Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava Tvoj vcerajsi mamatest - vidim ducha druhej ciarky...Verim, ze bude silniet 😉
@gabcca na kamoskinom teste sa mi vidi dusik, no zatial velmi slabucky a dost nejasna fotka...Drzim jej palceky, nech jej krasne silnie 😉...Co sa tyka Tvojho hematomu, drzim palceky, nech sa Ti vstrebe a nech Ta neotravuje pocas tehulkovania...Pohladkaj za mna brusenko s bijucim ❤...Tesim sa, ze uz pekne bije 😉
@maminka12345 na kazdom vidim ducha, no pises, ze su ruzove, tak drzim palceky, aby silneli...Testuj zas o 2 dni...A nemusia hned byt silno-silne, kazdej inak stupa Hcg...Ja som den po vynechani MS tiez mala len slabucku ruzovu / - kuk moj album 😉
@tonjadabik2 skus lady max je drahsi ale vraj najlepsi☺
@luta13 ano kazdemu stupa inak hcg ale neda mi to netestnut kazdy den 😀
@maciatko950 na spodnom je čo si. A prečo robíš tak skoro testy??
@butterfly333 ďakujem prečo tak skoro ? V podstate nevim zvedavosť 🙂 a keď v obchode posledný test na mňa pozeral akoby haloooo kúp ma tak som len tak testla 🙂
Baby, ktoré ste na začiatku tehu, máte niektorá problémy s tým, že necítite ráno chuť do jedla?
@maciatko950 Ja nič nevidím a tá údajná čiarka je ďaleko od kontrolnej. Na testovanie je ale ešte veľmi skoro 😊
@luta13 dakujem 🙂 ale po dnesnom teste nejak pochybujem..nevadi uvidim ci pride ms
@trblietava preco co sa stalo? Slabsi na zaciatku to moze blbnut.
@nikuskaniki prvý trimester nemusíš mať chuť na jedlo aj celý deň
@olylili Nemôže to ublížiť bábätku?
😀 tak nech testíky prinesu štastie a krasne // 😍
@kudusko tak robila som test z ranneho na 10DPO a bol slabsi ako vcera a aj tie zbledli nakoniec 😀 a ako si myslela ze blbnut,?miznut ciarka?
@nikuskaniki nie neboj veď niečo ľahké si určite počas dňa dáš ...Ja som pri prvej prezvracala celé 5 mesiace stále na infuzkach a narodila sa zdravá 4 kilova 😉
@trblietava nie ze niekedy je bledsi a potom zrazu vyskoci ciarka poobede skusaj vsak si len 10 dpo
@maciatko950 ta zakruzkovana / vyzera nadejne, no ja by som aj tak pockala este aspon 2-3 dni a potom testla znova...Aby si nebola zbytocne sklamana potom...Velmi Ti to prajem, nech MS nepride a Ty budes mat silnejuce // 🙏😘
@trblietava no hod sem foto dnesneho ranneho, som zvedava...A ako pise @kudusko, urob testik neskor poobede - uvidis, mozno aj Ty patris medzi tie zienky, ktorym Hcg vyskakuje vyzsie prave poobede 😉

@tonjadabik2 Tvoj testik vcera poobede - vidim ducha druhej /...Drzim palceky, aby tmavla...Skus testik Lady max z lekarne Dr.max - ak to mas na blizku 😉