Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ria294 no 😂mne sa na 8Dc zdal najtmavší 🙈možno som ovulovala cez MS... teraz kukam do kalendára a prvú lásku sme mali uz na 6dc večer 😂😂😂no nemohol ma podráždiť, lebo vcera bol mimo 😉a nevystrajame tak nejak extra 😂😂🙈skôr take nežne 😂😂mna drbne... ti to tu opisujem 🙊🙊 ty prestaň!!! Veď ja by som od radosti asi odpadla! 😂 no ešte bol mokrý 👍tento posledný... sama som fakt zvedava. Rano kuknem v ako som stave dole a tak 😂veď preto ma to strašne prekvapilo lebo naozaj ma neboli nic... trosku krize...hormonálny profil som mala TOP tak asi to ono nebude.... Ach ty moj bože... 😂bláznivý apríl ti poviem veru 🙈 takze sa sledujem ďalej 😉
@sofija18 ja som ale vážne zvedavá , ako to dopadne 🙈🙈 lebo ten apríl si s nami pekne zahráva 🙈 A okolo mňa sa deju take zázraky, len mne sa zatiaľ nijaké nestali 🙊🙊 ale určite sa teším na ten tvoj zázrak 😘😜 a tu moju belobu som včera darovala ujovi odpadkový kôš 😜 Ale mám take tušenie, že zajtra príde ms. Inak ten apríl mam celkom rada, lebo som sa v ňom narodila 🙊😘
@ria294 tak na toto som zvedava aj ja teda.... jej ty si aprílová? 😘ty moj blazonko 😘prečo si ho vyhodila?? Dostaneš po zadku 😛som chcel vidieť 😬... no ja mam budúci mesiac ,,30"ku .... to by bol totálne naj naj naj darček!!! Ja som tu dnes akurát spomínala ze mam zvláštny pocit....
@ria294 ja ich mam takéto ,,silne" tiez prvý krát 😂😂😂😂😂ja zas bt nemeriam a na poslednej folikulometrii co my doktor našiel 4 vajka a ta puca zrazu nic tak uz som tam nešla... ja som sa tento cyklus ked moja @karmela otehulkovala dohodla, ze seriem nejak na testy a idem si užívať 😂a ona ma podporuje veľmi ❤mam len obyčajný femibion a od 1DC som pila alchemilku poctivo 3 šálky denne...
@sofija18 @karmela tak si pekne ber od nej príklad a nech máš tiež take šťastie , ako ona a zostaneš pekne tehu ❤😘 A ja budem nasledovať a opičiť sa po vás 🙈😉 veď vieš že ja sa rada opičím aj s @butterfly333 😘
@jjuulliisskkaa spodny vidim ako pozitivny, ovulka nastane coskoro...No tutu-mutu mozete mat aj teraz uz 😉...Drzim palceky, nech vam to vyjde tentokrat na 100% 😉
@luta13 Ahojkaj 😊😚 zajtra si urobím ďalší testík a hneď sem pridám foto.Druhé dieťaťko by som naozaj nezvládla a neutiahli by sme to hlavne po finančnej stránke.Je to príliš skoro na druhé bábo.Každý ma na to ale iný názor.A ďakujem ti veľmi pekne.Si zlatíčko 😚😚😙
@sofija18 som sa usmiala na pyžamku 🙊😘 naozaj by som to nečakala, že vtedy ho odfotiš a ukažeš 😘 Je to naozaj mile 😉 Zlatíčko Sofija veľmi nám všetkým prajem, aby sa nám splnil vytúžený sen stať sa matkou. Píšem skoro každý tyzdeň prosby Panne Márii a prosím aj za každú snažilku 😘😘 mýlim to úprimne. Tak musíme v to aj veriť, budeme vypočuté ❤ idem už buvať, tak ti prajem sladké sníčky opička 🙊🙊 a zajtra daj určite vediet ako budeš na tom 😘
@niky1141997 nemas zaco 😘...Budem verit tomu, ze ak by si predsalen bola tehulka, ze sa rozhodnes spravne a dietatko si nechas...Myslim, ze si zena s velkym srdcom 😉
Ja som.mala vcera 26.. :D 😋

@sofija18 a samozrejme, že som skúšala test 😂😂😂 veď ako by to bolo, ale takú belobu si ešte nevidela 😜