icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
2. máj 2017

@luta13 dvoch anjelikov moja. Dakujem dufam ze drobatko je v poriadku☺

luta13
2. máj 2017

@milos32nika21 Ahoj stratena 😉...Aj som na Teba pravdu poviem zabudla, kedze dlllho si tu nebola...Viem vsak, ze si sem chodila, no teraz spominam Tvoje dusiky na testikoch a potom dosla MS...Tvoj testik vidim takto - slabuckeho dusika zatial, snad bude tmavnut...Prajem Ti to po tolkom cakani a liecbe...Testuj zas za 2 dni...Drzim silno palceky, nech sa tu mozeme s Tebou vytesovat ked budu silne kolaje...Boh Ta zehnaj! 🙏😘

karmela
2. máj 2017

@milos32nika21 ahoj mojko áno zadarilo sa keď som to najmenej čakala fakt..A ty si po hormonálnej liečbe? Čo vravela dr že už je všetko Ok aj cyklus sa upravil ? Držím ti silno palčeky nech Sa zadarí čím skôr idem ti mrknut test

luta13
2. máj 2017

@miriamn76 prepac, nevedela som, ze dvoch 😢...Obaja vas teraz strazia dnom i nocou...No vsetko je v poriadku, ver tomu, musi byt...Boh s vami! 😀

luta13
2. máj 2017

@milos32nika21 fotku som zabudla prilozit - ach, ja hlava derava 😂...Je to dufam ta ciarka, co je dost nalavo od kontrolnej, ci mylim sa?
@karmela, co Ty na tento test???

karmela
2. máj 2017

@olylili no zlatko áno môže byt počasím aj tým že som nervna ako perun dokážem sa rýchlo nátlakovat teraz..🙈 Ja mám chute všelijaké aj na sladké aj na pikantne no a niekedy vôbec na nič len jogurt..môj vraví že to bude chlapec lebo vie že ja by som moc prijala ale tiež mám tusaka že bude chlapček pri malej sa mi hrozne zhoršila pleť teraz zatiaľ nie..No uvidíme čo to bude musím vyčkať a možno druhé dievčatko 😍

karmela
2. máj 2017

@luta13 aj ja som upravovala 😂 No niečo mini slabunke tam raz vidím potom zas nie..držím jej palčeky silno nech silnie a je viditelnejsia pri ďalšom testovaní @milos32nika21 joooj nechce mi načítať foto

milos32nika21
2. máj 2017

@luta13 ach si zlata veru uz tolko liekov co som pojedla ake stavy som si presla uz by som bola stastna aj ked tomu neverim liecbu mam este na jeden mesiac ale to neznamena ze sa nemohlo zadarit...ja by som vas asi aj vyboskavat prisla ☺☺
@karmela gratulujem ti strasne....mne sa cyklus upravil ale len zo silnymi liekmi ktore este uzivam mala som hrozne obdobie hormoni mi vobec nerobia dobre nervozna manzel som rada ze somnou vydrzal.a teraz strasne bolesti v krizoch a mala som jeden test tak ze skusim snazime sa stale na plno tak by sme boli stastny

karmela
2. máj 2017

@nikuskaniki zajtra ti drzkam palčeky dnes od radosti nezaspis ty a zajtra ja 😂 Ale verím že to bude stať zato 😘

karmela
2. máj 2017

@milos32nika21 ďakujem ti moja aj ja ti to moc želám..ja viem hormóny sú bleee ale všetko urobíme pre ten uzlík maly voňavý.Skus ešte testnut z ranného moja alebo kúp testik a spravíš pozajtra držím palčeky nech si tehuľka čím skôr

olylili
2. máj 2017

@karmela ja teraz badam aj viac energie ako pri babach hlavne nech sú zdravé tie batozteky naše malé 😊👶

karmela
2. máj 2017

@miriamn76 zlatko verím že tvoje krásne miminko bude zdravucke pohladkaj brusinko 😍

karmela
2. máj 2017

@olylili ja sa už na príznaky nespolieham že pri babách sú take chute a bruško a pri chlapcoch iné..Nechám sa prekvapiť ako ty mala chce brašku aby jej sestrička nebrala veľa veci lebo ona si od brata pozíčia autá 😂

karmela
2. máj 2017

@trblietava ako moja testiky si už nerobila mojko?

