Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava ano mam, prvý je robený v sobotu poobede, druhý v nedeľu ráno a ostatné cez týždeň z ranného, skúšala som aj rapiclear test a tiež mi hned ukázal, nie síce takú silnú ako túto sobotu ráno, ale bola tam 🙂
@milasik10 je pravda že aj pri mimomaternicovom môže byť dutina v maternica..Je to ten pseudovak abo také dačo..Mne tiež pri zákroku brali aj vzorku z maternice či som to nemala aj tam keďže ja som mala nízke HCG na to aby to sonom videli..Mohli ti vzat aspoň krv na HCG..Ale zasa keď ti dr povedali že je to dobré tak to je dobré 😉
@alilka tak na pohotovosti neviem,ci beru krv ak to nie je nic vazne... dost taka masoch. lekarka tam bola, resp. sestricka aj lekarka na mna najprv tak posobili,ze "co nas otravujes s blbostou"... aspon taky pocit som mala... ale potom ked ma pozrela,tak mi vsetko vysvetlila a uz bola trosku ludskejsia... moj lekar mi vraj ma zobrat krv.. tebe ked brali,tak si mala vysledky za aky cas?
@milasik10 tak ja krv som mala vždy do 2hodin keď mi brala moja..Keď mi brali v nemocnici ,tak väčšinou do 3hodin..U nás aspoň toto rýchlo ide 😁😁 ja toto "milujem" keď žena ktorá sa strachuje,či je všetko v poriadku,zazeraju akoby tam neviem aká "zberba" prišla a keď tam neustále berú ozranov,narkomanov a spoluobčanov to je úplne v poriadku..Toto má vie ozaj vytočiť 😁😁
Ahojte babulky, ako sa tu mate? 🙂 uz dlhsie som tu nebola 🙂 ... ms meska 3 dni, bolesti mam slabucke, uz na to ze to vyslo radsej ani nemyslimm Test neskusam pre istotu. A co vy?
@alilka ved hej,ja som najprv uvazovala,ci tam vobec ist alebo nie..ale presne to som si povedala,ze ked moze zachranka aj tri krat za den ist za jednym bezdakom,ktory sa tri krat po sebe ozerie,tak preco by nemohli osetrit mna, co po lekaroch chodim tak max. 2x za rok... tiez platim dane,tak preco nie ? 😤
@bersi757 je to taaaaaam
@maminka12345 to az tak dlho sa snazite??? My vzdy do polroka sme otehotneli..to mi je luto moja ale teraz ti vravim mas tam dve ciarky mrcha uz nepride si tehotnaaa. Dufam ze sa budeme tesit spolu..lebo ka to nemam vobec iste.

@tonjadabik2 no to este neviem ci som baby tu pisali ze tieto testy robia kanaliky no bodaj by si mala pravdu mam este 2 dni pred ms takze uvidime ale isto by som bola najstastnejsia keby sa zadarilo po roku a pol cakania a kazdo mesacneho testovania a zaroven sklamania