Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava ešte nie moja o štyri dni by mala dôjsť mrchaňa. Potom mám ísť ku gynde a po ms hneď začne stimulovať. No inak snažíme ale nesnažíme v tomto cykle 😉 ani neviem ako mi to rýchlo ubehlo o chvíľu je tu mrcha 😂 bolo toho veľmi veľa v tomto cykle asi preto som bola taká zmätená v ňom 😁
@suesue1983 Gratulujem k Misenkovi, je nadherny chlapcek...Som rada, ze ste v zdravucki a ze vsetko bezi tak, ako ma 😉 ...Pohladkaj za mna brusenko a uzivaj kopanceky 🤰👶😘
@luta13 duufam,stale sa kontrolujem ci prisla MS alebo nie 🙂...velmi si to zelam,ale netreba asi tlacit na pilu moc. Uvidime za 3 dni 🙂...pichanie v podbrusku mam stale ale aj mierne bolesti ako ked ma prist MS. Pijem ten cajik od pani bylinkarky a uvidime ci je zazracny 🙂
@matka295 ja sa mam neutralne, vcelku fajn...Akurat sa doliecujem zo soplov a kaslu, stale zo mna idu hlieny, no len z jednej nosnej dierky...Nemala som ziadne teploty, tak to bolo take prechodne len...Inak nic nove...Citam ako diva vsetko, je tu vela nadejnych tehuliek a velmi ma to tesi!!!...Uz len zopar mi ich chyba, aby som bola spokojna s tym, ze aj tie dlho cakajuce si nasli konecne svoje vytuzene //...Ty patris medzi ne...Potom je tu este ejuska, sofija, ikonica, alilka, butterfly, kudusko atd...Je vas tu este veeela, ktore ste tu "stalice", no verim, ze vsetkym sa postupne a co najskor splni snicek 😘🙏😇...Boh vas zehnaj vsetky!
@nikuskaniki ja som dnes 11dpo 🙂 mrska by mala prist piatok/sobotu, to bude napatie 😂🙈
@nikuskaniki Gratulujem k bijucemu ❤, tesim sa s Tebou, ze si sa dnes dockala toho, kedze si stale nevedela, ci uz srdiecko bude, ci nie pocut...Uzivaj vsetko, je to super 🤰😘
@luta13 ďakujeme ti draha. No tak sa pekne dolieč. Mňa tiež veľmi bolelo hrdlo minulý týždeň ale príčinou bola narkóza, našťastie ma to prešlo cítim sa dobre len občas ešte cítim akoby hrču v hrdle. Teraz keď všetko kvitne mám aj ja problém s hlienmi, mám alergickú nádchu a potom mi to prechádza do sinusitidy to mám pravidelne v jari a na jeseň tak sa snažím tomu vyhnúť silou mocou. A verím že už tu nebudem dlho stálicou 😂 nieže by mi tu nebolo dobré s kočkami ale už by mohli byť // 😘
@prskavka2223 aj ja som sa stale chodila kontrolovat pri druhom tehu, ci som nedostala MS, lebo podbrusko bolelo ako na MS, a vytok sem-tam silnejsie zo mna vytiekol (myslela som, ze je to krv a zacinajuca MS), tak som myslela, ze je to uz tu, no nakoniec MS vobec neprisla - miesto nej na teste //...Dufam, ze to je aj Tvoj pripad 🙏😘
@luta13 ako aj ja mam momentalne nejaky biely vytok ako bielko...raz ma boli ako pred MS na pravej strane raz na druhej no uvidim. Nechcem si nic namyslat,ale to sa neda ak je to najvacsi sen v zivote co mam 🙂...uz vela sa snazime o jedno sme prisli co bola pre mna rana ako svet,dodnes ked to pisem sa mi tlacia slzy do oci...co som si vyplakala vtedy potoky slz,ale dufam na dalsi zazrak vo mne ❤
@luta13 dakujem moja 😙😙😙
@archanjel007 dakujem pekne.samozrejme aj ja ti prajem spokojne tehulkovanie..😙

@bembaa no vidis je to tam 😘 uz len nech ste v poriadku a dr to potvrdi 😉