icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
3. máj 2017

@butterfly333 ach zlatko si má potešila pri malej som take nepoznala len pri umývaní zubov mi vadila chuť pasty..A ja že keď mi nieje nič od začiatku tak to bude do konca..no uvidíme vydržím hoci by to bolo častejšie 😘 Držím ti palčeky nech sója pomôže s ty už otehu úspešne

barborapavlikova
3. máj 2017

@karmela no mne tento (ne)spánok lezie na nervy.horsie je že už začínam dostávať migrény A to som len na začiatku. Veru,budeš mať dlhú noc🙂 ale neboj ráno príde A uvidíš svoje malé ❤ no maly ešte ostal tento týždeň doma.zajtra máme ísť na kontrolu, tak uvidíme.dostal ďalšie lieky,však už je toho dosť.dufam že sa dá dokopy cez week. Budúci týždeň majú vystúpenie V škôlke,tak nech ide. Držím vám palce aby ste sa rýchlo vyzdraveli A nech už sa choroby vyhýbajú 🙂

lela123
3. máj 2017

@karmela chcela by som poradiť. Videla som už veľa svojich aj cudzích kanálikov. Včera večer ma riadne prehnalo, preto som si spravila test a prvý krát mi do piatich minút toto. Už je to po zaschnutí. Možno je to len moja haluz,, ale mala som doma jeden test. 🙂😒

butterfly333
3. máj 2017

@sofija18 držím palčeky moja. No keby sa to tak dalo aj mne povedat no roky utekaju. Prajem ti nech sa ti dari a zadarí.

sticker
lela123
3. máj 2017

@lela123 vôbec mi nejde dať foto. No nevadí

bluebell0412
3. máj 2017

@karmela to som mala aj ja minulý týždeň odvtedy nic len občas ma napĺňa ale nič včera ma zas neskutočne bolelo podbrusko ale teoreticky som včasné ako ms...áno odbery ja uz mam výsledky su asi v poriadku lebo dr nevolal takže som.v pohode
Neboj počkáme ešte sa spolu načakáme do decembra na našich drobcov 😊

ikonica
3. máj 2017

@karmela ja cakam necakam na ms... Tento mesiac je to cele divne... Nemavam spinenie pres ms, len po.. A teraz uz druhy den ma wc trosku... Ale na nohavickach nic... Nechapem... Vcera som si robila test a uz mi asi drbe ale neco takmer neviditelne tam bolo... Ale to bolo poobede... Kupim dnes testy a spravim z ranneho... Ms by mala prist do piatku... Tak neviem, to spinenie sa mi nezda... Mam pobolievanie v krizoch a podbrusku, ale nie tak silne ako pri mrche... Divne cele... Uvidime rano.. Inac beham po vysetreniach... Vcera stitna
.. 11.5. Hemato... Uvidime, co vyjde...

butterfly333
3. máj 2017

@karmela nechcela som ta vystrašit ja som tak pri oboch tehu bola. No a soja neviem či zaučinkuje snad ano. Brala som ju od 3-7dc a vždy na 14-15dc mam ovu dnes som 15dc ovu nikde ani hlien nieje no snad ovu bude a zadari sa ak nie tak do leta snád ano.

lela123
3. máj 2017
kotatko12345
3. máj 2017

ahojte dievcata ...zase som sa prihlasila co som velmi uvazovala.
Ale chcem sa vam VSETKYM ospravedlnit ak som niekomu ublizila alebo som nejako urazila..mrzi ma to...😢tie baby urcite vedia.😣

lela123
3. máj 2017

@karmela som 11 dní po ovulke a 5 dní od ms

lela123
3. máj 2017

Do ms som myslela 🙂

olylili
3. máj 2017

@lela123 môžem potichučky gratulovať ja tam vidím jasnú druhu čiarku aký je to test?

nikuskaniki
3. máj 2017

@jjuulliisskkaa Ďakujem 😊Prvýkrát som testovala 13dpo 😊

ikonica
3. máj 2017

@lela123 vidim vidim... A drzim paluchy nech silnie... 😘

nikuskaniki
3. máj 2017

@karmela Ďakujem 😊😘 už aby to bolo ❤️

ejuska2586
3. máj 2017

@kotatko12345 Vitaj spat 🙂

ejuska2586
3. máj 2017

@lela123 Je tam krásna druhá čiarka. Držím palce, nech silnie a mrška nech už príde až po pôrode.

matka295
3. máj 2017

@karmela jaj 😂 bože ja tiež pri tom plačem a kričím ze už nechcem, moja sestra prevracala obidve tehotenstva do piateho miesiaca.... Tak dúfam keď sa nám podarí otehotnieť tak že sa tomu vyhnem 🙈🙏

lela123
3. máj 2017

@olylili pepino a už som ich robila veľa, ale prvý krát tam niečo vidím, nie len kanalik a hlavne sa ti ukázalo do piatich minút. No som zvedavá, a keď ty vidíš, tak je to super 😉To som si povedala, že až keď mi bude meškať. No trúba. Ale som ešte pokorna, ešte sa neteším, ako to tu dakedy vidíme,čo sa všetko vykluje, ale ďakujem, že niesom sama 😘

butterfly333
3. máj 2017

@kotatko12345 ahoj moja inak nemala by si byt teraz v 9tt? Minule si bola 7+2 čo je 8tt.nie. či od kedy sa ti ráta 9tt asi tento tyžden? A ako sa citiš čo nevolnosti?

matka295
3. máj 2017

@lela123 vidím druhu čiarku 😇 držím silno palce 😚

olylili
3. máj 2017

@lela123 tak to je už veru čo povedať keď už aj ja vidím a krásna ružová už nech len silnie aj keď pepino ukazujú slabucko asi malo farbivá tiež mám tu pepino a je slabý

lela123
3. máj 2017

Baby ďakujem, koľko vás to tu vidí, našťastie až v piatok si kúpim testy a v sobotu skúsim, ale báť sa budem riadne 😨😘

trblietava
3. máj 2017

@lela123 ja vidim // ruzove ciarky 🙏

lela123
3. máj 2017

@trblietava ďakujem 😘

matilia
3. máj 2017

Dievčatá, chcem sa s vami podeliť o moju dnešnú radosť 😍 Prvá poradňa, prvá fotečka. Riešim práve dilemu ohľadne trisomy plus testov... nemám žiadne zlé výsledky, ani vek vyšší, len priateľ by chcel mať istotu... máte niektorá skúsenosti? Pekný deň... aj keď tu u nás v BA zamračený.

lela123
3. máj 2017

@olylili tak ja mam ešte 5 dní do ms, ak je to teda pravda, tak sa čudujem, že vôbec niečo ukázalo a to nebol ani ranný moč, no som zvedavá, ako nikdy 😉

karmela
3. máj 2017

@barborapavlikova moja to aj mne ide na nervy lebo som potom podráždená cez deň ľahko má niečo vytočí..No dúfam že sa nám to čoskoro zmení..mna momentálne kasel budí tak chodím hore dole lebo keď ľahnem má dusi..drobcovi prajem skóre uzdravenie nech si užije vystúpenie v škôlke..aby maminka s drobcom mohla oddychovať

karmela
3. máj 2017

@matilia jeeej krásne miminko blahoželám..no ak máš dobre výsledky je to podľa mna zbytočne aj mne otom vravela dr že je to lepšie ako amnio a skóre zistenie pohlavia na 98% už je to len na vás..stojí to 350€