Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@candies ja som nikdy nepouzivala Lactacyd...Ja pouzivam od AVON sprchovy gel na intimnu hygienu uz 15 rokov!!!...A nikdy som s nim nemala ziadny problem...Svrbenie (mykozu susky) som mala, ked som zacala intimne prvykrat zit s prvym chlapom, potom sa to casom upravilo a bolo to cele roky v pohode...A pri mm som mala tiez nejaku mykozu zo zaciatku - on to mal tiez na zaludi, no liecila som to capikmi, ci ako sa to vola a aj canesten kremom (ten sme si obaja vtedy natierali zopar dni) a odvtedy sme mali s tym pokoj - ja som mala obcas chvilkove svrbenie, no ked som den-dva natrela, zmizlo to uplne...Ani pocas tehu sa mi nic neobjavilo (nastastie) 😉...A zas som sa rozpisala tu!...Som proste hrozna 😂...Dobru noc, ak este nespite 🤰🌜😘
@niky1141997 no co ako to s tebou vyzera??
@trblietava vidim slabu čiarku druhu drzim palce aby silnela
@jurkovatynka je mi luto, ze MS ma normalny priebeh...Je to na prd...No mm tiez nechcel prve dieta, lebo ze "je este mlady" a potom ani to druhe, lebo ze "on ma este cas" 😖😠🙄 ...Proste a bez servitky, chlapi su debili!...LEBO TO TAK JE!...Zena, ktora ma chlapa bez frflania a takeho, ktory aj viac deti chce mat, tak tie maju stastie doslovne...No mm nakoniec prveho syna nosil na rukach od stastia a teraz druheho sa taktiez nevie nabazit...Prvy syn bol "nahoda" a druheho som si "poctivo vyplakala a vyzobrala"...Tak som liezla mm na nervy s tym uz, ze povolil...No a to este planujem tretie za 4 roky a to bude fuska ho ukecat...Snad sa mi to este podari nejakym zazrakom ho spracovat, ak si to dovtedy nerozmyslim ja - o tom vsak velmi pochybujem 😂...Takze drzim silno palceky, aby si ho co najskor "spracovala" , nech spolupracuje naplno s Tebou 😉
@trblietava aj ja vidim slabucku druhu /, ci ducha?...Jednoznacne drzim silno palceky,nech je drobcek uz v Tvojom brusku a Ty si najdes za zopar dni kolaje okolo sveta 😉🙏😘
@trblietava hocikomu upravujem, tak aj Tebe som 😉...Vidiet lepsie ked kliknes na fotku zblizsia...Tichucko sa tesim s Tebou 🙏😘
@gabrriela1 ovutestik pekny...Skus urobit tehutest a hod nam sem potom fotecku...Drzim Ti palceky 😉
@trblietava ja čiaročku vidím a prajem Ti nech silnie🙂

@ria294
Ďakujem moc 😍, veľmi sa teším. 😘