Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Babulky ms som mala dostat vo stvrtok minuly tyzden. Meskaju. Mam bolest ale nie stale len sem tam ale taku pichlavu. A mam biely vodnaty vytok. Test som este nerobila. Neviem co si mysliet ci uz pride ms alebo co :D
@kotatko12345 vieš čo nebývalo mi do dnes zle..dnes mi asi nesadol cmar ani káva,tak to šlo von ale chvalabohu ináč v pohode..sem tam sa mi motá hlava lebo vďakabohu zatiaľ mám nízky tlak..a ty? Ako s babom ?
@karmela strasne sa bojim spravit si ho inokedy som nemala problem ale teraz sa bojim 🤔 ... minuly mesiac som ms dostala o den skor najprv silna potom nic cely den potom zas sa spustila a uplne nenormalne nieco. A teraz meska. Predtym zvykla neskat tiez ale posledne tri mesiace prisla nacas tak neviem
@trblietava 🙂pozriem test,ked pridem domov,ale silno pochybujem. Tebe drzim palce,nechsi najdes palicky
@bluebell0412
@lela123
@ikonica
@karmela
Dobre dobre tak ja si ho teda spravim. Len ho musim kupit :D
Ale ta bolest je taka ze niekedy to citim az vonku tu bolest taka neprijemna hnusna kks
@judit_ka vyskúšaj ja by som toľko nečakala vieš sj výtok aj bolesť su bežné na začiatku tehu
@bluebell0412 ano viem citala som o tom, len je stale mozne ze aj pridu aj ked meskaju. Je bezna aj ta pichlava bolest a ze to obcas pichne tak ze citi zena bolest az vonku?
@jjuulliisskkaa Prvý je 13dpo, ktorý som si robila večer a druhý je hneď na další deň ráno 😊 Ty si koľko dpo? 😊
@karmela mne byva zle iba ked som hladna zle ale iba ma napina na zvracanie...a zatial som pribrala 0,5-1 kg
@kotatko12345 aj mne byva zle ked som hladna :/ ... este som netestovala ale uz meska ms 🙂

@matka295 dakujem😘