Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@niky1141997 podla mna tam žial nič nieje.
@niky1141997 jemine tak toto by ti vážne teraz nechýbalo 🤔 no ale n Tom bielom podklade nevidím vôbec nič. Ja si myslím že môžeš byť pokojná nič tam nevidieť. Tak si len pekne počkaj na mrchaňu 😁
@niky1141997 nic tam nieje niesi tehotna
@milasik10 zeby si cakala babetko? N👍 vyskusaj o dva.dni este raz..
@milasik10 tiez sa my zda tmavsi aleskus testovat rovnakym testom a vtedy najlepsie vidno rozdiel.mne sa zda ze kazda znacka ma inu intenzitu farbyva.mne napr.test pepino skoro ukazoval ze som tehotna ale ine trochu neskor.a este ak si vcera robila vecer test tak si mohla urobit az dnes vecer vtedy by bol mozno vacsi rozdiel.
@matka295 Ak mi nepríde mrchaňa do stredy tak pojdem ku DR.Ale ďakujem ti za tvoj názor 😊😚 si zlatá a aj vy všetky ostatné žienky 😍
@niky1141997 8tyzdnov po pôrode no to ešte môže naskočiť cyklus normálne..Na testíku zatiaľ nič nevidím..
@niky1141997 ďakujem ti veľmi pekne 😉 veď aj ty si zlatá baba 🤗
@milasik10 skús rovnakou značkou testovať lebo každý test je iný a skús počkať aspoň dva dni aj keď viem aké je to takto čakať
@niky1141997 ja nevidím na teste nič
@alilka
@bluebell0412 budem testovat len One Stepom uz a posnazim sa iba rano 🙄 viem,ze to nezmenim ale som z toho na nervy.. a ked si predstavim,ze musim cakt do 2.5. 😒
@milasik10 aj ja si myslím ..... Nestresuj sa toľko a skús začať testovať každý druhý deň aj keď viem že to dá zabrať netestovať ja by som určite testovala ako ty kazdy deň a bola by som z toho na nervy presne ako ty ale neubližuj si tým, snaž sa byt v klude a hlavne pokoj. Stres nerobí dobrotu. Držím moc palce 😘

@luta13 ináč ja som to tu neako nehodnotila, nepatrala som po pravde, ale keď má niekto taký problém, čo i len s túžby, tak to nieje v poriadku a asi by nebolo dobré, aby človek do takého stavu otehotnel. Aj túžba musí mať svoje hranice, ako všetko. Ale neviem, ako je to s ňou naozaj 😒😘
@milasik10 skús naozaj hlavne vydržať ....mne osobne napr testy poobede a večer ukazovali silnejšie ako ráno.
@karmela dakujeem 😘 urcite ano 🙂 inak od vcera ma trosku zacali boliet prsoa skor bradavky citlive mam to je po ovu?
@alilka ahoj moja co mas nove?
@tonjadabik2 ahoj .Ja vôbec nič..A ty ako? 😁
@jjuulliisskkaa ano, najspodnejsi je TOP, tak dufam, ze si zalahla muzicka v plnom rozsahu 😂 ...Drzim palceky, nech to vyslo 🙏❤

@ria294 Ďalšie bábo by som naozaj nezvládla😏psychicky a finančne už vôbec.Na dnešnú dobu je to naozaj výhra mať dve detičky.Hádam už príde tá mrchaňa😏