icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

piacere
24. júl 2014

@ziza55 ono tam,kde je to najviac rozpité, najrúžovejšie sa možno javí náznak čiarky, ale práve na tom mieste tá testovacia čiarka nebýva. Ak máš chuť a eurá, skús inú značku a nenamáčaj tak intenzívne 🙂 a budeš vedieť na čom si....

86zuzka
24. júl 2014

@ajkacovi tak robila som si secret woman...a mam este jeden, skusim o par dni

@trgypadl poslednu som mala 12.7. a bola fakt divna. Rovnaku som mala aj mesiac pred tym. Nikdy pred tym som taku nemala ako posledne dva mesiace. To som ani nevedela, ze ju mam,ale bola. Mozno to bolo sposobene stresom z prace,neviem. A idem sa roztopiiiiiit :-/

trgypadl
24. júl 2014

@86zuzka poslednu 12.7??vsak dnes je 24.7

86zuzka
24. júl 2014

@trgypadl no veď...a mam dost nepravidelny cyklus

trgypadl
24. júl 2014

86 zuzka To je velmi skoro na nejake testovanie a mozno si nemala este ani ovulaciu

86zuzka
24. júl 2014

@trgypadl asi mas pravdu. Ale uz ju asi mam...Vcera sa mi tak naliali prsia aj bolia...a podbrusko taktiez. Aj doktor mi povedal davnejsie, ze asi mam predovulacne bolesti. Takze som to testovala asi skoro. Najblizsiu ani neviem kedy mam dostat. Radsej nepocitam, aby som ju neprivolala xixi 🙂

trgypadl
24. júl 2014

Najlepsie je testovat v dnoch ocakavanej menstruacie,alebo par dni po...podla mojho nazoru je to zbytocne stresovanie samej seba a tela,a kopec vyhodenych peniazkov na testy...tymto nazorom sa nechcem nikoho dotknuz 😉

86zuzka
24. júl 2014

@trgypadl samozrejme, ze mas pravdu...len dufam, ze nepride...

trgypadl
24. júl 2014

@86zuzka jasne chapem 😉 v tychto dnoch by ste sa mali snazit co najviac a drzim palce 🙂

zvolsiinylogin
24. júl 2014

@86zuzka kolko dnovy mas cyklus? kedy ju cakas?lebo 10 dni je malinko, mozes testovat, ale ci tak skoro nieco uvidis 😉 neviem...

86zuzka
24. júl 2014

@zvolsiinylogin niekedy 26,24,30,28 kedy ako. Neviem od coho sa to odvija...Ani nepocitam, lebo verim,ze nepride 🙂 ale verim, ze ovulku mam teraz,lebo je to 13 den...

86zuzka
24. júl 2014

@trgypadl dakujem krasne 🙂

zvolsiinylogin
24. júl 2014

@86zuzka mas dajake hrozne kratke cykly....to akoze mavas aj 15 dnove? to je hrozne malo na otehu....ja som mala 21 dc a bol hrozne kratky, tak doki mi dal dufaston na upravu cyklu...teraz mam 26 dc....lutealka musi byt minimalne 12 dni myslim,aby sa podarilo otehu..... 😠

zvolsiinylogin
24. júl 2014

@86zuzka ja som mavala kedysi tiez ze za okolo dva tyzdne a doki povedal, ze hrozi neplodnost,ked tak skoro chodi........ale to bolo fakt maximalne dvakrat co sa stalo.....radsej sa porad s doktorom....

86zuzka
24. júl 2014

@zvolsiinylogin to je kratky ked mam 26 dnový cyklus???a inokedy 28??? Ved 28 je ok cyklus... To az tak vela to urobi??? No mne povedal, ze som ok a je to, ze pán doktor...Asi naj odbornik... povedal, ze som zdrava a vsetko je ok...tak ja uz nerozumiem. Asi posledne 3 tyzdne mam take navaly, ze si obcas myslim ci nie som v prechode :-/ ale to by ma zase nenapinalo, ci...

