Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@niky1141997 tu ich vidím už aj ja 😊😊
@alilka no super😏
@sofija18 hlavne je, ze mas pri sebe dobreho manzela, s ktorym sa to vsetko lahsie znasa a idete v tom spolu❤ Plus do toho tvoja povaha a myslenie🙂 to vase babatko bude tak vytuzene a milovane..maly zazrak😍❤ testik ti dnes krasne stmavol, uz sa to blizi🙂 myslim, ze ked spravis este pobede, uz to tam bude.
Ja som moja 6DPO, cez plodne dni sme boli na wellnessiku, lasku sme mali kazdy den, ked bola chut..skoro uplne som vypla, velmi sme si to cele uzili🙂 tiez sme to mali takto ze kazdy den prvykrat..🙂 modlim sa aby sa polyp nepotvrdil, aby som nemusela ist na kytetaz, som z toho na prasky😭 A tato neistota..to je najhorsie.
@niky1141997 juj ja tam tiež vidím čosi. Ale baby tu vravia že negatív vyťahuje kanáliky.... Tak ja neviem....V každom prípade ak nedôjde mrchaňa vyskúšaj ešte test o dva dni....
@matka295 ahoj.Na negatíve to vidno alebo bez?Ja uz som s nervami v konoch...😏😏😏😣
@niky1141997 ahoj no ja to vidím na obidvoch .... Ale nestresuj sa ešte to nemusí nič znamenať.... Buď v kľude hlavne. . ozaj vyskúšaj urobiť test o dva dni. Tým že sa budeš nervovať nič nevyriešiš.....
@niky1141997 ja tam nevidim nic 🙂
@matik7 neboj sa ty nic... žiadna kyretaz sa konať nebude!!! Vsetko nepotrebné si telo vylúči samo 😘😘😘juuuj tak to krasne krasne ❤wellnes jak sa patrí 😛👍a kedy neočakávame MS? Ja by som mala dostať 7.5. Tak uvidíme....ze co... ja mávam tak od 28-31 dňové cykly, väčšinou 31... len kedže ovu chodi neskoro tak mam krátku lf co ke naprd... mam aj lieky 🙊no uvidíme co to spraví tento cyklus... ale úprimne: bolo to úplne nesilene a nemyslím nejak na to.... proste si užívame.. testiky robím ale nejak neriešim....tak držím nám päste silno moc vela ❤veruze by to bolo vymodlene vytúžene voňavé 👶
@niky1141997 podľa mňa to bude tými úpravami čím viac upravená foto tým viac vidno.... Ale takto bez úpravy tam nevidím veru nič.
@sofija18 moje zlatíčko 🙈🙈 tak to s tebou nejako prežívam , si to nejak preniesla aj na mňa, veľmi sa teším 😉 tak sa len pekne snažte z láskou plodte , aby to malinké keď vyrastie, aby si nemyslelo , že ste niekde šetrili 😉🙊😘😘 ja včera trošku ružového výroku za cely deň, dnes mala ružovkasta kvapôčka a to je všetko, ms stále nikde a to som si myslela , že už sa jej urači 🙄 Včera som si dala aj červené vínko, akurát sa mi tak trošku točila hlava 😂😂😂
@niky1141997 moje ja si myslím, že tam naozaj nič nie je....uvidíš ešte ako sa to bude vyvíjať , ale neboj sa, nestresuj 😘
@ria294 moja mozno ms ani nepríde. Držím palčeky 😘😙
@niky1141997 ja tam nevidím nič a väčšinou sa nemýlim 😉 takže klidek 😊
@butterfly333
@sofija18 zlatička moje dajte si slnečné okuliare, aby vám ta beloba nespalila zrak
@sofija18
@butterfly333 nesmejte sa mi , chcela som sa len pochváliť 😂😂 a mam vas veľmi rada ❤️❤️❤️

@ria294 skus ho z blizka cvaknut sa mi tam niečo marí. 😙😙😙😙😙😙
@ria294 presne ako hovorí @buttetfly333 aj ja tam vidiiiiim ❤🙊🙈pošli mi ju do ip lebo ti ju chcem upraviť a takto to stiahnuť neviem ❤
@niky1141997 áno ja tam nevidím nič fakt a ten negatív fakt ťahá kanáliky mám stym veľa skúsenosti
@ria294 aj ja tam niečo vidím držím palce aby bol tmavší
@karmela
@candies
@sofija18
@butterfly333 vy ste aké mile 😘😘 mam vás rada ❣️ Len naozaj ja tam nič nevidím 😉 Nikde som nezmizla, len sa chystám idem k mamine na obed . Potom sa vam budem venovať 😘😘😘
@niky1141997 test mas negatívny

Baby povedzte mi že mi uz ozaj šibe a prídite mi dať facku lebo ja tam tú druhú // palicu vidím😏😏😏😑😣