icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

alilka
22. apr 2017

@sofija18
@chuchu86 veď aj ja 😁😁😁

chuchu86
22. apr 2017

@alilka - takže ešte sme tu pár

Babi prajem nám všetkým aby sa to podarilo 😉😘

bevab
22. apr 2017

Aj jaaaa som este tu 🙂

alilka
22. apr 2017

@chuchu86 tak len verme že čim skôr..😁 ja prv musím tu sprostu prvu mrchu dostať po mimomaternicovom..A nechce sa jej očividne vôbec 😷😷😷

chuchu86
22. apr 2017

@alilka - a to dokedy by mala prísť?

Nebola si u svojej?
Nekukla cez sono?

luta13
22. apr 2017

@candies v skole povedz, ze mas stresy zo statnic a ze "vyzieras" sladke po nociach 🎂😂😂

bea3x
22. apr 2017

Ahojte baby.. vy mate asi viac skusenosti s testami.. prikladam vam sem aj moje dva (1. -- 20.4.; 2. -- 22.4.), ms mala prist dnes (22.4.), ale zatial neprisla.. tipujem,ze testy som robila zbytocne skoro, ale pobolieva ma podbrusko na lavej strane uz asi 4 dni v kuse, obcas sa mi zatoci hlava a citim sa dost unavena.. co vy na to, ako to vidite? pozit./negat.? (na spodnom teste je silnejsia ciarka, ale ci je to duch, netusim). Dakujem za akukolvek odpoved 🙂 a samozrejme drzim palceky vsetkym snazilkam 🙂

alilka
22. apr 2017

@chuchu86 práveže nemám potuchy..Som myslela že v takom čase ju už budem mať..Som skoro 4tyzdne po zákroku 😁 a furt nič..bt dole ,ovu testy raz svetle,potom tmavnu ale pozitívne niesu..😁😁

chuchu86
22. apr 2017

@bea3x - no ja si myslím, že to nebude duch 😁

Gratulujem 😉

dasaa
22. apr 2017

@bea3x ja vidím na oboch testov //.Prvy test je slabší ale na druhom to vidno trošičku silnejšie ako na prvom .
Správ si o dva dni další a uz by mali byt silnejšie //

chuchu86
22. apr 2017

@alilka - skús zavolať v pondelok svojej lekárke, že čo nato povie.

Ja idem v pondelok ku svojmu do Rožňavy, aby mi povedal z čoho mám tie bolesti.

ria294
22. apr 2017

@sofija18 ahoj 🙈 Naozaj to začína tmavnuť 🤡 Tak že by sa blížila naozaj ovu , no som veľmi zvedavá, je to take tajomné 😉 Určite to budem s tebou sledovať. Ja včera cez deň trošku ružovej krvičky a celu noc nič, cez deň zase nič a na papieri trošku zase niečo ružové... ti poviem čudne to je...teraz som si naliala pohár červeného odpila 5krat a točí sa mi hlava 😂 Tak na miesto ms príde 🙊🙊🙊 😂😂

alilka
22. apr 2017

@chuchu86 musím ísť k nej budúci týždeň tak či onak,lebo už nech ma výpise z PNky lebo mi už doma šiši na hlávku 😁😂😂😂 tak sa jej to rovno spýtam..Povedala mi že kým nepríde ms tak ovu nebude vraj cyklus naskočí po prvej ms..Tak som to zvedavá..Hoc sa bojím že sa už nezadari tak rýchlo ako predtým,keďže už nemám jeden vajcovod 😒😒😒

ikonica
22. apr 2017

@bea3x ak je to ruzove, tak je to duch... drzim paluchy nech silnie ;)

bea3x
22. apr 2017

@chuchu86 hehe, dakujem za odpoved 👍

@dasaa na prvom je veeelmi slabucka, na tom druhom o nieco tmavsia..skusim teda a ajnplanujem spravit dalsi test v pondelok..som zvedava 😍 kiez by tam bola opat tmavsia ciarka..