piacere
24. júl 2014

@zvolsiinylogin nezáleží na tom, aký dlhý je cyklus, ale práve aby tá luteálna fáza bola min. 10 dní..... Ja napr. teraz po pôrode to už neriešim, ale kým som chcela otehotnieť a sledovala som meraním BT ovuláciu, tak som ju bežne mávala na 9-ty alebo 10-ty deň cyklu, takže som normálne mávala 23-24dňové cykly 🙂

zvolsiinylogin
24. júl 2014

@86zuzka no, ked ratas tie najdlhsie dni, takti moze vyjst 26 , pripadne 28.....ale ked cakas teraz 24 - uff, sorry, teraz ma napadlo, asi som nepochopila, ja ze pises datumy, kedy ju mas dostat.....tak potom je vsetko o.k., ak je 24 dc a viac.... 😀 😀

86zuzka
25. júl 2014

Inak baby, co sa mi stalo vcera a v noci... vecer bol ok, ako stale a o 23-tej som zahlasila ze chcem medovnik, isla som sa zblaznit po nom. No a kedze som ho nedostala, tak som sa pekne pustila do polovicky. Mala som výlev zlosti ako este nikdy. Sama som bola v soku co to robim a pre nic. No a v noci sa mi snivalo, ze som si robila test a bol POZITIVNY // 🙂 no a rano bolo vsetko ok ako stale...
Co si myslite?

vicianocka
25. júl 2014

ahojte 🙂 chcem sa opytat, ci mozem znehodnotit test, pruzok, ktory sa ma ponorit do nadobky znehodlnotit tym, ze ho dam do prudu mocu? Mam potom jeho vysledok brat ako neplatny? dakujem 🙂

ajkacovi
25. júl 2014

Dievcata to bude asi len kanalik co?! Som 24DC

zvolsiinylogin
25. júl 2014

@86zuzka ja som dostal chut na pecene kura so zemiakmi.... 😀 😀 😀

ziza55
25. júl 2014

☹ ..tak dnes opat robeny test..jasne negativny...34DC menstruacia nikde...

ziza55
25. júl 2014

@86zuzka ani nevrav o tych navaloch zlosti..posledne 2 dni som extremne podrazdena tiez..staci malicko a hned vybuchnem..nechapem sama zo seba 😒 .....

katkasofi
25. júl 2014

@ajkacovi mne to príde ako duch... Kanálik je bezfarebný, tuto je to doružova 🙂 skús aj obeďňajší moč. Ja som mala 4 dni pred ms z obedňajšieho silnejšie čiarky ako z ranného

karmela
25. júl 2014

@ajkacovi mne sa to nevidí ako kanalik kanalik zvykne byt biely či sivý.Tak drzim palce aby silnela

86zuzka
25. júl 2014

@ziza55 len ja este neiev ci som... a ty uz asi ano...

ziza55
25. júl 2014

@86zuzka som na tom presne tak isto ako ty.... 😕 test neg. ale MS nie a nie prist..., som 34DC a ty?

86zuzka
25. júl 2014

@ziza55 nepocitala som kedy mam dostat, nechcem privolat...hehe
Ale teraz som 14 den od poslednej ms. Ja ani neviem v ktorom by som mohla byt,lebo na plodny nevyslo nic...a teraz no uvidime 🙂 Ale uz som pisala kamaratke ohladom medovnika 😀. Inakm Ty mas nejaky vytok? Ja mam svetlo biely niekedy az priesvitny

karmela
25. júl 2014

@86zuzka to by mala byť ovulacia ten vytok-plodné dni.Tak treba si s polovičkou uribiť pekny vikend 🙂

ajkacovi
25. júl 2014

hihi dakujem 🙂 najlepsie je ze ja si myslim ze je negativny.. ale ja neviem co mi je.. mam od pondelka zvysenu teplotu, do 37,5 kazdy den.. ale nic mi neni.. len chodim casto curat ale v pondelok ma boleli oblicky trochu tak som si kupila take homeopaticke lieky na moc. ustrojenstvo a zabrali, nic necitim len to mocenie caste ostalo a aj teplota.. tak preto som si urobila test lebo ja fakt neviem co mi je.. ale neverim ze by to bolo tehu.. ale sak jeden nikdy nevie 🙂 uvidime o par dni.. uz nemam test.. tak len cakat