Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@tonjadabik2 nevieš cca kedy máš ovu?
@trblietava no už je po ovu hlavne že ste pracovali keď bolo treba 😊
@karmela ano 🙂 za takeho ducha by som sa nepohnevala na tehu teste 😀 ale to este skoro asi o taky tyzden testnem
@karmela neviem..netusim..ale ratam medzi 20 az 23,24? asi 22ho.. chapes..vsetko je poistene len kalendare mi ukazuju kazdy inak.. tak neviwem teraz kolko mi vlastne meska..ale aj to ze vo februari som nedostala ms vobec potom az v marci a teraz cakam co bude..
@trblietava ano rovnakej znacky one step 🙂
@trblietava prosím ta nehodia sem všetky ovu testy ?😉 Nech vidím ako ti to tmavlo..Ja mám raz svetlý potom dosť tmavý..A furt nič 😁😁
@tonjadabik2 aha takze nepravidelný cyklus..a veľký rozdiel je medzi tými kalendarmi? No to ťažko takto povedať
@trblietava no vieš že ja som chorá testovala som už na 7dpo a teraz len odhadom podľa toho čo písal kalendár..A týždeň pred ms mini tienik bol ktorý silnel..len ja neviem kedy presne bola ovu.Drzim palčeky nech sa objaví pekný duch 😉
@karmela jeden pise ze som mala mat ms uz 17.4 a druhy pise ze som mala dostat ms az 22.4.. no a teraz si vyber..
@tonjadabik2 no ťažko povedať fakt..a tehu test nič?
@nela25252 Zial, vidim tam len slaby kanalik. Takze nie ☹
@olylili
@ejuska2586 ďakujem vám ..Tak asi ta nechá naozaj len príde...
@karmela nerobila som ved je len 24ho dnes.. to je este skoro..si myslim..ja neverim zeby ssa mohlo podarit..radsej si poviem ze nesom a pokoj..
@karmela uz si bola nedockava 😂 a predsa si sa dockala 😍 ako vyzeral tvoj 1.testik duchovy? Nemas foto?
@tonjadabik2 skoro? Veď ti už mešká aj podľa prvého aj podľa druhého kalendára..Či zvykne takto meškať stále?
@alilka no pozri nejak som ti to cvakla 🙂 aj mne sa to menilo trosku ale vacsinou som mala strasne blede testy lebo citlivost bola 20tka a na druhej strane su ruzove 10tkove.ukaz svoje testiky 🙂
@trblietava mám zlatko moje len nanom neuvidis len ledva tienik 😃 A verím že aj vy sa dočkáte zienky zlate
@karmela ahoj zlatíčko nerobila som test, nejako som sa rano o 7h ponáhľala do prace 🙄 A teraz som si akurát robila len ovu test, lebo v praci iný nemám. Ale volala som aj mojej Dr, že v stredu sa tam zastavím. Možno urobím test zajtra, ale neverím tomu, tak s tym ani neponáhľam. Určite ti dam vediet, nevynecham ťa 😘😘😘
@karmela ja neviemdostavala som kolo 27 ale v januari sa to zacalo menit vsetko..vo februari som nemala vobec ms,,vobec,..a v marci som mala 20 do 25..a teraz cakam vobec neviem.. nechcem si este robit tehu aj ked ma to laka a velmi aby som nebola sklamana..
@trblietava tak tu su moje. Čistá bieda aj bt je stále dole. 😖😖
@niky1141997 ešte nieje suchý ale nič teraz nevidím..A hlavne keby 4dni do zadu bolo nieco miniatúrne tam tak dnes by to už bol viditeľný duch..Takže vyzerá že tehu niesi..😁
@niky1141997 si krátko po pôrode hormóny sa ukludnuju nestriekal do teba všetke testy máš negatívne....Tehotná nie si...
@nufinkanufka ja tam niečo vidim

@lucsyia na hornom su // 🙂 a je ruzova, testy su rovnakej znacky?