icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

maminka12345
30. apr 2017

@tonjadabik2 no to este neviem ci som baby tu pisali ze tieto testy robia kanaliky no bodaj by si mala pravdu mam este 2 dni pred ms takze uvidime ale isto by som bola najstastnejsia keby sa zadarilo po roku a pol cakania a kazdo mesacneho testovania a zaroven sklamania

radka1992
30. apr 2017

@trblietava ano mam, prvý je robený v sobotu poobede, druhý v nedeľu ráno a ostatné cez týždeň z ranného, skúšala som aj rapiclear test a tiež mi hned ukázal, nie síce takú silnú ako túto sobotu ráno, ale bola tam 🙂

bersi757
30. apr 2017

Je to tam???? Je to test foryou 25....Dnes iba 28Dc ....Ms zvyčajne až 31-33 ....

milasik10
30. apr 2017

@bersi757 ja vidim ciarku🙂 drzim palce nech je silnejsia, ja som pred MS mala tiez slabe, postupne silneli...odsleduj si to

bersi757
30. apr 2017

@milasik10 bola som si kúpiť ďalšie testy zajtra skúsim ráno či niečo viac bude.... Veľmi by sme sa tešili 😉😉

milasik10
30. apr 2017

@bersi757 podla vlastnej skusenosti by som ti poradila testovat kazde 2 dni,budes vidiet vacsi rozdiel.. ale viem ake to je cakanie🙂 ja som zo zaciatku aj 3 x do dna testovala,potom uz pomenej... a fakt,vacsi rozdiel uvidis az po 2-3 dnoch

alilka
30. apr 2017

@milasik10 je pravda že aj pri mimomaternicovom​ môže byť dutina v maternica..Je to ten pseudovak abo také dačo..Mne tiež pri zákroku brali aj vzorku z maternice či som to nemala aj tam keďže ja som mala nízke HCG na to aby to sonom videli..Mohli ti vzat aspoň krv na HCG..Ale zasa keď ti dr povedali že je to dobré tak to je dobré 😉

milasik10
30. apr 2017

@alilka tak na pohotovosti neviem,ci beru krv ak to nie je nic vazne... dost taka masoch. lekarka tam bola, resp. sestricka aj lekarka na mna najprv tak posobili,ze "co nas otravujes s blbostou"... aspon taky pocit som mala... ale potom ked ma pozrela,tak mi vsetko vysvetlila a uz bola trosku ludskejsia... moj lekar mi vraj ma zobrat krv.. tebe ked brali,tak si mala vysledky za aky cas?

bersi757
30. apr 2017

@milasik10 ja viem 😉😉😉 pôvodne som nechcela vôbec testovať aby som nebola sklamaná, ale dnes ráno som sa zobudila, že dievča ty si dnes urob test.... Nejaky tušak 👍👍👍

milasik10
30. apr 2017

@bersi757 mna boleli prsia,preto som testovala pred ms ...

alilka
30. apr 2017

@milasik10 tak ja krv som mala vždy do 2hodin keď mi brala moja..Keď mi brali v nemocnici ,tak väčšinou do 3hodin..U nás aspoň toto rýchlo ide 😁😁 ja toto "milujem" keď žena ktorá sa strachuje,či je všetko v poriadku,zazeraju akoby tam neviem aká "zberba" prišla a keď tam neustále berú ozranov,narkomanov a spoluobčanov to je úplne v poriadku..Toto má vie ozaj vytočiť 😁😁

bersi757
30. apr 2017

@milasik10 mňa veľmi bolia, aj brucho veľmi....Ale myslela som si že príde silná ms. Dúfam že nepríde 😉😉

judit_ka
30. apr 2017

Ahojte babulky, ako sa tu mate? 🙂 uz dlhsie som tu nebola 🙂 ... ms meska 3 dni, bolesti mam slabucke, uz na to ze to vyslo radsej ani nemyslimm Test neskusam pre istotu. A co vy?

erickatt
30. apr 2017
bersi757
30. apr 2017

@erickatt ale objavila sa trošku neskôr možno až pol hodinu po testovani...Dúfam že to bude bábo 👍👍

erickatt
30. apr 2017

@judit_ka Skús test. Nemáš co stratit

milasik10
30. apr 2017

@alilka ved hej,ja som najprv uvazovala,ci tam vobec ist alebo nie..ale presne to som si povedala,ze ked moze zachranka aj tri krat za den ist za jednym bezdakom,ktory sa tri krat po sebe ozerie,tak preco by nemohli osetrit mna, co po lekaroch chodim tak max. 2x za rok... tiez platim dane,tak preco nie ? 😤

milasik10
30. apr 2017

@bersi757 tak si to sleduj,drzim palce 😘

erickatt
30. apr 2017

@bersi757 to nevadí. Skus aj rano.. bude krajšia

judit_ka
30. apr 2017

@erickatt uz velakrat falosne duchovali takze sa bojim a radsej pockam 🙂

tonjadabik2
30. apr 2017

@bersi757 je to taaaaaam

erickatt
30. apr 2017

@judit_ka 3 dní meškania je dosť. IC pekne ocikat...

tonjadabik2
30. apr 2017

@maminka12345 to az tak dlho sa snazite??? My vzdy do polroka sme otehotneli..to mi je luto moja ale teraz ti vravim mas tam dve ciarky mrcha uz nepride si tehotnaaa. Dufam ze sa budeme tesit spolu..lebo ka to nemam vobec iste.

milasik10
30. apr 2017

@alilka no uz som zacala aj krvacat 😲😲 az tak v poriadku to asi nebude

alilka
30. apr 2017

@milasik10 no veď presne tak 😁 dostatočne platíme 😊 dobré že si bola aspoň môžeš byť kludnejsia 😁

alilka
30. apr 2017

@milasik10 to ozaj??,chod zasa na pohotovost nech ti niečo dajú. Určite to len tak nenechaj..Máš ešte aj bolesti?A krvacas,či špiniť?

milasik10
30. apr 2017

@alilka tak bola som teraz na wecku,tak aj gatky spinave aj na papieri... taka uplne tmavohneda krv alebo vytok... neviem😒😒 boli ma na tej lavej strane stale

alilka
30. apr 2017

@milasik10 no neviem..Ja som tak spinila. Akoby stará krv..A len troška..Mne to nikdy ani na nohavičky nešlo..Čo teraz?Budeš čakať?Veď zajtra je tiež voľno..Chod na tu pohotovost znova..Radšej viackrát ako by mala byť neskoro .Nemusí to znamenať nič zlé..

renimac
30. apr 2017

@milasik10 tmavohneda býva práve pri mimomaternicovom. Ale aby som neplasila, môžeš mať aj myom, to by bol ten lepší prípad. Ak sa to nezlepsi, asi by som šla na pohotovosť.

milasik10
30. apr 2017

@renimac myom urxite nie,doktor mo nikdy ziadne nenasiel... nemoze to byt len spinenie z toho,ze ma lekarka vysetrovala dnes na pohotovosti?