Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ale ona tam je normalne aktivna aj teraz
👏 🙏

To snad ani nie. Ta zenska je vsade?!
Na stranke mojasvadba.sk je tiez😀 a .v profile ze 29.7.2017 bude mat svadbu. A uz ma zruseny profil na MK
Baby, co ked je kotatko naozaj tentokrat tehotna? Pockame si na zazrak z Neba...Snad sa jej na najblizsej kontrole podari aj fotecku fazulky ziskat, nech vidime drobceka, ktoreho nosi pod srdcom ❤...Ja jej to uprimne prajem!
@milasik10 Nechaj to plynut, hlavne sa tolko nesleduj, zbytocne budes v strese 😉...Mysli pozitivne a snivaj si sen o rastucom brusku, ktory sa pomaly stava skutocnostou...Ja som pri prvom ani nevedela, ze som tehulka, ja som nemala ziadne bolesti, ani priznaky, ani nic...Akoby som ani tehu nebola...A ani som sa vobec nepozorovala, proste som to nechala plynut a verila babätku, ze bude uplne v poriadku....A aj tak bolo a pri druhom tiez bolo vsetko o.k., aj ked tam priznaky som mala uz tyzden po ovulke a priznam sa, ze som sa trosku uz pozorovala - ale len trosku 😉
@luta13 poklad ja viem že ty prajes každej žene ty si taká naša dobrá dušička no ja jej už neverím a to som jej tiež želala veľmi nech sa jej sen splní..Ako každej jednej žene čo túži..Aj keď je ozaj tehu tak nech je šťastná aj s druhým babom ale toto čo som čítala mám fakt dosť z nej..aká dokáže byt neprajná
Ahojte,
Dnes som bola o svojej lekárky, že mám bolestí podbruška.
Moč mám čistý, brali aj krv aj to je v poriadku.
Som objednaná ku gyndosovi na pondelok 11- tú.
To už bude viac ako týždeň od možnej ovu, myslíte že bude vidieť niečo na sone? Aspoň zo sliznice určí niečo?
Alebo z krvy?

@mokilko neeeee 😂 prepac, snad som sa ta nedotkla 👍😉 ale urcite ho nemas pokryty srdieckami a basnickami, vsak nie? 🤔😉