Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela
@barborapavlikova
Tom budú krásne voňavučké vianočné darčeky 😍
Inak kúpila som ich tu, nic im nieje, kupujte kým ich majú 🙂
http://samotesty.sk/10ks-tehotensky-test-ecotes...
@barborapavlikova Toto je iná náhodička :D
@sofija18 no už ti to len skáče..Ovu si mohla mať ten 17dc..Hoc ten test tiež nieje uuplne silný..Ale ti bude si myslím testami..Asi majú menej farbivá..😁
@butterfly333 dakujeem. 😉
🐻 No joooo 😝
@karmela
@barborapavlikova
Baby, už ste sa dali do Decembroviek? 🙂
@nikuskaniki ano 🙂
@erickatt Ahoj ano to je ten istý.Len som ho dnes este odfotila...a co som mala fotky v mobile som sem dala.
@martinka013 vidim //...Drzim palceky, aby ciarocky tmavli a aby si prezila zdrave tehulkovanie az do porodu...Boh s Tebou (s vami) 🙏😘
@nella15228 Gratulujem k "stuchancom" - uzivaj!...Parada zacina - diskoteka v brusenku a najkrajsie obdobie mas pred sebou...Pohladkaj za mna brusko 😉
@barborapavlikova mas na vyber 😉...Bud budes citat perfektnu knizku, ktora Ta unavi, alebo budes praktizovat rucne prace - hackovanie, strikovanie atd...Pre svojho drobceka v brusenku..Verim, ze pri kazdej z tychto cinnosti sa Tvoj mozog unavi a zacne "Ta lamat" na spanie...Ja som tak v noci strikovala a hackovala vecicky pre babätko, aj tak ich nevyuzilo, kedze to nakoniec bol chlapcek a vecicky ruzove a fialkove 😂...Prajem prijemnu nocnu zabavu - no co uz, musis to vydrzat...Snad sa to este zmeni a po zopar tyzdnoch budes moct normalne spavat 😴
@nikuskaniki mne to nejde.alebo neviem ako na to? 😀

Kočky nieje to predaj,tak dúfam že mi to nezmazu. Zostali mi nejaké tehu testy ecotest. Mali expiraciu vo februari ale fungujú 100%. Pošlem zadarmo, max za poštovné.