Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@cvikla12 Dakujem 🙂 v skutocnosti to lepsie vidiet na oboch a aj to,ze su ruzovkaste.Tak snad to bude ono konecne.😉
@klementinka2 verím že áno. Držím palčeky
@radka1992 aj ja tam vidim nieco 🙂
@klementinka2 áno vidím na pepene slabšie ale je 😊
@radka1992 je tam čosi vidieť na spodnom viac
Ja už som.na nervy,keď si test upravim vidím čiarku ale inak je viely. Neviem.či vôbec takéto upravovanie mám brať do úvahy 😖
@sofija18 ani nevies ako si prajem aby si mala pravdu😓 Od utorka odratavam dni do zajtra aby som vedela na com som. Ms necakam 1.5.:) tento mesiac mi robi dr aj HP, zajtra idem na krv 21.den cyklu a ak dostanem ms tak potom pojdem zas. Zmenila som doktorku, tak sa zacali veci posuvat konecne. Aj ked sa ani zdaleka nesnazime tak dlho ako vy🙂
Tiez mavam cykly take dlhe ako ty, vzdy si to viem vyratat podla ovulky a vychadza mi to🙂 tento mesiac bola ale skorej, uz na 13DC som mal pozitivny test, inak mavam tak na 15,16🙂 najlepsie by bolo keby ms uz neprisla a nemusela by som ratat nic🙂
Ake liecky mas na kratku lf? A nepomahaju ti? Co ste uz inak vyskusali pocas vasho snazenia? Hlavne, ze ste zdravi obaja, potom to je uz len otazka casu a trpezlivosti❤🙏🏼 Tak miminkoooo volam ta k Sofiji, uz sa ta nevie dockat, pridi uz🙏🏼😘
@jjuulliisskkaa
@sofija18 hlavne že ste vykonali čo treba držím palčeky dievčatá 😘
@barborapavlikova @nikuskaberuska ako sa máte kocky? Ja dnes cely deň ležím v posteli a oddychujeme s malou pozeráme rozprávky..Boli sme pn a zajtra už hopla holá škola vola..a vy dievčatá a drobci?
@cvikla12 dakujeeem 😍 Tie boli robene v noci okolo 22-23 a rano okolo 7,a ten posledny spodny poobede okolo 17, tak dufam, ze ovulka prebehla a zadarilo sa😍😍
@niky1141997 vidíííím a nefackaj sa 😂
@jjuulliisskkaa ešte pre istotu poistite 😉
@karmela ahoj,no my tak pomaly.boli sme za manželom V nemocnici A potom U babky A tak.teraz už doma vykupany A zajtra hola hou do škôlky. Už sa má malý pýtal či tam musí ísť,že už tam bol😀 inak fajn,len že nám je smutno za tatinom. Druhé malé sa má určite dobre V "domčeku". Už sa nemôžem dočkať až ho uvidím. Tak nech sa malej V škole darí 🙂 mne sa neskutočne tieto dni na PN vlecu. A do decembra ďaleko 😀
Dakujem vaaam 🙂 a neviete ci zvyknu pepina duchovat?
Ale som sa zle opýtala, že či zvyknúť duchovať falošne som sa chcela opýtať 🙂
@adria88 Ahoj.Ešte ma tak napadlo že či nemôžem mať nejaké to HCG v moči 8tyždňov po pôrode.Mám bábo a naozaj by som nezvládla ďalšie 😏😏Zajtra urobím ďalší test...kúpim pre istotu dva a odsledujem to do stredy a uvidim ako čo.
@niky1141997 Ahoj, gratulujem k mimi 🙂 Neviem z akého dôvodu si spravila tehu test, ale ani na jednom nič nevidím, či upravenom, či na negatíve. 🙂
@meli8412 Ahoj.Lebo som este nedostala MS od pôrodu malinkého.Ked som bola pred dvomi tyzdnami u Dr tak mi povedal ze sa mi v maternici uz cosi deje a ze je to vidno ze neni v klude.Ze uz dostanem ms...len je tomu uz v stredu druhy tyzden a stale akosi nic.V podbrušku ma pobolieva ako pri ms uz asi 4 deň a aj chute na sladké mám..vyrážky po tvári a bolesti hlavy....vsetky príznaky ms co som mala aj pred otehotnením a stale akosi nič...s priatelom sme spolu spali 4 tyzdne po porode....
@bluebell0412
@karmela
@candies
@sofija18
@butterfly333 @zajtra dam vediet, čo sa bude ďiať 😉 Aj keď naozaj úprimne si myslím, že nie som tehu, ale veľmi pekne Vám všetkým ďakujem za veľkú podporu 😘❣️

@jjuulliisskkaa tá foto kde ich máš 5 si myslím že tretí štvrtý sú pozitívne ten piaty je už slabší 😉 kedy boli robené?