Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@matka295 haha 😂 tak to ti dakujem dufam to zaberie 😀j
@trblietava musí 😂 ja svoju privolavam nech sme bližšie k snaženiu 😂🙈🤣
Babulky ms som mala dostat vo stvrtok minuly tyzden. Meskaju. Mam bolest ale nie stale len sem tam ale taku pichlavu. A mam biely vodnaty vytok. Test som este nerobila. Neviem co si mysliet ci uz pride ms alebo co :D
@kotatko12345 vieš čo nebývalo mi do dnes zle..dnes mi asi nesadol cmar ani káva,tak to šlo von ale chvalabohu ináč v pohode..sem tam sa mi motá hlava lebo vďakabohu zatiaľ mám nízky tlak..a ty? Ako s babom ?
@karmela strasne sa bojim spravit si ho inokedy som nemala problem ale teraz sa bojim 🤔 ... minuly mesiac som ms dostala o den skor najprv silna potom nic cely den potom zas sa spustila a uplne nenormalne nieco. A teraz meska. Predtym zvykla neskat tiez ale posledne tri mesiace prisla nacas tak neviem
@judit_ka tak ako baby napísali sup kúpiť test a robiť hneď! ☺
@trblietava 🙂pozriem test,ked pridem domov,ale silno pochybujem. Tebe drzim palce,nechsi najdes palicky
@bluebell0412
@lela123
@ikonica
@karmela
Dobre dobre tak ja si ho teda spravim. Len ho musim kupit :D
Ale ta bolest je taka ze niekedy to citim az vonku tu bolest taka neprijemna hnusna kks
@judit_ka vyskúšaj ja by som toľko nečakala vieš sj výtok aj bolesť su bežné na začiatku tehu
@bluebell0412 ano viem citala som o tom, len je stale mozne ze aj pridu aj ked meskaju. Je bezna aj ta pichlava bolest a ze to obcas pichne tak ze citi zena bolest az vonku?
@jjuulliisskkaa Prvý je 13dpo, ktorý som si robila večer a druhý je hneď na další deň ráno 😊 Ty si koľko dpo? 😊
@karmela mne byva zle iba ked som hladna zle ale iba ma napina na zvracanie...a zatial som pribrala 0,5-1 kg
@nikuskaniki aj ja som 13dpo a taha ma kupit test zas 😂
@judit_ka teeeeeest 🙏
@bembaa dakujem 🙂 ale tak z predchadzajucich testov si myslim ze si 😍
@kotatko12345 aj mne byva zle ked som hladna :/ ... este som netestovala ale uz meska ms 🙂
@nikuskaniki krásne testíky gratulujem 😍 a ako sa volá ten modrý?
@judit_ka To znie nádejne 😊 Ja by som už skúsila testík 😉

@matka295 dakujem😘