icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

miriamn76
3. máj 2017

@matka295 dakujem😘

trblietava
3. máj 2017

@matka295 haha 😂 tak to ti dakujem dufam to zaberie 😀j

matka295
3. máj 2017

@trblietava musí 😂 ja svoju privolavam nech sme bližšie k snaženiu 😂🙈🤣

karmela
3. máj 2017

@miriamn76 bude dobre zlatko ja verím tomu a konečne si vydychnes tvoj drobček je a bude zdravucky..ináč aj ja sa už pristihujem pritom že sa dosť sledujem teším a zároveň bojím zajtrajška ale bude dobre..tak isto aj u vás

judit_ka
3. máj 2017

Babulky ms som mala dostat vo stvrtok minuly tyzden. Meskaju. Mam bolest ale nie stale len sem tam ale taku pichlavu. A mam biely vodnaty vytok. Test som este nerobila. Neviem co si mysliet ci uz pride ms alebo co :D

karmela
3. máj 2017

@kotatko12345 vieš čo nebývalo mi do dnes zle..dnes mi asi nesadol cmar ani káva,tak to šlo von ale chvalabohu ináč v pohode..sem tam sa mi motá hlava lebo vďakabohu zatiaľ mám nízky tlak..a ty? Ako s babom ?

karmela
3. máj 2017

@judit_ka tak ja by som na tvojom mieste už testovala o dušu..treba soravit testik😉

karmela
3. máj 2017

@ikonica držím palčeky a dúfam že sa nám pochvalis pekným výsledkom 😉 //

judit_ka
3. máj 2017

@karmela strasne sa bojim spravit si ho inokedy som nemala problem ale teraz sa bojim 🤔 ... minuly mesiac som ms dostala o den skor najprv silna potom nic cely den potom zas sa spustila a uplne nenormalne nieco. A teraz meska. Predtym zvykla neskat tiez ale posledne tri mesiace prisla nacas tak neviem

karmela
3. máj 2017

@judit_ka sup kúpiť test a skúsiť čo ak si tehuľka Hmm?

bembaa
3. máj 2017

@matka295 dnes som mala skolu,tak neviem neviem podla mna nic:(Nevadí co uz dakujem za povzbudenie

ikonica
3. máj 2017

@judit_ka neviem na co este cakas... Utekaj do lekarne a potom nam sem capni vysledok ... To su nervy 😀 😂😀

lela123
3. máj 2017

@judit_ka urob test, sme zvedavé 🙂

bluebell0412
3. máj 2017

@judit_ka tak ako baby napísali sup kúpiť test a robiť hneď! ☺

bembaa
3. máj 2017

@trblietava 🙂pozriem test,ked pridem domov,ale silno pochybujem. Tebe drzim palce,nechsi najdes palicky

matka295
3. máj 2017

@bembaa juj nepochybuj ale ver 😉 držím palce

matka295
3. máj 2017

@judit_ka urob testík neboj 😉 budeš vedieť na čom si 😄 verím že tam budú // a ak aj nie my ťá tu silno podporíme 🤘😚😘😍

judit_ka
3. máj 2017

@bluebell0412
@lela123
@ikonica
@karmela
Dobre dobre tak ja si ho teda spravim. Len ho musim kupit :D
Ale ta bolest je taka ze niekedy to citim az vonku tu bolest taka neprijemna hnusna kks

judit_ka
3. máj 2017

@matka295 dobre spravim, kupim hned ako to pojde 🙂

bluebell0412
3. máj 2017

@judit_ka vyskúšaj ja by som toľko nečakala vieš sj výtok aj bolesť su bežné na začiatku tehu

judit_ka
3. máj 2017

@bluebell0412 ano viem citala som o tom, len je stale mozne ze aj pridu aj ked meskaju. Je bezna aj ta pichlava bolest a ze to obcas pichne tak ze citi zena bolest az vonku?

nikuskaniki
3. máj 2017

@jjuulliisskkaa Prvý je 13dpo, ktorý som si robila večer a druhý je hneď na další deň ráno 😊 Ty si koľko dpo? 😊

kotatko12345
3. máj 2017

@karmela mne byva zle iba ked som hladna zle ale iba ma napina na zvracanie...a zatial som pribrala 0,5-1 kg

trblietava
3. máj 2017

@nikuskaniki aj ja som 13dpo a taha ma kupit test zas 😂

trblietava
3. máj 2017

@judit_ka teeeeeest 🙏

trblietava
3. máj 2017

@bembaa dakujem 🙂 ale tak z predchadzajucich testov si myslim ze si 😍

judit_ka
3. máj 2017

@kotatko12345 aj mne byva zle ked som hladna :/ ... este som netestovala ale uz meska ms 🙂

matka295
3. máj 2017

@judit_ka superko potom nám ho sem hod 😄 nech na vyvolávanie ducha 😂

matka295
3. máj 2017

@nikuskaniki krásne testíky gratulujem 😍 a ako sa volá ten modrý?

nikuskaniki
3. máj 2017

@judit_ka To znie nádejne 😊 Ja by som už skúsila testík 😉