icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

cvikla12
30. apr 2017

@luta13 zatiaľ len 2,5 kg a som v 17tt
A pritom si naozaj doprajem čo sa týka jedla 😀

nikuskaniki
30. apr 2017

@olylili Ja s tým mám problém len ráno, potom cez deň sa už normálne najem a zatiaľ nevraciam 😊

olylili
30. apr 2017

@nikuskaniki noooooo tak to pohoda 😊

maminka12345
30. apr 2017

@tonjadabik2 presne take mam aj ja dnes z rana kolky dpo si?

maciatko950
30. apr 2017

@luta13 ahoj ďakujem veď uvidím teraz už počkám či ms príde či nie 🙂

miriamn76
30. apr 2017

@trblietava ja som mala na obed silnejsie ciarky ako rano☺nic nie je stratene

luta13
30. apr 2017

@nikuskaniki no babätku sa nic nestane, ale zbytocne nedostane cerstvu vyzivu z Teba, kedze nebudes nic jest (bude cerpat len z Tvojich tukovych zasob, ak nejake mas 😉 )...Je dobre aspon kvoli babätku sa premoct a dat si aspon daco pod zub, nejaku drobnost (kus suchej vafle, rozok, piskotu atd...), ci ovocie, zeleninu a hlavne, ked nejes, najdolezitejsie je pit vela tekutin - takze pi pocas celeho dna nieco, ci uz cajik, alebo nejaky dzusik, alebo cistu vodu, ak uz nic ine do seba nedostanes...No je to len teraz na zaciatku, je mozne, ze za zopar dni dostanes chut papat normalne, alebo si najdes jedlo, ktore Tvoj zaludok v pohode znesie...Mne sa striedali dni nechutenstva s dnami, kedy som sa normalne najedla, ale potom mi zas bolo tazko na zaludku z jedla...Nakoniec som to vyriesila tak, ze som viackrat za den daco dzobla, aby zaludok nebol ani uplne prazdny, ani zas uplne prejedeny 😉...Neboj, vsetko prejde, treba vyckat...A nezabudni pit! 😘

maminka12345
30. apr 2017

@luta13 dnes rano ina znacka testu co myslis?

vodnarik86
30. apr 2017

@cvikla12 este pockaj 🙂 ono to pride..

luta13
30. apr 2017

@cvikla12 super, ze takto fajn priberas, mne sa taketo tehulkovanie paci - kiezby som aj ja pocas tehulkovani takto priberala pomaly...Ja som pri prvom pribrala 18,5kg, pri druhom 16,5kg a v konecnom dosledku mam stale navyse 27kg...Z toho 7kg som teraz nabrala pocas pobytu doma s malym, kedze pol dna presedim na MK a zeriem 😂...Musim sa rozhybat a zacat daco so sebou robit...Uz aj plavky som si bola kupit nove, co stare su mi male...Povodne cislo mojej konfekcnej velkosti pred prvym tehu bolo 36-38, teraz 42-44-46 - zalezi od strihu...Prajem vam krasnu nedelu a pohladkaj za mna brusenko gulatucke 😘

miriamn76
30. apr 2017

@maminka12345 to bude kanalik tieto testy ich maju vsetky. Pozri po hodinke ak je to kanalik uplne zmizne

cvikla12
30. apr 2017

@vodnarik86 vie že to príde ale zatiaľ je to fajn

cvikla12
30. apr 2017

@luta13 aj ja som rada že to ide zatiaľ takto pomaly ale šak ono sa to rozbehne 😉

bembaa
30. apr 2017

@miriamn76 kanálik zmizne,to ozaj?

luta13
30. apr 2017

@nikuskaniki Prepac, az teraz som citala dalsi Tvoj komentik, kde spominas, ze len rano nic nejes, tak to je potom v pohode, ked potom pocas dna normalne daco zjes, to sa bat nemusis...Ja som hned rano musela po vstani z postele daco hodit do ust, lebo by som sa asi povracala od hladu, tak mi byvalo, takze casto aj pri posteli som mala balik vafli z Lidlu a tak som pred vstanim z postele hned jednu zjedla, chvilku pockala, potom som isla cikat, no trvalo to len prvy trimester, ze som mala tieto stavy "zaludka na vode"...No jest hned rano som musela pocas celeho tehu, aj prveho, aj druheho, inak mi nebolo dobre 🤐😅😝

miriamn76
30. apr 2017

@bembaa ano na tychto woman secret ti najprv vyzera ako druha ciarka a po case uplne zmizne. Vies kolko krat som sa ja tesila a nic ztoho.

luta13
30. apr 2017

@maminka12345 myslim, ze / je silnejsia...Ja to vidim takto...Testuj teda zajtra rano, ak nevydrzis 2 dni - hod sem potom zas foto, najlepsie bude, ked vsetky 3 testy das pod seba a tak odfotis, nech je vidiet ako tmavne 😉 ...Drzim palceky 🙏...Skus testik Lady max 🙂

maminka12345
30. apr 2017

@miriamn76 no nezmizla ciarka len zostala slaba tak neviem no nic neovplyvnim to len cakat zostava

nikuskaniki
30. apr 2017

@luta13 Tukové zásoby práveže nemám 😃 Snažím sa každé ráno premôcť a dať si aspoň ovocie, dnes som si dala jablko 😊 S pitným režimom nemám problém, pijem stále 😊 Ďakujem ti veľmi pekne za rady 😘

miriamn76
30. apr 2017

@maminka12345 tak skus iny testik drzim palce

luta13
30. apr 2017

@miriamn76 co vidis na tomto upravenom teste pre maminka12345? ...Kanalik, ci //?

tonjadabik2
30. apr 2017

@miriamn76 oki Dakujem a co ten co ukazuje tyzdne?

luta13
30. apr 2017

@nikuskaniki jablko je fajn, skus aj banan 😉...No to ze pijes, je super ❤

maminka12345
30. apr 2017

@luta13 no asi sadnem na moto a idem po celom kraji pozhanat lady max 😅 toto cakanie pozna kazda z nas a je to na psychiku zataz

nikuskaniki
30. apr 2017

@luta13 Mne sa striedajú dni keď mám pocit, že do seba nič nedostanem a dni keď si musím hneď v posteli dať aspoň tri piškóty 😂😃 Ja som momentálne v 7tt tak si ešte počkám, kým to prejde 😩😊

nikuskaniki
30. apr 2017

@luta13 Odkedy som tehu, tak banán nemôžem ani vidieť ani cítiť 😂

luta13
30. apr 2017

@tonjadabik2 mozes aj ten skusit ak chces, mozno Ti uz ukaze tyzdne, obzvlast, ked Ti meska uz MS 😉

miriamn76
30. apr 2017

@luta13 ja si myslim ze kanalik🙄dufam ze sa mylim

luta13
30. apr 2017

@nikuskaniki tak jedz teda len jablka 🍏🍏🍏

miriamn76
30. apr 2017

@tonjadabik2 ten je 25 citlivost neviem ci uz ukaze ten som si ja robila az ked meskala ms a na 10 testoch som mala pekne ciarky