olylili
2. máj 2017

@karmela chute aj brucho mám ako pri dievčatách... Preeesne toto moje hovoria že radšej chlapček aby im nebral hračky že on bude mať svoje autíčka no už to vidím 😀👶

erickatt
2. máj 2017
karmela
2. máj 2017

@olylili Haha ako vedia premýšľať tie naše Bambuľky 😂 Dopredu

patkaamirko
2. máj 2017

@domx hej tak pre mňa je najdôležitejšie že mala žije a je zdravá 🙂 tak ja už chuda nikdy nebudem..Moja pôvodná váha bola 50kg 😪 Aj keď som sa vrátila späť k cvičeniu, mala som potom 53-54kg
Ale pekne si to napísala 🙂 😍

olylili
2. máj 2017

@karmela vybité jak poistky 😀

karmela
2. máj 2017

@patkaamirko ale prestaň pri dvoch deťoch tak vybehas ani sa nenazdas..keď som dokázala ja zhodiť z vyše 100kg tak určite dás tie paru kilá navyše aj ty dole..hlavne nech ste zdravé

patkaamirko
2. máj 2017

@karmela tak kiež by to bola len voda 🙂 jooj 3kg to je nič moja...Ja som sa vážila prvý krát.Teda druhý..Prvý krát keď som sa dozvedela že som tehu a teraz keď som sa dozvedela že som slon 😂😂😂😂 ale nieeee..Zas tak zle to nemyslím..len že budem mať čo robiť aby som to zhodila po pôrode a ktovie či sa mi chciet bude 😆😆

karmela
2. máj 2017

@patkaamirko 3kg v 7tt je nič ? 😂 Moja niektoré toľko priberú za prvých 6mes.No čo už čo mi je súdené váhou nech potom to vykočarujem v snehových závejoch a ty cez leto vypotis moja 😉

nikuskaniki
2. máj 2017

@karmela Presne tak 😃 Najhoršie je, že vstávam 5:30 do práce 😂

nikuskaniki
2. máj 2017

@karmela Ja ti budem veľmi držať palčeky zas pozajtra 😘

karmela
2. máj 2017

@nikuskaniki zlatko aj ja tak vstávam keď nosím malú do školy ale ja idem už ráno na krv a ty zlatko moje áno bude sa to vliect keď ideš poobede..Viem si tá predstaviť každú chvíľu kuk na hodinky ale to robím aj ja v noci a cez deň by som spala ako dudok..ďakujem držíme si palčeky navzájom poobede čakáme kradnú fotecku drobceka

happymia
2. máj 2017

@miriamn76 mojenkooo budeme na Vaaas mysliet 🙈😘verim ze bude vsetko v najlepsom poriadku 🙏🏻🤰🏼👌🏼
A drobcek aky zlatunky juuj

patkaamirko
2. máj 2017

@karmela jaaaaaaj tak v 7tt 🤔 noo to je dosť.... aké ty za to nemôžeš,pokiaľ sa neprežieras 🙄
Jooj moja keby tu aspoň v lete bolo Teplucko..Ale pravéže nič..V lete si akurát môžeš dať tričko a na to mikinu..Ja som bola raz v lete bez mikiny a doplatila som na to horúčkami a 3 týždne chorá som bola :( a Vďaka tomu som prišla o babo..Ja nechodím nikam sama s detmi 😃 tak s manželom na dve hodky predtým ako ide do práce a to on za malým beha,nie ja 😂😂😂😂

nikuskaniki
2. máj 2017

@karmela Mne sa striedajú ranné a poobedné čiže takto skoro vstávam len každý druhý týždeň. Mne skoré vstávanie nevadí ale po prebdenej noci to nebude také jednoduché 😂 Ale v práci mi to s mojimi drobcami uteká väčšinou celkom rýchlo tak hádam to aj zajtra bude tak 😊 Dnes akurát kolegyňa oznámila, že je tehu v 10tt a ukazovala aj fotku z ultrazvuku a to už teda nebola len taká bodečka 😊😍 A to bola dnes len na prvej kontrole 😊 Ja by som tak dlho nevydržala 😊

miriamn76
2. máj 2017

@happymia dakujem mojenky😘musi to byt ok☺

happymia
2. máj 2017

@miriamn76 aaale jasne tak ako som ja v kutiku duse od zaciatku verila v nas ..🙏🏻ze to dame do konca !!!😍a vdaka aj Vam tu ....😘tak drobcek bude v poriadku ved som ti pisala aj o mojej svagrinej a aha malinku za 20dni porodi
Vzdy treba verit 🙏🏻😍zazraky sa deju a stal sa aj u Teba ... nastredril Ti babatko si uz krasny 16tt a neboj nic na Vianoce dame party aj s @karmela 😘