Babulky, dakujem.. aspon si nepripadam blbo,ze furt na tie testy cumim a snazim si nieco nahovorit 😀

matka295
22. apr 2017

@bea3x no mrchaňa už isto nepríde 😘 blahoželám 😇

gabcca
22. apr 2017

@bea3x potichucky gratulujem, urcite budu testiky tmavnut, drzim palce

candies
22. apr 2017

@sofija18
@luta13
@milasik10 zlate ste baby 🙂 ja DP 10.5. Diplomku och dokopy mam asi polovicu :D ja by som len spala :D a zatial to ak tak zakrývam 🙂 a dakujem vam uvidime ci bude princezna ale je mi to vcelku jedno len nech je zdravucke och 🙂)))

gabcca
22. apr 2017

Dakujem za srdiečko 🙂neviem od koho ale potešilo 🙂

ria294
22. apr 2017

@karmela
@sofija18 váľať v postieľke 😜 Veď oni sa tam vaľajú celý týždeň či dva 😘😘 ani kvapka nazmar 🙊
@sofija18 a nezostaneš tu posledná zo snažiliek, takou výnimkou nebudeš 🤡 Nemusíš mať všetko , tak sa pekne snaž a choď sa tuľkať ❤️❤️❤️

dasaa
22. apr 2017

@bea3x ak si urobíš v pondelok test tak uz by si mala mat tmavšie .Mne na 5-ty den meškania ms mi ukázalo krásne //

ria294
22. apr 2017

@gabcca dnes už ti je lepšie ?

milasik10
22. apr 2017

@candies ja tiez diplomovku... ja musim uvod zaver dopisat a mam.. ale je to take "rychlokvasene" 😂dufam,ze mi to prejde a uz bude od skoly navzdy pokoj

karmela
22. apr 2017

@candies ahoj moja máš kasel aj ja som momentálne chorá homeopatika môžeme lekárnička mi tiež tvrdila že nič nemôžem a potom si spomenula že stodal sirup homeopatický môžem a na škrabanie v krku a zápal som si vzala homeogene..skús toto..mne sirup pomáha večer som si dala a už ma tak nedusi..tak nech si čím skôr zdravá aj babatko nech sa teší 😊

karmela
22. apr 2017

@ria294 jeden deň či dva tuším mali pauzu takze u @sofija18 začína nové šantive kolo 😉 O čo to ms nikde len ružové..tak to je na dobrej ceste nech si dá odchod na 8mes ms a bude babatko 😊

karmela
22. apr 2017

Ináč baby ja mám problém zo spánkom večer padnem do postele únavou pospím 2-3h a už akože vyspata 🙈

karmela
22. apr 2017

@bea3x si myslím že testik bude naďalej silnieť a ms už nepríde až koncom decembra či v januári ju čakaj 😉

ria294
22. apr 2017

@karmela no to máš pravdu nevynechalú ani jeden deň😘 Keď nás @sofija18 bude čítať tak nás bude hrešiť, že sa bavíme za jej chrbtom 😉 Ale opička to pochopí 🙊 To ružové čudne špinenie, no mala by prist ms som 33DC a stále nič, mala by som začať so soft stimulkou. Ani mne sa nechce spať pozerám priateľov do 1.30h a potom rano o 9h sa nemôžem dostať z postele.

karmela
22. apr 2017

@ria294 ona sa na nás určite nebude hnevať vie že jej fandime aj ja fandím Vám nech to už všetky snazilky dáte na úspešne tehulkovanie..A myslíš že príde ms? No bodaj by neprišla a ani žiadnu stimulku by netrebalo..Nech vykuknú // na tehu teste

ria294
22. apr 2017

@karmela myslím , že príde , nemyslím si, že by som mala byť tehu, aj ked po tom veľmi túžim . Len teraz dúfam, že mi nebude meškať ako, keď som mala pred polrokom ivf. A viem, že sa nebude hnevať 😉