icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

alilka
26. apr 2017

@ikonica no tak to ti držím palce nech to vyde 😁 ja som chorá ako pes,druhý deň mám bt hore ale presne aj druhý deň som chorá tak neviem či to nieje spojené s tým 😁 síce ovu testy včera boli celkom tmavé ale kto ich vie 😂😂

olylili
26. apr 2017

@alilka ak si chorá nemá význam merať bt skresľuje výsledok už len únava a nedostatok spánku ti dajú nepresnu teplotu

alilka
26. apr 2017

@olylili ďakujem 😁 myslela som si to ale nebola som si istá..Aj by som teraz nemerala ale včera mi stmavli dosť ovu testy..Tak snáď ich choroba ovplyvniť nemôže?Či?😁😁

bevab
26. apr 2017

@luta13 dakujem. Pockam samozrejme a budem dufat, ze ms nepride.

luta13
26. apr 2017

@ikonica Drzim Ti palceky, aby si testik nekupila a ked bude meskat MS a kupis ho, nech mas hned na nom viditelne a silnejuce // 🙏😘

sangriasro
26. apr 2017

@luta13 ďakujem ❤️❤️❤️❤️

gabcca
26. apr 2017

Zienky prikladam dalsie foto od jednej baby. Ruzovy je ovu a modey tehu. Vidite tam nieco?dakujem

luta13
26. apr 2017

@gabcca ovu je zatial negativny (ked beriem do uvahy, ze by mal byt v case tehu krasne pozitivny - no mozno este stmavne) a na tehu vidim ducha 😉...Verim, ze ciarky budu silniet...Kolko ma do MS?...Nech testuje za 2 dni zas...Drzim jej palceky 🙏

gabcca
26. apr 2017

@luta13 jej skoncila.ms v nedelu. Ide o to ze.jej je od vtedy rano aj vecer zle tak skusila testiky.

luta13
26. apr 2017

@gabcca takto otocena fotka sa lepsie pozera..Ked to sem nabudce pojdes hodit a mas cas, otoc ju najprv, potom pridaj 😉...Kamoska nech testuje za 2 dni este...Pohladkaj za mna brusenko a prajem vam krasny dnik 😘

sofija18
26. apr 2017

@gabcca a MS mala normálnu ako obvykle? Lebo na tehu vidím aj ja ducha 👍😉

olylili
26. apr 2017

@luta13 ja vidím obe testy negatívne

gabcca
26. apr 2017

@luta13 dakujem moja pohladkam brusko

gabcca
26. apr 2017

@sofija18 ano normalnu

luta13
26. apr 2017

@olylili na tehu vidim dusika a ak bude silniet, bude silniet aj ovutest...Som zvedava, co z toho bude 😉...Pohladkaj za mna brusenko Tvoje krasne a maleho princa v nom 😉...Mate uz aj meno vybrate? 😍

ikonica
26. apr 2017

@luta13 dakujem <3

olylili
26. apr 2017

@luta13 ešte nie nikdy sa mi žiadne chlapčenské nepáčilo tak sa nevieme zhodnúť bude to ťažké 😀

ikonica
26. apr 2017

@alilka drz sa aj tu kocka... Snazte sa aj ked si nachcipana... Ked sa nam zadarilo tak sme tiez boli taki vselijaki soplavi kaslavi a mozno bola trosku znizena imunita a to mozno pomohlo k tomu ze sa zadarilo...

nufinkanufka
26. apr 2017

Tak dnes som robila dalsi test. Sice je vidiet o nieco lepsie, ale stale je to len duch o malinko silnejsi ako ten prvy😥
Myslite, ze by z toho mohlo este nieco byt?

luta13
26. apr 2017

@olylili kalendar do ruky a vypis si mena, ktore Ti ako tak "sedia" a potom z papierika postupne vyskrtavaj tie, ktore Ti budu zrazu nesympaticke...Ja som tak robila pri prvom tehu, lebo keby mal byt chlapcek, meno bolo automaticky po muzovi, on tak chcel a tak sme sa dohodli! ...A keby baba, meno vyberam ja, muz by sa prisposobil...No mala som vybratych asi 10 mien a zostali mi 3 sympaticke...Dodnes ich mam v hlave - Liliana, Sarlota a Izabela...No nakoniec to bol Misko...Pred druhym tehu, ked sme sa s mm snazili plodit, sme prisli na chlapcenske meno Sebastian a celkom sa nam pozdavalo...Pri druhom tehu to bola najprv 6 mesiacov Lilianka, potom to bol zo dna na den Sebastianko 😉...No ale pri chlapcenskom mene som mala dilemu...Mm chcel meno Mathias, ci Manuel (kedze byvame v DE), no ja som listovala len v SK kalendari...Chcela som povodne meno Mario, no mm sa nepacilo...Tak som nakoniec dala Sebastiana bez dlzna...Ten je aj v DE kalendari, lenze Nemci vobec meniny neoslavuju, len my sme si ho pekne oslavili a to podla SK kalendaru (20.1.)...Vypis si teda mena a vylucuj postupne tie, ktore Ti nesedia...Aj zdrobneniny sa Ti musia pacit z toho mena odvodene 😉...Verim, ze vyberies krasne meno, kedze aj dievky maju neobvykle mena - daj mi potom vediet, ked uz sa rozhodnes na 100%...Som velmi zvedava 😉...Co keby si dala po muzovi, nech je aj on hrdy, ze ma menovca - vytuzeneho synceka 😉

luta13
26. apr 2017

@nufinkanufka hod sem oba testy odfotene pod sebou, nech kukneme...Jasne, ze z toho daco moze byt, ak / tmavne, je to na dobrej ceste 😉

nufinkanufka
26. apr 2017

@luta13 pod sebou to nevidno, ten prvy len v tom jednom uhle ( tam manzel nevidel nic) a ten dnesny skusim vyfotit a dam ho sem, ten je vidiet tiez tak horsie, ale aspon tu to aj manzel videl. Ja uz si asi namyslam😭

nufinkanufka
26. apr 2017
luta13
26. apr 2017

@nufinkanufka nejaky tienik tam vidim, no zle si odfotila ( v zlom uhle bez svetla )...Poloz na biely papierik (podklad) a tak odfot...skus este jednu foto 🙂

nufinkanufka
26. apr 2017
nufinkanufka
26. apr 2017

@luta13 toto je asi najlepsie co je vidiet, ked to odfotim, tak to na fotke nevidno. Skusim znova za dva dni.
Dakujem ti, si zlata

zuzana256
26. apr 2017

@luta13 ďakujem veľmi pekne snáď už niečo bude

luta13
26. apr 2017
luta13
26. apr 2017

@nufinkanufka vidim mini dusika, no skus za tie 2 dni a verim, ze bude ozaj lepsie vidiet 😉😘

nufinkanufka
26. apr 2017

@luta13 dakujem velmi pekne, dufam aj ja