icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

minanina
28. apr 2017

@ria294
Ďakujem moc 😍, veľmi sa teším. 😘

ria294
28. apr 2017
minanina
28. apr 2017
adria88
28. apr 2017

@minanina na 100% áno 😉 gratulka

luta13
28. apr 2017

@matka295 ani mm neumiera pri sopliku, ale ked ma teplotu, tak veru "umiera" a este k tomu, ked dostane silnu zimnicu, no koniec...To ho vzdy prikryvam aj mojou aj jeho perinou a aj tak sa trasie cely 😂😨🤒😂

luta13
28. apr 2017

@candies ja som nikdy nepouzivala Lactacyd...Ja pouzivam od AVON sprchovy gel na intimnu hygienu uz 15 rokov!!!...A nikdy som s nim nemala ziadny problem...Svrbenie (mykozu susky) som mala, ked som zacala intimne prvykrat zit s prvym chlapom, potom sa to casom upravilo a bolo to cele roky v pohode...A pri mm som mala tiez nejaku mykozu zo zaciatku - on to mal tiez na zaludi, no liecila som to capikmi, ci ako sa to vola a aj canesten kremom (ten sme si obaja vtedy natierali zopar dni) a odvtedy sme mali s tym pokoj - ja som mala obcas chvilkove svrbenie, no ked som den-dva natrela, zmizlo to uplne...Ani pocas tehu sa mi nic neobjavilo (nastastie) 😉...A zas som sa rozpisala tu!...Som proste hrozna 😂...Dobru noc, ak este nespite 🤰🌜😘

luta13
28. apr 2017

@olylili Dakujem, no dufam, ze budem coskoro aspon menej kaslat...Radsej smrkam, ako kaslem, aj ked dnes oboje od rana robim asi narovnako...Maj je super mesiac, ak nestupne teplota nad 30°C...Ja osobne milujem JAR, leto vysostne neznasam 🙂...Dobru nocku vam, ak este nespite 🌜🌹

luta13
28. apr 2017

@candies krasna fotecka princeznicky ❤💃🤰😘

domx
28. apr 2017

@niky1141997 no co ako to s tebou vyzera??

luta13
28. apr 2017

@sofija18 Ty mas testov doma 10 😉

@matka295 Ty musis mat testov doma aspon 15 😉

Otazka znie: "Kto ma testov doma viac ako 10, ci 15?" 😂

domx
28. apr 2017

@luta13 ja este mam asi dakych 20.. :D

matka295
28. apr 2017

@luta13 no nakoniec zistíme že sme so @sofija18 také maniačky do testov same 🙈😂🤷

luta13
28. apr 2017

@domidee To mi je luto, ze si zacala spinit...No ak nebude MS normalna, skus testnut este neskor...Drzim palceky, ak nie tento cyklus, tak na dalsi, nech sa vam uz zadari 🙂

matka295
28. apr 2017

@luta13 juj veru teplota už robí problémy aj môjmu starkému 😷

luta13
28. apr 2017

@monik1985 Tvoj original, ked si priblizim, vidim ruzoveho dusika, no zatial velmi slabuckeho...Skusila som to upravit, no nejde mi to riadne...Skus testovat zas za 2 dni, snad bude lepsie vidiet, ak si tehulka...Drzim palceky 😉

@karmela vidis nieco?

luta13
28. apr 2017

@domx odloz si ich na druhe tehu, zidu sa Ti este pre princeznicku 😉

domx
28. apr 2017

@luta13 hihi.. ved som ich pekne ulozila do plastoveho boxu aj s ovulacnymi testikmi.. tam cakaju na dalsie pouzitie.. 🙂 😇 bohvie kedy to na mna pride ..ze bydem uz chciet druhe.. 🙂

trblietava
28. apr 2017

Tehu test 8DPO

gabcca
28. apr 2017

@trblietava vidim slabu čiarku druhu drzim palce aby silnela

luta13
28. apr 2017

@jurkovatynka je mi luto, ze MS ma normalny priebeh...Je to na prd...No mm tiez nechcel prve dieta, lebo ze "je este mlady" a potom ani to druhe, lebo ze "on ma este cas" 😖😠🙄 ...Proste a bez servitky, chlapi su debili!...LEBO TO TAK JE!...Zena, ktora ma chlapa bez frflania a takeho, ktory aj viac deti chce mat, tak tie maju stastie doslovne...No mm nakoniec prveho syna nosil na rukach od stastia a teraz druheho sa taktiez nevie nabazit...Prvy syn bol "nahoda" a druheho som si "poctivo vyplakala a vyzobrala"...Tak som liezla mm na nervy s tym uz, ze povolil...No a to este planujem tretie za 4 roky a to bude fuska ho ukecat...Snad sa mi to este podari nejakym zazrakom ho spracovat, ak si to dovtedy nerozmyslim ja - o tom vsak velmi pochybujem 😂...Takze drzim silno palceky, aby si ho co najskor "spracovala" , nech spolupracuje naplno s Tebou 😉

luta13
28. apr 2017

@domx Pohladkaj za mna brusenko a prajem vam potom sladke sny, ked pojdete spat 🌜😘

sticker
domx
28. apr 2017

@luta13 aj tebe mojka.. dakujeme.. dobru nocku..

sticker
luta13
28. apr 2017

@trblietava aj ja vidim slabucku druhu /, ci ducha?...Jednoznacne drzim silno palceky,nech je drobcek uz v Tvojom brusku a Ty si najdes za zopar dni kolaje okolo sveta 😉🙏😘

luta13
28. apr 2017

@trblietava hocikomu upravujem, tak aj Tebe som 😉...Vidiet lepsie ked kliknes na fotku zblizsia...Tichucko sa tesim s Tebou 🙏😘

luta13
28. apr 2017

@gabrriela1 ovutestik pekny...Skus urobit tehutest a hod nam sem potom fotecku...Drzim Ti palceky 😉

luta13
28. apr 2017

@minanina krasne //...Gratulujem a uzivaj zdrave tehulkovanie 😉

karmela
29. apr 2017

@minanina blahoželám áno podarilo sa 😊

karmela
29. apr 2017

@luta13 skóre uzdravenie ti prajem nech to čím skôr prejde.Ja tiež grochnim druhý týždeň no čo už musíme vydržať.My ženy niesme padavky 😉

karmela
29. apr 2017

@luta13 na tvojich upravených áno ale na originale som žiaľ nevidela..

bembaa
29. apr 2017

@trblietava ja čiaročku vidím a prajem Ti nech silnie🙂