Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lenka_1989 držím palce 😉
@lenka_1989 z toho niečo bude 😉
@janaochi dufam, ze nie depka ;)
@lenka_1989 depka určite nie. 😅 Ale celkom pekná čiarka o dva dni. 😉
@lenka_1989 Jasne pozitívny 🙂 Gratulka
@lucinka0503 dakujem, ale stale tomu neviem uverit a bojim sa tesit zatial
@lenka_1989 Tak každý deň si treba zrobiť testík,či silnie a ak áno,tak je všetko v najlepšiom poriadku 😉 Držím palce.
@lenka_1989 hovorila som ti včera? 😉 A ty že depka príde. Kdeže, to babatinko príde. 😀
@janaochi pocity zatial velmi zmiesane 🙂
@dovea tu už nie je o čom 😉
@buskakatuska vyzerá to ako kanálik. Ale na 10dpo ešte nemusíš mať ani ducha 😉 Ja som pri prvom mala na 10dpo koľajnice a pri druhom slabého ducha až na 13dpo.... ešte máš na testovanie pár dní čas 🙂
@buskakatuska urob si test o 4dni v den ms
@dovea rovnake ako moja, daj potom vediet 🙂 drzim palce
@lenka_1989 a ty si mala taku kolkaty dc? uz to mas potvrdene lekarom? drzim palce aj ja!🙂
@dovea nemam, vcera som testla prvy krat. 30DC , no v pos dobe som mala cykly aj 38 dnove..
@buskakatuska rob test každý deň a uvidíš či silnie. Ja som mala 4 dni pred ms trošku viac viditeľného ducha a denne silnel 🙂 ale môže sa stať že sa babo neudrží a ms príde :( každopádne sa hoď do šetriaceho režimu a daj potom vedieť 🙂 riadne držím palčiská 🙂
@lenka_1989 no ja uz meskam, ale tiez som si neni ista kolko...mozno dva dni..tiez som 30dc, cykly 25-27, mala som od 24dc-28dc slabe hnede spinenie a teraz dva dni uz cisto, len vytok..
@dovea verim, ze to vyjde 🙂
@dovea pri tomto uz mohol nieco vidiet aj na sone...ptom daj vediet vysku hcg...
@buskakatuska aj z tohto niečo bude. 😉
@86zuzka ahoj Zuzi...aku si mala mrchu?....teda pisala si ze divnu....ja som mala minuly mesiac 3 - dni taku ze som minula 5 vloziek a tento mesiac tri dni len...inokedy som mala 5 dni a siesty bolo uz len spinenie...a vzdy drzhy den ked som sa zobudila.tak som ledva dosla na zachod aby to zo mna nevytieklo a vcul nic.
@zvolsiinylogin takze krvne testy pozitivne ale vyska je 147 ak som dobre pocula, tzn. vraj este velmi nizka...co vy na to? o tyzden mam ist opat na krv. na sone som este nebola, asi je skoro...

@piacere jee, bodaj by to bola pravda