icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

happymia
3. máj 2017

@lela123 vieees co ja sauz toho obdobia neviem dockat 🙏🏻
Pre mna bola uz rutina moj kazdodenny "zivot" 9r. To iste ...
Malinku sme velmi chceli a verim,ze aj s "demenciou" si ju vychutnam hahaha 🤣🙈🙏🏻🤰🏼😍🎀❤️

lela123
3. máj 2017

@happymia jasné, veď mne sa to tiež páči, po troch deťoch som si na to zvykla, užijes si to, je to najkrajšie obdobie 🙂

happymia
3. máj 2017

@lela123 urcite ❤️

trblietava
3. máj 2017

@karmela tehu testik som nerobila vcera som to vydrzala 😀 akurat ovu testik rano a trosku mi podskocil oproti ostatnym ale to mozno bude tym ze zajtra moze(nemusi) prist mrcha, aj ty si tak mala?

trblietava
3. máj 2017

@bembaa no tak drzim paluchy nech ti to potvrdi 😍

sofija18
3. máj 2017

Dievčatá na nejakú chvíľku sa tu s vami ,,rozlucim" musím sa trosku odosobniť a uvoľniť.... uz je toho na mna vela.... sem tam kuknem očkom 😘Babulky snazilky všetkým vam z úprimného srdiečka prajem nájsť vytúžene dve ciarocky na testíku, úspešne zájsť až do konca! A vam tehulky mamičky prajem pôrody bez komplikácií a nech si uz čoskoro užívate svoje miminká 😘❤ďakujem vam za vsetko, za podporu, za rady.... vcera sme mali s mužom dosť vážny rozhovor...uz sa na mna nemohol pozerať...(uplna troska)... tak sme sa dohodli na kompromise(zatial je to len medzi nami dvomi) ale verím, ze sa sem čoskoro vrátim a ukážem vam moj testik s kolajnicami! @karmela ty vieš 😘❤ ďakujem ešte raz... mam vás všetky rada.... ❤❤❤

ikonica
3. máj 2017

@sofija18 drz sa babula.... Vsetci ta tu znova radi uvidime 🙂 uplne chapem tvoje rozhodnitia dat si ru pauzu... Aj mne by nezaskodilo hoci nemam zq sebou tolko co ty... Drzim palceky nech sa das do poriadku a nech si najdes //

sticker
ikonica
3. máj 2017

Pardon za preklepy

jjuulliisskkaa
3. máj 2017

@nikuskaniki jeeeeej ❤️😍 Gratulujeeeeem, kiez by to aj u mna bol priznak tehu. Kedy si testovala prvykrat?

matka295
3. máj 2017

@sofija18 držím ti palce moja ❤️ oddychuj 😇

matka295
3. máj 2017

@bembaa ahoj no ja si myslím že tam tá čiarka bude len je to ešte rozpite 😝 držím palce 😇

karmela
3. máj 2017

@happymia áno Tomu sa vraví tehotenská demencia zlatko 😂 Ja strašne zabúdam tiež a pri malej to iste..cítim sa fajn áno zajtra idem na odbery aj na sono určite podám správy..Dnes má nejako napína zo všetkého a to len acidko som pila a teraz kávu no uvidíme..

karmela
3. máj 2017

@sofija18 zlatíčko aj my tá mame veľmi radi a ja verím že čoskoro sa nám pochvalis krásnymi // nieže má zabudnes označiť poklad 😘😘😘 veľmi na teba myslím a držím silno palce

karmela
3. máj 2017

@trblietava zlatko ja som ten mesiac čo som otehu vôbec nerobila testy až tehu keď má bolelo podbrusko a prsia skôr ako mala prísť ms..držím ti palčeky úkaž ovu testik aspoň

karmela
3. máj 2017

@barborapavlikova aj ty ponocujes mojko? Ja tiež som zvedavá aká bude dnešná noc ráno o 5:30 vstávam a na 7:30 mám byt naklusana na odbery..ako sa ináč máte maly už je zdravý? My s malou tiež medzi sebou milujeme choroby ona mna nakazila a teraz ja druhý týždeň ťahám a ona zase chytá ach jaj..

karmela
3. máj 2017

@nikuskaniky tak moja nech je už poobedie držíme ti palčeky potom čakáme na fotecku 😘

bluebell0412
3. máj 2017

@sofija18 držím ti veľmi palce aby test s // bol čoskoro....asi máš pravdu trošku vypni a možno to ozaj pomôže držím palce

karmela
3. máj 2017

@bluebell0412 ahojky ako sa máte? Kedy kontrola ? Ja už sa neviem dočkať zajtrajška 😍 Dúfam že uvidím a budem počuť načo sa tak veľmi teším..drzkajte sa pohladkaj drobca

bluebell0412
3. máj 2017

@karmela moja my az 17.5 poradňa ešte si počkáme....viem ze ideš zajtra som zvedavá ako dopadnes verím ze najlepšie ako sa bude dať ☺ ďakujem pohladkam aj ty a zajtra piiis

ikonica
3. máj 2017

@karmela he he ty si zavislacka na testovani 😅 ako to prezijes cele tehu bez testov?

trblietava
3. máj 2017

@karmela jaaaj chapem 😉 nemam ho pri sebe teraz ale spravim si pocas dna 🙂

trblietava
3. máj 2017

@sofija18 drzkaj sa

ria294
3. máj 2017

@sofija18 chápem ťa a z hĺbky svojho srdca ti prajem veľa síl a more štastia ❤️❤️❤️

karmela
3. máj 2017

@bluebell0412 určite napíšem už mám za sebou prvé objímanie s wc no aspoň viem že drobec mi dáva najavo že sa má fajn..

karmela
3. máj 2017

@ikonica mojko budem mat inú zábavku môj sa smeje že ako má pozná začnem po prvom trimestri nakupovať mini neutrálne vecicky takze náhrada za testy určite bude 😂..a ty sa ako máš čo nové?

karmela
3. máj 2017

@bluebell0412 fuuu ale ty už máš za sebou aj odbery všetko nie? No tak budeme spolu čakať na 27.5. Moja 😉

matka295
3. máj 2017

@karmela jaj že objimanie 😂 ja tomu hovorím telefonovanie 😂😝😜

karmela
3. máj 2017

@matka295 ja to neznášam plačem pritom ale kvôli drobcovi vydržím..snáď mi len niečo nesadlo..dúfam že nebude chcieť paušál xxl na telefonovanie 😂 Stačí raz

karmela
3. máj 2017

@ria294 a ty čo nové mojko? Ms? Nič ? Test?

butterfly333
3. máj 2017

@karmela ja som vracala od 6tt do 5mesiaca