Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@milasik10 ďakujem pekne 🙂 no ja som bola tiež nejako skoro V 5 tt.tiez bola len machulka vidno.za to dnes to už bolo krásne vidieť ❤ na ďalšej kontrole už aj vy uvidíte srdiečko A budeš sa tešiť.drxim palce aby bolo všetko V poriadku ❤
@nikuskaniki neboj moja,zajtra sa tu budeme vytesovat S tebou A V štvrtok S @karmela. Teším sa na vaše správy 😘
@barborapavlikova kraaaasne 😘gratulujem moc moc ❤😘
@bembaa drzim palce 🙂 som zvedava na dalsie testiky ja s tym + testikom tiez nemam skusenist ale vyzera ze je pozitivny 🙂
@trblietava v piatok mam predoperacne vysetrenia,tak skocim k svojmu gyndosovi a uvidim
@patkaamirko Ideálny tlaj je tých 120-130 na 80.Ja som tie prve cisla mala vacsie ako 140 😏 takze to uz bolo na prd.Pokial sa necítiš zle že ti je na odpadnutie alebo tak...tak si myslim ze je to ok.Ja som si aj musela tlaky merať doma kvoli tomu.A poradne som mala každé dva týždne 😑Hlavne si naozaj davaj pozor lebo je to ozaj nebezpečné.Mne keď doktor hovoril vsetky možné riziká keď nepojdem do nemocnice tak mi až zle bolo z toho.Tiez som tam nechcela ležať ale musela som...kvoli synovi! 😊
@nikuskaniki ano uz v sobotu ked som bola na pohotovosti uz bolo srdiecko ked som bola 6+0 tak urcite aj ty uz budes mat. Drzim palce aby si mala vsetko v poriadku
@barborapavlikova ahoj tak gratulujen presne takeho krpca mam aj ja 🙂 a tiez mam poradnu 30.5 o9:30 ale mne odbery uz robili minuly tyzden vsetky. Dnes mi dali knizku. Tesim sa s tebou
@niky1141997 tak tuná by mi ani nehrozilo že by ma nechali lezat v nemocnici..Ved aj po pôrode ides hneď domov o pár hodín aby si nedržala miesto 😂😂😂Mala som 140 dačo ja už neviem presne🤔býva mi práveže aj hlava má bolieva aj zavraty mávam..Tak ideme tam ráno zajtra tak uvidim čo a ako 🙂 a teraz ma napadlo že som si včera poobede robila nescu s mliekom tak káva mi mohla zdvihnúť tlak že hmm ?
😘😘 ďakujem moja.ale mali sme dohodu že budeme spolu voziť po parku.takze tento mesiac čakám tvoj test S ružovými //. A jednoducho to musí už vyjsť,pretože potrebujeme partaka. 😘
@gabcca Ďakujem si zlatá 😘 Dnes asi ani nezaspím 😩 A potom ešte zajtra vydržať v robote lebo kontrolu mám až o pol 4 😊
@barborapavlikova jeeeej krása blahoželám a už len spokojne tehulkovanie prajem..teším sa s vami pohladkaj bruško 😘
@sofija18 ten komentár patril tebe.kde nikto nieje označený
@karmela ďakujem. Pohladkane 🙂 teším sa na vas A vaše dobre správy 🙂
@barborapavlikova tak verím že aj my sme už podrástli a vo štvrtok sa ukáže v plnej paráde aj zo srdiečkom.Ja idem ráno už aj na odbery..
@luta13 dakujem ti slniecko❤️❤️❤️
@jjuulliisskkaa no ak ťa nič nebolí, nesvrbý,nepáli a predtým si to nemala môže to znamenať že sa zadarilo ja som tehu a taky hlien mám od začiatku tehu.
@patkaamirko radšej chod na vyšetrenie moja možno ti len odmerajú tlak a bude dobre..Radšej Sa daj vyšetriť ako niečo zanedbať držím palčeky..nechcem ťa strašiť to nieje tak vysoký tlak ale môže stúpať a to nieje veľmi dobre..Tak radšej oddychuj verím že bude dobre
@cvikla12 vobec nic, len ma sem tam boli podbrusko🙂
No prvy mesiac som mala clostil, a ovulka podla testov prebehla. Keby to bol poovulacny hlien, bol by skor?
@jjuulliisskkaa no ja mam poovulacny hlien hneď 1DPO a len tak 1-2 dní viac nie a to som mávala len tak trošičku
@cvikla12 dakujem🙂 neviem sa rozhodnut ci kupim zajtra test a skusim na 12dpo, alebo ci pockam do vikendu 😂

@barborapavlikova Joooj krásne ❤️😍 Závidím 😍 Aj ja už chcem 😍