icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

tonjadabik2
30. apr 2017

@maminka12345 az tak vela? Sak to musi byt drahe..ja kupujem jeden do 2e.. Alenuz si kupim viac.. A vytoky neake mas? Ja ziadne..a to je divne..

maminka12345
30. apr 2017

@tonjadabik2 tak drahe no co spravim zvedavost je silnejsia a mam praveze vytok vodovy inak nic len taky vnutorny pocit ze som tehu tak som zvedava ako to dopadne

nita216
30. apr 2017

@milasik10 ahoj ked mas doma ascorutin kludne si daj 1tabletku alebo si urob citronovu vodu to by ti malo pomahat aby si nespinila!zastavi ti krvacanie!a potom kludovy rezim lezat nohy hore a lez!a keby si zacala este viac spinit tak potom supp na pohotovost!

karmela
30. apr 2017

@archanjel007 koncom druhého v 8-9tt už si presne nepamätám..prečo máš nejaké problémy?

judit_ka
30. apr 2017

@erickatt 3 mesiace prisla presne ako mala, predtym blba takze netestujem :D ... mozno zas len blbne ... sice minuly mesiac bola divna ms ... krvacala som potom celu noc a pol dna nic potom zas a zas nic a potom sa zas spustila a stale dokola

archanjel007
30. apr 2017

@karmela nie zatial nie chvalabobu dufam ze to tak ostane len som si teraz otom citala ze to zvykne byt az okolo 20 tyzdna ale fakt kazde telo je ine .cely cas si bola v nemocnici?

karmela
30. apr 2017

@archanjel007 nie nebola som cely čas v nemocnici no mne aj dr vravela že som ojedineli prípad namna to prišlo veľmi skoro..Tak som mala kľúdovy povinný režim..A kontrola u dr každý týždeň len keď už tlak dosť vystúpil aj boelokoviny v moci tak v 6mes som šla na 10 dni do nemocnice ale tam som to znášala veľmi ťažko..Ja som sa necítila zle len tie opuchy a priberanie plus tlak robili poblemy..a potom neskôr aj záťaž na obličky..Chvalabohu že ste v poriadku,nech to takto je až do pôrodu.😉 Ja verím že nás to obíde tentokrát len keď už vidím ako váha ide hore niesom nadšená ale potom zhodím 🙈😉

erickatt
30. apr 2017

@judit_ka držím palce, nech je to tento krát bublinka

jjuulliisskkaa
30. apr 2017

@lilianna1xs naozaj??? 🙂🙂 potesila si ma, ze mozno aj u mna to tak bude, ze to bola reakcia tela na nievo nove. Najprv som to pripisovala duphastonu ako vedlajsi ucinok, no duphik stale beriem a hnacky skoncili po par dnoch

archanjel007
30. apr 2017

@karmela bude dobre uvidis ja som 11 tyzden a este som nic nepribrala mozno kilo ale to pijem vodu akurat brusko sa zvacsuje ;)

nikuskaniki
30. apr 2017

@bersi757 Je tam 😊

alilka
30. apr 2017

Báby stále sa zamýšľam nad jednou vecou..Keď som mala to mimomaternicove kde som otehu vo februári ,bolo to v právom vajcovode ale na sone som v marci mala žlté teliesko na ľavom vajecniku..Je možné že som ovuloval počas aktuálneho tehotenstva?laparku na odstránenie mmt a mi robili až 27.3..Vždy nad tym premyslam a mi to nejde do hlavy..Viete mi niektorá poradiť?😁😁

karmela
30. apr 2017

@archanjel007 tak ja verím že bude dobre musí 😉 Tiež sa chcem viac hýbať aby som tak nepribrala ako pri malej za týždeň šlo aj 7kg hore ale to som mala fakt nohy ako Shrek..Ja až závidím tehulkam čo priberú počas tehu minimum..zatiaľ niesom pn a dúfam že ani nebudem musieť..Aj vy sa drzkajte pekne 😘

lilianna1xs
30. apr 2017

@jjuulliisskkaa ja dom nebrala nič hneď mi boli to take podozrivé 3krat denne ma tak prehnalo že až.Mozem povedať že do teraz to mám ale radšej ako by som musela vracať Haha

tonjadabik2
30. apr 2017

@maminka12345 presne ako ja tiez take akoby sucho ale skor vodove hej, ale ja neviem lebo na teste uz ciarka zmizla taze pochybujem ze som.. Kedyas dostat ms? Mne dnes 8 dni meska..ale to meskalo aj vo februari som nemala vobec..taze neviem..urcite este budem testovat

maminka12345
30. apr 2017

@tonjadabik2 chodi mi tak 28-32 zajtra je 28 ale ovulku viem presne lebo mavam neskutocne bolesti vtedy a dnes mam tak viac vytok takze zajtra rano testnem a uvidim ak tam bude zase len duch isto pride ms

tonjadabik2
30. apr 2017

@maminka12345 nechapem.. Ms kedy mas dostat..? Achbja asi nesom ale ty urcite hej

maminka12345
30. apr 2017

@tonjadabik2 zajtra mam dostat ms

luta13
30. apr 2017

@milasik10 Ty si mi vcera poslala ❤ so spravou Dakujem, ci mylim sa?

luta13
30. apr 2017

@radka1992 krasne silnejuce testiky 😉

luta13
30. apr 2017

@bersi757 vidim //...Testuj zas o 2 dni...Drzim palceky, aby pekne silneli 😉

luta13
30. apr 2017

@judit_ka Ahoj, veru dlhsie si tu nebola 😉...No ak nechces testovat, netestuj...Pockaj este zopar dni a potom testni...Veeelmi Ti drzim palceky, aby si si nasla na testiku // 🙏 - daj nam potom vediet 😘

milasik10
1. máj 2017

@luta13 anooo😘

milasik10
1. máj 2017

@alilka tie ,co som mala som dala k sebe ale chyba mi tam jeden womansecret a pepino. Spodny je teraz rano

sofija18
1. máj 2017

@milasik10 úžasne ❤viac uz ani pozitívny nemôže byt ❤😘vsetko je v najlepšom poriadku ❤👍❤👍cítiš sa uz lepšie?

milasik10
1. máj 2017

@sofija18 ahoooj,dakujem. Ano,dnes uz ani neboli ta lava strana a cez noc som nespinila vobec ☺️ rozhodla som sa od dnes obmedzit kavu lebo inak ja aj 2-3 vypijem cez den... a napadlo mi este,ze ja som vcera robila plnene stehna.. a v plnke je kuracia pecen. Ja som ju zjedla aj na obed ,aj vecer... nemohlo prave to nejAko sposobit to krvacanie?

renimac
1. máj 2017

@milasik10 ani káva, ani plnka nemá na špinenie vplyv.

milasik10
1. máj 2017

@renimac tak potom je to pravdepodobne z toho vcerajsieho vysetrenia...

sofija18
1. máj 2017

@milasik10 tak to sú perfektne správy 😘nieeee nemyslím si ze v takom maličkom množstve pečienky by sa ti to spustilo 😘ale uz ju radšej nepapkaj 😘podla mna to bolo z toho vyšetrenia 🙊tak si užívaj tehulkovanie, dávaj na seba pozor a šetrí sa ❤😘👶✊️

juju7
1. máj 2017

Poradte najcitlivejsi tehotensky test 🙂