icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

nikuskaniki
28. apr 2017

@monik1985 A aké dlhé cykly mávaš?

nikuskaniki
28. apr 2017

@gabcca Duphaston si bez odporúčania doktora radšej nedávaj. Nemáš súkromné číslo na svoju doktorku/doktora, že by si mu zavolala?

nikuskaniki
28. apr 2017

@candies Stalo sa aj tebe niečo podobné?

gabcca
28. apr 2017

@nikuskaniki nie nemam

candies
28. apr 2017

@gabcca tak pre istotu chod 🙂 budes spokojnejsia

candies
28. apr 2017

@nikuskaniki práveže nie len ma na to upozornil hned na prvej kontrole .. a sexujeme teda dost často a vdaka bohu nic 🙂 ale ja som brala duphaston ale kvoli tomu ze mam zlu štítnu žľazu a preto pre istotu som brala doteraz do 13tt

nikuskaniki
28. apr 2017

@candies Ja som zvedavá dokedy ho budem brať ja. A pobolievalo ťa aj podbruško v prvom trimestri?

nikuskaniki
28. apr 2017

@gabcca Súhlasím s @candies. Pre istotu choď. Budeš pokojnejšia 😊

bluebell0412
28. apr 2017

@candies to ti verim ale základ ze je všetko v poriadku a tak nech to ostane do konca 😉
@gabcca duphaston si nedavaj sama bez dr ak radšej ozaj zajdi na pohotovosť ...

nikuskaniki
28. apr 2017

@candies Oprava:budem 6tt+6 v deň kontroly 😊

candies
28. apr 2017

@nikuskaniki ano stale som mala pocit ze mam ms ... teraz uz len sem tam trosku zaboli... inac v pohode 🙂 ta bolesť je normalna pokial to nie je moc silná s kŕčmi

nikuskaniki
28. apr 2017

@candies Ja mávam len také chvíľkové a nie každý deň 😊 Asi je to spôsobené rozťahovaním maternice, však? Ty teraz čakáš prvé? 😊

candies
28. apr 2017

@nikuskaniki ano je to tam..a ani prve ty tiez?🙂 kedy mas termin?

nikuskaniki
28. apr 2017

@candies Aj ja čakám prvé 😊 Termín mám 21.12. 😊

jurkovatynka
28. apr 2017

No žienky, babo z toho nebude... ms mam normálnu jak mávam. A test vyšiel rano negativny... Muž je celý nadšený a to ma tak deprimuje ☹

candies
28. apr 2017

@nikuskaniki jeeej to je krasne ze rovno na Vianoce 🙂 my mame 4.11.

nikuskaniki
28. apr 2017

@candies To áno 😊 Bude krásny vianočný darček 😍 Chcela by si skôr dievčatko alebo chlapčeka?

nikuskaniki
28. apr 2017

@jurkovatynka To je mi ľúto ale nebuď nešťastná 😊 Možno si to len potrebuje nechať uležať v hlave o čoskoro príde s tým, že aj on by chcel bábo 😊 Ty už jedno máš?

jurkovatynka
28. apr 2017

@nikuskaniki dakujem za snahu utesit ma ☹ ale som z toho tak neskutočne smutná ☹ ...ano ano mam uz jedno, 20 mesačného synčeka 🙂 a prijala by som už aj druhé, ale ten môj ani za svet nechce. A sám s tym istotne nepríde, to on neno taky tip. Ani tohto prveho nechcel.

monik1985
28. apr 2017

@nikuskaniki mavam tak 28,29 a ovulaciu som mala na 10 den

nikuskaniki
28. apr 2017

@jurkovatynka Buď rada aspoň za chlapčeka, ktorého už máš 😊

nikuskaniki
28. apr 2017

@monik1985 Ešte asi testuješ skoro. Skús o pár dní 😊

jurkovatynka
28. apr 2017

@nikuskaniki tak to je jasné, že som rada. Som zaňho vďačná. Je to moje všetko na svete...

nikuskaniki
28. apr 2017

@karmela
@barborapavlikova
Ako sa máte kočky? 😊 Čo nové?

candies
28. apr 2017

@nikuskaniki mne je to jedno sle asi dievča :D neviem 🙂 hlavne chcem uz na 100% vediet aby som mohla kupovat veci haha

domidee
28. apr 2017

@jurkovatynka presne to sa stalo aj mne dneska. Tiez som zacala spinit a myslim ze uz dojde aj mrcha a ked som to povedala manželovi ze teda nič z toho tak si až vydýchol a tesil sa .....tiež nechce zatial druhé....no ja by som chcela strašne . No čo už budeme musieť počkať kým budu chcieť chlapi 😔

tifinka
28. apr 2017

@candies ahoj, gratulujem k tehu 😉 ..citam ze mas ms raz za tri mesiace...a to si mala aj normalne ovu? 😲

nikuskaniki
28. apr 2017

@candies My s priateľom máme už odjakživa vysnívané dievčatko tak dúfam, že to vyjde 😍

olylili
28. apr 2017

https://zena.atlas.sk/slovenske-rodicky-trpia-p... pre budúce mamičky a hlavne prvorodičky

candies
28. apr 2017

@nikuskaniki tak drzim palce nech to vyjde 🙂 ja som najskor strasne chcela chlapca potom nejako uz aj dievku a teraz mi to je celkom jedno :D ale asi dievčatko viac potesi