Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela Ja si dávam poobedných šlofíkov každý deň keď sa dá 😃😂 Ani nevrav, ja sa už nemôžem dočkať slniečka 😍 Práve študujem, či môžem chodiť v tehu na slniečko 😊
@niky1141997 ked si to priblížim tak na prvom a poslednom vidím začínajúcu slabucku druhu čiarku 😉😉😉
na poslednom akoby vidim ten priestor kde by mala byt ciarka.. kde by to malo byt ruzove... len tam chyba farba... tak mi to pride ako kanalik..
Ovulacne testy nerobim to by som ich musela mať najviac 20 aby som zachytila niektorý deň ovu len možné je že aj popri ms mozem mat ovu ale hlien mávam vždy pred plodnimi nejaký deň dva ako mi začnú plodne dni tak neviem
Mám aj duphaston len neviem na krytie DC ho užívať
@mirkovci no pekne ten test!!! 😒...A tak som s Tebou dufala, ze to vyslo...No este sa to moze stale zmenit...Neviem, ci tento test nie je nahodou 25-tkovy a preto Ti este neukazuje, kedze MS este nemeska...No pockaj do terminu MS, ak nepride, testuj 10-tkovym...Myslim na Teba a potichucky dufam s Tebou 😘
@zuzana256 chapem, prajem Ti, nech vam to vyjde co najskor, s pekne silnejucimi // a zdravym tehulkovanim az dokonca 😉...Zatial sa drz a ver, ze to pride coskoro - aspon ja Ti to takto prajem...Boh Ta zehnaj! 🙏😘 Co sa tyka hlienu, ja ked som citila plodny hlien, tak som mala ovulku na 3-5 den priblizne, takze my sme spolu mali styk az po zacati hlienu, nie pred nim 😉

@adria88 nooo to by sa už veľké zázraky museli diať zeby sa toto stalo 😁😁