icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
29. apr 2017

@tonjadabik2 Tvoj testik vcera poobede - vidim ducha druhej /...Drzim palceky, aby tmavla...Skus testik Lady max z lekarne Dr.max - ak to mas na blizku 😉

luta13
29. apr 2017

@trblietava Tvoj vcerajsi mamatest - vidim ducha druhej ciarky...Verim, ze bude silniet 😉

luta13
29. apr 2017

@lucsyia Testy, aj priznaky mas tehu= si tehu - je to pravda a nesniva sa Ti 😉!...No co sa tyka prvej kontroly, najlepsie bude zavolat svojmu Dr. a on Ti uz da nejaky termin, ked mas prist...Drzim palceky a daj nam potom vediet, ako ste dopadli na kontrole 😉

luta13
29. apr 2017

@bembaa Tvoj test zo vcera (podla Teba kanalikovy) ja vidim slabu ruzovu druhu /...Testuj zas o 2 dni, drzim palceky, nech silnie a nech sa nemylim 😉

luta13
29. apr 2017

@cvikla12 nadherne brusenko a super postavicku mas...Este si vela nepribrala, ci?...Pohladkaj za mna brusenko 😉

luta13
30. apr 2017

@gabcca na kamoskinom teste sa mi vidi dusik, no zatial velmi slabucky a dost nejasna fotka...Drzim jej palceky, nech jej krasne silnie 😉...Co sa tyka Tvojho hematomu, drzim palceky, nech sa Ti vstrebe a nech Ta neotravuje pocas tehulkovania...Pohladkaj za mna brusenko s bijucim ❤...Tesim sa, ze uz pekne bije 😉

luta13
30. apr 2017

@alilka Tvoj ovulak zo vcera je TOPKA! ...Drzim palceky, nech manzelik dobre "zamiesi" 😉

luta13
30. apr 2017

@rebeka211 Gratulujem k syncekovi - je nadherny...Uzivaj vsetko, lebo rastu rychlo 👶😘

luta13
30. apr 2017

@salsalady nadherna princeznicka v Tvojom brusenku 🙂...Pohladkaj ju za mna a uzivaj kopanceky...Si v najkrajsom obdobi - 2.trimester je naj podla mna 😉

luta13
30. apr 2017

@maminka12345 na kazdom vidim ducha, no pises, ze su ruzove, tak drzim palceky, aby silneli...Testuj zas o 2 dni...A nemusia hned byt silno-silne, kazdej inak stupa Hcg...Ja som den po vynechani MS tiez mala len slabucku ruzovu / - kuk moj album 😉

miriamn76
30. apr 2017

@tonjadabik2 skus lady max je drahsi ale vraj najlepsi☺

maminka12345
30. apr 2017

@luta13 ano kazdemu stupa inak hcg ale neda mi to netestnut kazdy den 😀

karmela
30. apr 2017

@luta13 ahoj zlatko tu monik upravený tehu testik som myslela..😉 Nie trblietavu

maciatko950
30. apr 2017

Ahojte dievčatá tu som dala na porovnanie horná foto 7dni do ms
Spodná 5dni do ms testy robené poobede myslíte že tam čosi je ? 🙂 Na druhom sa mi zdá čiarka len či nieje ďaleko moc od kontrolnej 🙂

butterfly333
30. apr 2017

@maciatko950 na spodnom je čo si. A prečo robíš tak skoro testy??

maciatko950
30. apr 2017

@butterfly333 ďakujem prečo tak skoro ? V podstate nevim zvedavosť 🙂 a keď v obchode posledný test na mňa pozeral akoby haloooo kúp ma tak som len tak testla 🙂

nikuskaniki
30. apr 2017

Baby, ktoré ste na začiatku tehu, máte niektorá problémy s tým, že necítite ráno chuť do jedla?

sofija18
30. apr 2017

@luta13 anooo 😂aká si bola podarena ked si to hentak napísala 😂a ja som čakala ze kto odpíše ze ma tých 15 😂❤😘

nikuskaniki
30. apr 2017

@maciatko950 Ja nič nevidím a tá údajná čiarka je ďaleko od kontrolnej. Na testovanie je ale ešte veľmi skoro 😊

trblietava
30. apr 2017

@luta13 dakujem 🙂 ale po dnesnom teste nejak pochybujem..nevadi uvidim ci pride ms

kudusko
30. apr 2017

@trblietava preco co sa stalo? Slabsi na zaciatku to moze blbnut.

olylili
30. apr 2017

@nikuskaniki prvý trimester nemusíš mať chuť na jedlo aj celý deň

nikuskaniki
30. apr 2017

@olylili Nemôže to ublížiť bábätku?

butterfly333
30. apr 2017

😀 tak nech testíky prinesu štastie a krasne // 😍

trblietava
30. apr 2017

@kudusko tak robila som test z ranneho na 10DPO a bol slabsi ako vcera a aj tie zbledli nakoniec 😀 a ako si myslela ze blbnut,?miznut ciarka?

olylili
30. apr 2017

@nikuskaniki nie neboj veď niečo ľahké si určite počas dňa dáš ...Ja som pri prvej prezvracala celé 5 mesiace stále na infuzkach a narodila sa zdravá 4 kilova 😉

kudusko
30. apr 2017

@trblietava nie ze niekedy je bledsi a potom zrazu vyskoci ciarka poobede skusaj vsak si len 10 dpo

luta13
30. apr 2017

@sofija18 ved @domx napisala, ze ona ma este 20 a ze ich ma odlozene v krabicke pre dalsie babätko, ked po nom bude tuzit 😉...Prajem Ti krasnu nedelu ❤😘

luta13
30. apr 2017

@maciatko950 ta zakruzkovana / vyzera nadejne, no ja by som aj tak pockala este aspon 2-3 dni a potom testla znova...Aby si nebola zbytocne sklamana potom...Velmi Ti to prajem, nech MS nepride a Ty budes mat silnejuce // 🙏😘

luta13
30. apr 2017

@trblietava no hod sem foto dnesneho ranneho, som zvedava...A ako pise @kudusko, urob testik neskor poobede - uvidis, mozno aj Ty patris medzi tie zienky, ktorym Hcg vyskakuje vyzsie prave poobede 😉