icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

mokilko
26. apr 2017

Kočky nieje to predaj,tak dúfam že mi to nezmazu. Zostali mi nejaké tehu testy ecotest. Mali expiraciu vo februari ale fungujú 100%. Pošlem zadarmo, max za poštovné.

nikuskaniki
26. apr 2017

@karmela
@barborapavlikova
Tom budú krásne voňavučké vianočné darčeky 😍

mokilko
26. apr 2017

Inak kúpila som ich tu, nic im nieje, kupujte kým ich majú 🙂
http://samotesty.sk/10ks-tehotensky-test-ecotes...

nikuskaniki
26. apr 2017

@barborapavlikova Toto je iná náhodička :D

alilka
26. apr 2017

@sofija18 no už ti to len skáče..Ovu si mohla mať ten 17dc..Hoc ten test tiež nieje uuplne silný..Ale ti bude si myslím testami..Asi majú menej farbivá..😁
@butterfly333 dakujeem. 😉

ria294
26. apr 2017

@sofija18 prosím to čo robia tie tvoje testy 🙈🙈 nemáš nejakú pokazenú zásielku tých testov 😂😂😂 ja tomu vôbec nerozumiem , tebe ten LH hormón večer celkom pekne stupne 😉 Ja som zvedavá, keď urobíš tehu test 😘😘

mokilko
26. apr 2017

@sofija18 môj skromný názor : ovu bola 18dc a 19 dc po ovulke ešte lh poskočila 🙂 dúfam že sa zadarilo 🙂

sofija18
26. apr 2017

@mokilko ja uz sama netuším co to je tento mesiac 😂😂😂no snáď máš pravdu a konečne sa usmialo šťastie aj na mna 😘❤

sofija18
26. apr 2017

@ria294 🙊🙊🙊uz len čakať 😂😂🙈🙊🐒

mokilko
26. apr 2017

🐻 No joooo 😝

nikuskaniki
26. apr 2017

@karmela
@barborapavlikova
Baby, už ste sa dali do Decembroviek? 🙂

gabcca
26. apr 2017

@nikuskaniki ano 🙂

matka295
26. apr 2017

@alilka ahoj ano aj na driling (PCO) a na odstránení zrastov, a prefuk ✌️ďakujem krasne. Už sa teším no ďalší postup a snazenie 🤗

alilka
26. apr 2017

@matka295 nooo tak tá teraz pekne dali dokopy a šup sa snažiť..Musíš mať aj nejakú pauzu?😁

matka295
26. apr 2017

@alilka ešte neviem.v piatok mám ísť na kontrolu ku gynde tak sa jej opytam​ 😂 no to hej operovali ma hodinu, a ešte šťastie že má operovala moja gynda vraj je v laparkach profík a veľmi žiadaná.... som fakt zvedavá na ďalší postup. A tebe sa ako darí?

alilka
26. apr 2017

@matka295 ja stále rovnako..Už som 4tyzdne po tej operácii a ms nikde,ovu tiež.
Tak z toho neviem vyst 😁😁 zajtra idem na kontrolu tak možno zistí že čo sa deje 😁

niky1141997
26. apr 2017

@erickatt Ahoj ano to je ten istý.Len som ho dnes este odfotila...a co som mala fotky v mobile som sem dala.

matka295
26. apr 2017

@alilka určite zistí. A mala si aj pauzu?

zuzana256
26. apr 2017

@mokilko ahoj a nepoznas niekoho kto predáva tehu ja ovu testy

luta13
26. apr 2017

Zienky, mam tu dalsi anonymny test...Budem rada, ked mi na neho pozriete...Teoreticky je to 11-12DC...Ja vidim slabuckeho dusika...Prva foto je original, druha mnou upravena 😉...Vdaka vam 🙂

luta13
26. apr 2017

@martinka013 vidim //...Drzim palceky, aby ciarocky tmavli a aby si prezila zdrave tehulkovanie az do porodu...Boh s Tebou (s vami) 🙏😘

luta13
26. apr 2017

@nella15228 Gratulujem k "stuchancom" - uzivaj!...Parada zacina - diskoteka v brusenku a najkrajsie obdobie mas pred sebou...Pohladkaj za mna brusko 😉

luta13
26. apr 2017

@barborapavlikova mas na vyber 😉...Bud budes citat perfektnu knizku, ktora Ta unavi, alebo budes praktizovat rucne prace - hackovanie, strikovanie atd...Pre svojho drobceka v brusenku..Verim, ze pri kazdej z tychto cinnosti sa Tvoj mozog unavi a zacne "Ta lamat" na spanie...Ja som tak v noci strikovala a hackovala vecicky pre babätko, aj tak ich nevyuzilo, kedze to nakoniec bol chlapcek a vecicky ruzove a fialkove 😂...Prajem prijemnu nocnu zabavu - no co uz, musis to vydrzat...Snad sa to este zmeni a po zopar tyzdnoch budes moct normalne spavat 😴

luta13
26. apr 2017

@domidee Ahoj, mne sa tam daco mari, na spodnom akoby slabucicky ruzovy dusik no neviem, mozno sa mylim...Skus este test, no az tak za 3-4 dni, uvidis, ci budu viditelne //...Drzim palceky...Potom hod foto, ak budes testovat 🙂

luta13
26. apr 2017

@karmela, vidis tu daco?...ja na spodnom slabuckeho ruzoveho mini-pidi dusika...Je to test od @domidee - vcera ho sem pridala, nikto jej neodpisal...Napis, ci daco vidis prosim Ta...Vdaka 😉

matka295
26. apr 2017

@luta13 ahoj na tom príspevku vyššie kde si upravovala fotku vidím dúšika. A na fotkách od @domidee na spodnom vidím malého dušika. Držím babám veľmi palce 😘

sofija18
27. apr 2017

@luta13 na spodnom vidím aj ja dusika ❤👍

kudusko
27. apr 2017

@mokilko mala by som moja zaujem :-*

karmela
27. apr 2017

@luta13 ahoj poklad áno na spodnom vidím ale taký širší akoby do ružová pásik..@domidee treba skúšať testovať ešte 😉

barborapavlikova
27. apr 2017

@nikuskaniki mne to nejde.alebo neviem ako na to? 😀