icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

candies
26. apr 2017

@bluebell0412 mne na infekciu v ustach velmi zabera vodicka Florsalmin alebo Herbadent 🙂

candies
26. apr 2017

@karmela :D podla mna neprejde..lebo potom pride to cikanie...aj ked je pravda ze rychlejsie zaspim ked sa zbudim ako predtym

karmela
26. apr 2017

@bluebell0412 zlatíčko vitamín B-komplex a v lekárni sa opýtaj či môžeš tie náplasti v tehu na herpesu..pravdepodobne ho máš je to boľavý pluzgierik?

karmela
26. apr 2017

@candies no tak čo môžme spat kým sme tehu nemôžeme a potom už nebude vôbec môcť spat keď sa narodía miminká ale aj tak to stojí zato 😍

olylili
26. apr 2017

No kocky ja nespím od začiatku tehu. Stále sa budím a nemôžem zaspať a čím ďalej tým horšie cikať chodím non-stop potom si neviem nájsť polohu a keď ju po hodine nájdem malý sa zobudí a začne do mňa štuchať 👣👣👣

domx
26. apr 2017

@karmela
@nikuskaniki
@barborapavlikova
babenky tak ja som sa nevyspala odkedy viem ze som tehulka.. :D nechcem vas strasit, no najskor som nemohla spat lebo ma tak priserne boleli prsia, ze som sa budila zakazdym ked som sa v noci otacala.. potom som nemohla spat kvoli tomu ze mi vkuse bolo treba cikat.. a teraz neviem spat kvoli brusku.. uz to nie je take jednoduche najst si dobru polohu.. rada by som sa rozvalila, ale uz to dako nejde.. :D brusko tlaci, taha.. takze vacsinou aj tak skoncim na lavom boku .. a tiez to nie je extra pohodlne spat kazdu noc a celu noc len v jednej polohe.. :D nuz co narobim.. :D zato mi velmi pomaha hodinovy slofik cez den.. 🙂 a po nom sa citim ako znovuzrodena.. oddychujte kym mozte.. ja aj ked som nevedela spat v noci, spala som cez den.. kolkokrat aj cele dni som prespala.. 🙂 bola som na marodke takze sa dalo.. :D nuz baby spanku zdar.. ja mam akurat cas na podriemkanie..

sticker
bluebell0412
26. apr 2017

@karmela praveze ani neboli len tak blbo je z vnutra na tej pere
Nemala som to v zivote preto neviem ci 100% je to herpes
Ani lekáreň uz u nás neni az ráno 😕

candies
26. apr 2017

@karmela jasne ze to za to stoji 🙂 to je asi taka pozvolna priprava na nespanie :D a inac sa ako citis? 🙂 ja okrem toho cikania a unavy nemam uz ziadne priznaky :D konecne len ktovie dokedy

nikuskaniki
26. apr 2017

@domx S cikaním mám veľmi podobné skúsenosti 😃Ak to takto bude pokračovať ďalej tak sa na záchod presťahujem 😩😂

candies
26. apr 2017

@domx ja planujem prespat cele leto :D v juni skncim skole a do prace ma asi nevezmu tehotnu na tri mesiace nikde :D ...takze si nadspim na to co ma caka ked sa narodi krpec

bluebell0412
26. apr 2017

@candies vyskusam ten herbadent ten mam doma dakujem

luta13
26. apr 2017

@domx sladke sny mamina 😴😘

domidee
26. apr 2017

Ahojte robila som si ďalšie testy no neviem ci tam nieco uvidite a neviem ci mam este testovat

candies
26. apr 2017

@bluebell0412 skus 🙂 ale najlepsie je to dat si na noc po umyti zubkov

nikuskaniki
26. apr 2017

@bluebell0412 Skús čajovníkový olej 😊

barborapavlikova
26. apr 2017

@candies
@nikuskaniki
@karmela
Teda niesom sama.🙂 ja mám riadny deficit spánku,celý deň som nervózna Z toho,na malého hučím no hrôza.potom som nahnevaná na seba.och, tieto stavy by už mohli prejsť.este šťastie že zatiaľ nebeham často na WC,inak by som už bola neznesiteľna 😀😀

nikuskaniki
26. apr 2017

Baby, včera sme láskovali s priateľom a dnes sa mi objavil slabulinký hnedý výtok, len zopár kvapiek a potom už nič. Som v 5tt+6. Veľmi som sa zľakla, tak som zbehla k svojmu doktorovi, vyšetril ma a povedal, že je všetko v poriadku, bábo je tam kde ma byť. Povedal, že je to pravdepodobne z láskovania a že máme ho radšej nachvíľu obmegit. Pre istotu mi predpísal Duphaston. Máte niektorá podobné skúsenosti?

barborapavlikova
26. apr 2017

@domx veru spanie V jednej polohe veľmi dobre poznám.pri malom som inak ako na ľavom boku spať nemohla.aj malý bol potom nauceny spávať na ľavej strane 😀 ja by som aj cez deň pospala ale to je len driemanie.hrozne plytký spánok 😠

olylili
26. apr 2017

@nikuskaniki ako povedal lekár na začiatku by som sa sexu vyhýbala aj keď je to bežné

nikuskaniki
26. apr 2017

@olylili Vyhýbať sa mu určite budeme to predsa vydržíme kvôli bábätku 😍

barborapavlikova
26. apr 2017

@nikuskaniki my sme mali zakázané V každom tehotenstve hneď od začiatku. Teraz sme to raz " porušili" no nemalo to žiadne nasledky- zatiaľ.snad ani nebude mať.myslim že V tvojom prípade by malo byť všetko O.k. Keďže aj lekár potvrdil že je všetko V poriadku. Teraz už kludovy režim 😉

meli8412
26. apr 2017

@niky1141997 Tak ako to vyzerá s tebou?

karmela
26. apr 2017

@nikuskaniki
@barborapavlikova
@candies babulky asi to už takto bude 😊

karmela
26. apr 2017

@candies ja som v pohode zatiaľ len prsia riadne bolia hlavne večer..inak som bez príznakov okrem toho ponocovania 🙈

nikuskaniki
26. apr 2017

@barborapavlikova My sme nemali zakázané ale doktora určite počúvneme 🙂 Ďakujem ti veľmi pekne za povzbudivé slová 🙂 O týždeň idem znova na kontrolu tak asi budem odrátavať hodiny..

candies
26. apr 2017

@karmela aj mna boleli ale uz aj to preslo 🙂 uz len na dotyk ked pritlacim trosku 🙂 takze ani neviem ze som tehotna :D nemat vandlik uz pred sebou a toho cikania... vraj od 4 do 7 mesiaca to je najkrajsie obdobie :D

karmela
26. apr 2017

@nikuskaniki neboj aj ja odratavam niesi v tom sama je nás tu viac 😉 Ale na pekne zážitky sa oplatí počkať 😘A neboj bude dobre musí byt na teba polovička jemnejšia 😉

karmela
26. apr 2017

@candies vieš čo áno celé tehu je krásne ja som sa s malou rozprávala od začiatku aj teraz to robím..Ale darmo keď už žena cíti pohyby je to krásny pocit 😍

lucsyia
26. apr 2017

Ahojte ! bolesti v podbrusku na zaciatku tehotenstva su ok ? Tie co ste si nasli v poslednych dnoch dve // kedy sa chystate k doktorovi ? 🙂 (ono nam to asi fakt vyslo 😍 )

milasik10
26. apr 2017

@lucsyia ahoj,gratulujem 😉😉😉 ja idem 5.2.