icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ria294
21. apr 2017

@sofija18 a samozrejme, že som skúšala test 😂😂😂 veď ako by to bolo, ale takú belobu si ešte nevidela 😜

sofija18
21. apr 2017

@ria294 no 😂mne sa na 8Dc zdal najtmavší 🙈možno som ovulovala cez MS... teraz kukam do kalendára a prvú lásku sme mali uz na 6dc večer 😂😂😂no nemohol ma podráždiť, lebo vcera bol mimo 😉a nevystrajame tak nejak extra 😂😂🙈skôr take nežne 😂😂mna drbne... ti to tu opisujem 🙊🙊 ty prestaň!!! Veď ja by som od radosti asi odpadla! 😂 no ešte bol mokrý 👍tento posledný... sama som fakt zvedava. Rano kuknem v ako som stave dole a tak 😂veď preto ma to strašne prekvapilo lebo naozaj ma neboli nic... trosku krize...hormonálny profil som mala TOP tak asi to ono nebude.... Ach ty moj bože... 😂bláznivý apríl ti poviem veru 🙈 takze sa sledujem ďalej 😉

sofija18
21. apr 2017

@ria294 no ukaz ty bieloba moja ❤

sofija18
21. apr 2017

@ria294 tie testy som mávala vždy úplne biele alebo úplne mini čiarky.... toto sú na mna mega aj ked nie sú pozitívne 😂

ria294
21. apr 2017

@sofija18 ja som ale vážne zvedavá , ako to dopadne 🙈🙈 lebo ten apríl si s nami pekne zahráva 🙈 A okolo mňa sa deju take zázraky, len mne sa zatiaľ nijaké nestali 🙊🙊 ale určite sa teším na ten tvoj zázrak 😘😜 a tu moju belobu som včera darovala ujovi odpadkový kôš 😜 Ale mám take tušenie, že zajtra príde ms. Inak ten apríl mam celkom rada, lebo som sa v ňom narodila 🙊😘

ria294
21. apr 2017

@sofija18 no pravdu ti poviem, tie tvoje testy oproti mojim ovu vyzerajú až moc pozitívne 😂 Lebo ja ich pozitívne nemavam, aj keď BT stupne a mam ovu potvrdenu folikulometriou. Buď som nikdy nevystihla vrchol, alebo na mňa to nejako opačne účinkuje , ako všetko 🙊🙊😂

sofija18
21. apr 2017

@ria294 tak na toto som zvedava aj ja teda.... jej ty si aprílová? 😘ty moj blazonko 😘prečo si ho vyhodila?? Dostaneš po zadku 😛som chcel vidieť 😬... no ja mam budúci mesiac ,,30"ku .... to by bol totálne naj naj naj darček!!! Ja som tu dnes akurát spomínala ze mam zvláštny pocit....

ria294
21. apr 2017

@sofija18 viem moja čítala som ten tvoj zvláštny pocit 😘 No ja zvláštny pocit nemám aj keď by to bolo super, lebo ja som presne o 10 rokov staršia od teba 😂😂 budem mať 40🙊 Ale to by bol naozaj zázrak ❤❤❤

sofija18
21. apr 2017

@ria294 ja ich mam takéto ,,silne" tiez prvý krát 😂😂😂😂😂ja zas bt nemeriam a na poslednej folikulometrii co my doktor našiel 4 vajka a ta puca zrazu nic tak uz som tam nešla... ja som sa tento cyklus ked moja @karmela otehulkovala dohodla, ze seriem nejak na testy a idem si užívať 😂a ona ma podporuje veľmi ❤mam len obyčajný femibion a od 1DC som pila alchemilku poctivo 3 šálky denne...

sofija18
21. apr 2017

@ria294 budeme spolu tehulky naraz ❤😂👍a zázraky do brušiek dostaneme obe 😘😘ty k 40ke a ja k 30ke ❤❤❤❤❤. No mna picne co sa to deje....😉

ria294
21. apr 2017

@sofija18 @karmela tak si pekne ber od nej príklad a nech máš tiež take šťastie , ako ona a zostaneš pekne tehu ❤😘 A ja budem nasledovať a opičiť sa po vás 🙈😉 veď vieš že ja sa rada opičím aj s @butterfly333 😘

ria294
21. apr 2017

@sofija18 zlatíčko moje deju sa zázraky ❤❤❤ to sa deje 🙈 A veľmi pekne ďakujem za ❤ pamätám si aj tu Dr, čo ti nevidela žiadne foliky a to ti poviem , bol by to naozaj veľmi milý zázrak, keby z toho žiadneho foliku bola mala bublinka v tvojom brušku 😘😘

