Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Aj jaaaa som este tu 🙂
Ahojte baby.. vy mate asi viac skusenosti s testami.. prikladam vam sem aj moje dva (1. -- 20.4.; 2. -- 22.4.), ms mala prist dnes (22.4.), ale zatial neprisla.. tipujem,ze testy som robila zbytocne skoro, ale pobolieva ma podbrusko na lavej strane uz asi 4 dni v kuse, obcas sa mi zatoci hlava a citim sa dost unavena.. co vy na to, ako to vidite? pozit./negat.? (na spodnom teste je silnejsia ciarka, ale ci je to duch, netusim). Dakujem za akukolvek odpoved 🙂 a samozrejme drzim palceky vsetkym snazilkam 🙂
@sofija18 ahoj 🙈 Naozaj to začína tmavnuť 🤡 Tak že by sa blížila naozaj ovu , no som veľmi zvedavá, je to take tajomné 😉 Určite to budem s tebou sledovať. Ja včera cez deň trošku ružovej krvičky a celu noc nič, cez deň zase nič a na papieri trošku zase niečo ružové... ti poviem čudne to je...teraz som si naliala pohár červeného odpila 5krat a točí sa mi hlava 😂 Tak na miesto ms príde 🙊🙊🙊 😂😂
@chuchu86 musím ísť k nej budúci týždeň tak či onak,lebo už nech ma výpise z PNky lebo mi už doma šiši na hlávku 😁😂😂😂 tak sa jej to rovno spýtam..Povedala mi že kým nepríde ms tak ovu nebude vraj cyklus naskočí po prvej ms..Tak som to zvedavá..Hoc sa bojím že sa už nezadari tak rýchlo ako predtým,keďže už nemám jeden vajcovod 😒😒😒
@chuchu86 hehe, dakujem za odpoved 👍
@dasaa na prvom je veeelmi slabucka, na tom druhom o nieco tmavsia..skusim teda a ajnplanujem spravit dalsi test v pondelok..som zvedava 😍 kiez by tam bola opat tmavsia ciarka..
Babulky, dakujem.. aspon si nepripadam blbo,ze furt na tie testy cumim a snazim si nieco nahovorit 😀
Dakujem za srdiečko 🙂neviem od koho ale potešilo 🙂
@candies ahoj moja máš kasel aj ja som momentálne chorá homeopatika môžeme lekárnička mi tiež tvrdila že nič nemôžem a potom si spomenula že stodal sirup homeopatický môžem a na škrabanie v krku a zápal som si vzala homeogene..skús toto..mne sirup pomáha večer som si dala a už ma tak nedusi..tak nech si čím skôr zdravá aj babatko nech sa teší 😊
Ináč baby ja mám problém zo spánkom večer padnem do postele únavou pospím 2-3h a už akože vyspata 🙈
@karmela no to máš pravdu nevynechalú ani jeden deň😘 Keď nás @sofija18 bude čítať tak nás bude hrešiť, že sa bavíme za jej chrbtom 😉 Ale opička to pochopí 🙊 To ružové čudne špinenie, no mala by prist ms som 33DC a stále nič, mala by som začať so soft stimulkou. Ani mne sa nechce spať pozerám priateľov do 1.30h a potom rano o 9h sa nemôžem dostať z postele.

@sofija18
@chuchu86 veď aj ja 😁😁😁