Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ikonica zajtra začínam 25tt 🙂 ďakujeme ❤
@karmela Ahojky je to trošku lpešie,no neustupili to úplne :( ďakujeme moja,dúfam že ah Vy ste v poriadku 🙂
Ahojte , stalo sa prosim niektorej z Vas , ze mala po hodine na teste slabú druhu čiarku ??? Alebo si robim zbytocne nádeje ? ☹ Viem , ze je test uz neplatný , no citala som rôzne diskusie , tak sa spytam aj Vas
@martinka013 tak nám ho ukáž
@martinka013 no moja vyzerá to sľubne skús zajtra z ranného moču 😉
@martinka013 aj keď po termíne by sa mal brať za neplatný no je čiarka ružová či? Ms už mešká?
@martinka013 ano mne sa to stalo,ja som si tu druhu ciarku vsimla az na druhy den..ale hodinu po testovani som ju tam nevidela este..a bola som tehotna..🙂
@cvikla12 , ďakujem za odpoveď . Dnes som 13 deň po IUI a zajtra už idem na krv , len mi to nedalo , tak som skúsila dnes prvy krat testnut , ale žiaľbohu az o pol 3 poobede a výsledok negatívny ... Az po hodine vysiel takyto
@olylili mrcha mala prist prave dnes , no zatial nic , ale moze to byt aj preto , lebo beriem progesteron
@martinka013 no moja tak skús z ranného moču a uvidíš
@alilka , to si ma potešila , uvidím zajtra 🙂 Ďakujem
@martinka013 drzim palce..🙂 led ides uz zajtra na krv,je dost mozne aj podla testu,ze hcg bude este mizke..🙂 tak sa na to priprav aby si sa zbytocne nezostresovala..🙂
@martinka013 držím silno presilno palce nech je tam druha ciarka aj zajtra a nech lekár potvrdí tehu! Určite nám daj vediet 😘lebo ja by som ten testik považovala za pozitívny, i ked je po limite 😘👶✊️
@sofija18 ďakujem krásne , už sa trápim vyše roka , mám toho za sebou pomerne dosť , tak mohlo by to vyjsť ... Určite dám vedieť 🙂
Ahojte babule tak dnes som prvy krat zaregistrovala oznajsne stuchance 😀❤🤰
@martinka013 mne ukazal po limite a bol pravdivo pozitívny
@martinka013 a toto neni hoc jaky duch. Toto je ruzova ciarka
@martinka013 ja si myslím že je to začiatok tehu 😊
@nikuskaniki
@karmela
Baby aj vy máte taký mizerný spánok? Ja som hotová, poobede ledva pol hodku podriemem ale ani to nie vždy.a večer???? Katastrofa, zaspím A O 2 hod.som hore A koniec.
@barborapavlikova ano mame :D teda aspon ja 🙂 poriadne som sa nevyspala ani nepametam...na zaciatku sa mi nedalo spat..a teraz sa vnoci budem na to ze mi treba cikat, asi mi uz maternica tlaci na mechut...kazdu noc okolo 3 musim ist a potom uz nemozem zaspat :(
@barborapavlikova Ja som na tom podobne. Večer síce zaspím ale každú chvíľu sa budím a cez deň som poobede úplne hotová 😩
@barborapavlikova zlatko moje presne to iste zažívam aj ja zo spánkom..Večer padnem a o 2-3h už chodím hore dole po dome lebo v posteli nedaj bože zaspať nazad..Ale vraj to prejde tak počkáme či ozaj
Opytam sa aj tu....Kocky radte...na hornej pere z vnútra mi vyšiel akýsi pupenec neviem ci je to herpes (v živote som ho nemala) co mozem na to aby to prešlo???

@tifinka mne kyret nerobili aspoň neviem o tom ale aj primár aj moja gynda čo má operovala povedali že má tak "vyčistili" aby som hneď mohla otehu..A primár to povedal aj môjmu krsnemu,on mi ho dobavil..Takže protekcne čistenie 😂😂heeh 😂😂😂😂😂😂😂 aj mne sa ten včerajší pozdáva 😁😁 večer som mala aj Bolesti podbruška.😛 A ty ako?