasik10 Nechaj to plynut, hlavne sa tolko nesleduj, zbytocne budes v strese 😉...Mysli pozitivne a snivaj si sen o rastucom brusku, ktory sa pomaly stava skutocnostou...Ja som pri prvom ani nevedela, ze som tehulka, ja som nemala ziadne bolesti, ani priznaky, ani nic...Akoby som ani tehu nebola...A ani som sa vobec nepozorovala, proste som to nechala plynut a verila babätku, ze bude uplne v poriadku....A aj tak bolo a pri druhom tiez bolo vsetko o.k., aj ked tam priznaky som mala uz tyzden po ovulke a priznam sa, ze som sa trosku uz pozorovala - ale len trosku 😉

karmela
21. apr 2017

@olylili no vidíš máš šikovne dievčatá 😘

olylili
21. apr 2017

@karmela ďakujem 😊

karmela
21. apr 2017

@milasik10 to je normálne to bude celé tehu sj mna pobolieva podbrusko ako na ms

lenka6309
21. apr 2017

@luta13 to teda áno,2týždne prejdu veľmi rýchlo 🙂 Aj Vám pekný víkend 🙂❤

milasik10
21. apr 2017

@luta13 no pocitala som si podla tehu kalkulacky,ze keby som bola tehu,bola by som 3tt+6 ... ale to je asi len orientacne... zacnem brat kyselinu listovu aspon a na veceru si dam spenat 😂😂

karmela
21. apr 2017

@milasik10 femibion 1 si kúp tam máš všetky vitaminky pre tehulky 😉 Alebo nejaké podobne no aj kys listová stačí

milasik10
21. apr 2017

@karmela ale to ani nie je bolest...taky tlak,take ako keby tvrde mam to brucho ...inak, nebrala si nahodou Inofolic? Uz ho teraz asi nemozem brat,ci? Lepsia bude cista kyselina listova?

karmela
21. apr 2017

@luta13 poklad ja viem že ty prajes každej žene ty si taká naša dobrá dušička no ja jej už neverím a to som jej tiež želala veľmi nech sa jej sen splní..Ako každej jednej žene čo túži..Aj keď je ozaj tehu tak nech je šťastná aj s druhým babom ale toto čo som čítala mám fakt dosť z nej..aká dokáže byt neprajná

karmela
21. apr 2017

@milasik10 no inofolic berieš na podporu tehu a Vám sa to podarilo takze radšej ho výmen za kys listovu alebo femibion 😉

luta13
21. apr 2017

Zienky, mam tu testik od jednej anonymnej snazilky odtialto, no prosim vas o nazory...Vidite tu nieco, aspon dusika, ci druhu /?...Obe fotky su ten isty testik a MS ocakava za 6 dni 🙂 ...Dakujem vam za kazdu jednu odpoved 😘

chuchu86
21. apr 2017

Ahojte,
Dnes som bola o svojej lekárky, že mám bolestí podbruška.
Moč mám čistý, brali aj krv aj to je v poriadku.
Som objednaná ku gyndosovi na pondelok 11- tú.
To už bude viac ako týždeň od možnej ovu, myslíte že bude vidieť niečo na sone? Aspoň zo sliznice určí niečo?
Alebo z krvy?

miriamn76
21. apr 2017

@luta13 aky je to testik? Ak pepino tak ciarka ma byt dalej od kontrolnej