Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 ano podla poalednej MS ale ked som bola maposledy na sono tak tam bolo predpokladany termin porodu 15.12 a to som tu zadala a vyslo ze som v 8tt
@butterfly333 verím že sa zadarí a sója dobre zaúčinkuje na tvoje telo aj tehu..nevadí ak budem vzracat vydržím to kvôli drobcovi..držím ti palčeky nech ovu nabehne a nech to ukoncis tým najkrajším zistením tehu..😘
@kotatko12345 tak ty si má dokonca predbehla..ja mám zatiaľ termín týždeň po tebe..tak nech je všetko v poriadku a babo pekne rastie
@karmela takto pred rokom v maji sa nam zadarilo aj ked to v 7tt skončilo verím že teraz ked sa zadari to dopadne dobre..ja som tiez vytroela toho dost no čo žena nespravi pre zdravie dietata vydržime všetko.
@nikuskaniki a testik ako vyzeral? 😍
Ahojte žienky 🙂...ja vas tak rada citam a pozeram si vasich dusikov na teste 🙂...Bodaj by som aj ja vam sem dala uz moj pozitivny testik :(. takto v januari som mala krasne //, ale bohuzial sa to skoncilo skor ako som mohla vidiet nieco na sone. Teraz sa snazilkujeme zase, kedze uz mame povolene od lekara 🙂..aj ked mam 4dni do MS mam take divne pocity v podbrusku, zvlastne pichanie raz na jednej strane a raz na druhej, ale zacina ma slabulinko pobilievat ako by mala prist uz MS tak si nadeje velke nerobim :(... drzim vam prstiky kazdej jednej 🙂
Inak po mojom potrate som vyhladala cez znamu jednu bylinkarku tetusku niekde z Oravy a ta mi poslala sacik plny susených byliniek aby som si robila kazdy den rano a vecer cajik, tak dam vediet ako to zabralo a ci vobec 🙂
@karmela no teraz som robila ovu testik

@lela123 je to tam 😊 Bude silnieť uvidis moja super 😍