sofija18
21. apr 2017

@ria294 všetky sa budeme opičkovat 😂😂🙊🙊🐒🐒🐒akurát mam aj pyzamko 🐒🙊🐵

sofija18
21. apr 2017

@ria294 Ach.... až ma zima preskočila.... to by bolo teda.....🙊za srdiečko? To som nebola jaaaaaaaa 😂😂😂🐒

luta13
21. apr 2017

@jjuulliisskkaa spodny vidim ako pozitivny, ovulka nastane coskoro...No tutu-mutu mozete mat aj teraz uz 😉...Drzim palceky, nech vam to vyjde tentokrat na 100% 😉

sofija18
21. apr 2017

@ria294 poďme uz do opičích snickov 🐒😴 toto ked budú Babule zajtra citat tak si budú myslieť ze nám tu v noci preskakovalo 😶😂tak dobrú nocku a sladké snicky ❤😘😘😘nech sa ti sníva o opickach 😘🐒

niky1141997
21. apr 2017

@luta13 Ahojkaj 😊😚 zajtra si urobím ďalší testík a hneď sem pridám foto.Druhé dieťaťko by som naozaj nezvládla a neutiahli by sme to hlavne po finančnej stránke.Je to príliš skoro na druhé bábo.Každý ma na to ale iný názor.A ďakujem ti veľmi pekne.Si zlatíčko 😚😚😙

ria294
21. apr 2017

@sofija18 som sa usmiala na pyžamku 🙊😘 naozaj by som to nečakala, že vtedy ho odfotiš a ukažeš 😘 Je to naozaj mile 😉 Zlatíčko Sofija veľmi nám všetkým prajem, aby sa nám splnil vytúžený sen stať sa matkou. Píšem skoro každý tyzdeň prosby Panne Márii a prosím aj za každú snažilku 😘😘 mýlim to úprimne. Tak musíme v to aj veriť, budeme vypočuté ❤ idem už buvať, tak ti prajem sladké sníčky opička 🙊🙊 a zajtra daj určite vediet ako budeš na tom 😘

luta13
21. apr 2017

@ria294 kedy mas narodeniny? kolkeho? 29.4.? 🙂

luta13
21. apr 2017

@niky1141997 nemas zaco 😘...Budem verit tomu, ze ak by si predsalen bola tehulka, ze sa rozhodnes spravne a dietatko si nechas...Myslim, ze si zena s velkym srdcom 😉

enny123
21. apr 2017

@domx len sa bojim lebo vcera som spinila...ale to len tak par hodin...a ja som zienka co cez menzes pouziva tampony a vcera mi stacil jeden a spinenie je pred...to nebola ani.krv ale take skor do hneda...😢 a potom tento test...och..

luta13
21. apr 2017

@sofija18
@ria294 vy dve opicky, super diskusia, nech vam to teda obom vyjde uz tento cyklus...Mali by ste krasne darceky k jubileam 🤰👶🙏😇❤😘

luta13
21. apr 2017

@enny123 ja som mala rovnake spinenie len zopar hodin a tiez len jeden tampon som pouzila a ani ten nebol spinavy moc, len trosku...Bolo to pri prvom synovi a bolo to v case ocakavaneho MS...Potom po vyse tyzdni mi u Dr.potvrdili 6tt...Drzim palceky, nech je to aj Tvoj pripad 😉

ria294
21. apr 2017

@luta13 ano moje 29teho 😘

luta13
21. apr 2017

@ria294 ja som mala 18.4. uz 37r.😅

ria294
21. apr 2017

@luta13 prečo už 😘 Veď mame pekný vek 😉 A ako si vedela kedy mam narodeniny?

domx
21. apr 2017

@enny123 to som mavala aj ja.. predtym nez sa mi mala spustit ms tak som.mala hnedy vytok.. a az 3 dni na to ms.. ale nikdy nie na 10dpo.. mohlo to byt aj uhniezdovanie.. urob rano testik.. uvidime.. 🙂
A mas aj bolesti nejake?

luta13
21. apr 2017

@ria294 tipla som si podla nicku 😉

domx
21. apr 2017

Ja som.mala vcera 26.. :D 😋

ria294
21. apr 2017

@luta13 vidíš to ma nenapadlo 😂😂 si naozaj všímavá to sa mi páči 😘