Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nivea777 Moj manzel ma. Kazali mu uzivat Folandrol + som mu dokupila kyselinu listovu, koenzim Q10, selen a zinok. Ale ci to zaberie sa dozvieme az v juni.
@alilka no tak zatial ovu nebola ale este moze prist.ale pozeram ze si nejake dni povynechavala a netestovala 😀 nemohla byt vtedy? Ci podla bazalky to nesedi?
@ejuska2586 folandrol berie/bral.. ale za tie dalsie rady dakujem.. netyka sa to mojho chlapa,chcem pomoct kamoske
Ďakujem za srdiečko niektorej babulke 😻
@milasik10 super máš ich pekne ja som tak poobede a vecer mala silnejšie pri druhom aj teraz....a na bolesť len paralen si daj
@ria294 kľudne testuj aj večer ciarka....občas poobede a večer su silnejšie / ako rano
@bluebell0412 bola som si kupit paralen 500...vzala som iba polovicu ale pomohlo mi,hlavicka neboli 👍
@milasik10 tak ten sa počas tehu môže ...☺
@bluebell0412 inak pozeram ,ze si v 7tt. Ked si bola prvykrat u lekara,tak v ktorom tt si bola? 🙂
@karmela Ďakujeme moja 🙂 nie nepytala lebo tuná okrem paralenu nič nemôžem ako tehotná 😆😆
@trblietava podľa bt som bez ovu .Ale ja som 4tyzdnr po mimomaternicovom tak asi cyklus ozaj nabehne až po prvej ms 😕😕
@milasik10 no ja som bola v 4tt ešte ani mš nemeškal ale to mi nakazal dr. Na usg vtedy nič nevidel ale krv potvrdila tehu teraz som bola v stredu po dvoch týždňoch opakovane na usg (6tt) a bublinka sa ukázala aj zo ❤
A zajtra idem na prvé tehu odbery
@patkaamirko wow ty si uz 25tt. strasne to leti... nech ste vsetci v pohodicke aj nadalej ;)
@bluebell0412 tak lebo ja mam ist prvykrat 2.5. a ked to pocitam od poslednej MS ,tak to budem len 5tt+3 ... ak aj je vsetko tam kde ma byt,tak to srdiecko este asi neuvidim,ze ? Max. mozno gest. vak... a na tie prve odbery sa chodi v urcitom tyzdni,ci ako to je? Ale tehu knizku by mi uz mal dat ?
@karmela
@barborapavlikova
@gabbca
Ahojte baby, viem že som sa dlhšie neozvala ale nejakým zázrakom sa mi podarilo zrušiť si tu účet tak som si musela spraviť nový :D 🙂 To som ja @nikuskaberuska 🙂
@milasik10 ťažko povedať u každého je to individuálne možno uvidíš uz aj ❤
Co sa tyka knižky záleží od dr niekto ds hneď niekto až cca okolo 12tt mne by mali dat zajtra
Tak.mne napr dal prvu poradnu 17.5 to budem cca 11tt
@bluebell0412 fuha, len dufam,ze tam bude vobec nieco vidno... a fotku ti aspon dal? Ja sa tak velmi tesim ❤️❤️😍
@nikuskaniki jeeej ahojky takze máš nový nick stáva sa..ako sa máte? Kedy idete na ďalšiu kontrolu k dr?
@bluebell0412 zajtra idete na odbery moja ja až týždeň a pól po vás dr mi šla na dovcu už sa neviem dočkať kedy to bude a verím že už bude aj srdiečko..😍
@patkaamirko ahojky kocky dúfam že bolesti ustúpili a už si užívate pekne tehulkovanie 😉
@karmela @sofija18 @butterfly333 @bluebell0412
Dievčence moje zlate, sľúbila som testik , tak tu som ho čerstvo ocikala 😉 a aha nič 🙈 Ako čerstvo vymaľované steny 😂😂 farebná tapeta nikde, nebola na sklade 🙈🙈
@ria294 do prdelky ako to je možne kam zmizla tá druhá??😯

@ria294 aha ty si v robotke tak to nechám na tebe či spravíš ráno či večer..silno držím paluchy nech je čiarka silnejšia ✊️