Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13 ďakujem ❤️❤️❤️❤️
Tak dnes som robila dalsi test. Sice je vidiet o nieco lepsie, ale stale je to len duch o malinko silnejsi ako ten prvy😥
Myslite, ze by z toho mohlo este nieco byt?
@olylili kalendar do ruky a vypis si mena, ktore Ti ako tak "sedia" a potom z papierika postupne vyskrtavaj tie, ktore Ti budu zrazu nesympaticke...Ja som tak robila pri prvom tehu, lebo keby mal byt chlapcek, meno bolo automaticky po muzovi, on tak chcel a tak sme sa dohodli! ...A keby baba, meno vyberam ja, muz by sa prisposobil...No mala som vybratych asi 10 mien a zostali mi 3 sympaticke...Dodnes ich mam v hlave - Liliana, Sarlota a Izabela...No nakoniec to bol Misko...Pred druhym tehu, ked sme sa s mm snazili plodit, sme prisli na chlapcenske meno Sebastian a celkom sa nam pozdavalo...Pri druhom tehu to bola najprv 6 mesiacov Lilianka, potom to bol zo dna na den Sebastianko 😉...No ale pri chlapcenskom mene som mala dilemu...Mm chcel meno Mathias, ci Manuel (kedze byvame v DE), no ja som listovala len v SK kalendari...Chcela som povodne meno Mario, no mm sa nepacilo...Tak som nakoniec dala Sebastiana bez dlzna...Ten je aj v DE kalendari, lenze Nemci vobec meniny neoslavuju, len my sme si ho pekne oslavili a to podla SK kalendaru (20.1.)...Vypis si teda mena a vylucuj postupne tie, ktore Ti nesedia...Aj zdrobneniny sa Ti musia pacit z toho mena odvodene 😉...Verim, ze vyberies krasne meno, kedze aj dievky maju neobvykle mena - daj mi potom vediet, ked uz sa rozhodnes na 100%...Som velmi zvedava 😉...Co keby si dala po muzovi, nech je aj on hrdy, ze ma menovca - vytuzeneho synceka 😉
@nufinkanufka hod sem oba testy odfotene pod sebou, nech kukneme...Jasne, ze z toho daco moze byt, ak / tmavne, je to na dobrej ceste 😉
@luta13 pod sebou to nevidno, ten prvy len v tom jednom uhle ( tam manzel nevidel nic) a ten dnesny skusim vyfotit a dam ho sem, ten je vidiet tiez tak horsie, ale aspon tu to aj manzel videl. Ja uz si asi namyslam😭
@nufinkanufka nejaky tienik tam vidim, no zle si odfotila ( v zlom uhle bez svetla )...Poloz na biely papierik (podklad) a tak odfot...skus este jednu foto 🙂
@luta13 toto je asi najlepsie co je vidiet, ked to odfotim, tak to na fotke nevidno. Skusim znova za dva dni.
Dakujem ti, si zlata
@nufinkanufka vidim mini dusika, no skus za tie 2 dni a verim, ze bude ozaj lepsie vidiet 😉😘
@luta13 dakujem velmi pekne, dufam aj ja

@ikonica no tak to ti držím palce nech to vyde 😁 ja som chorá ako pes,druhý deň mám bt hore ale presne aj druhý deň som chorá tak neviem či to nieje spojené s tým 😁 síce ovu testy včera boli celkom tmavé ale kto ich vie 😂😂