icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bembaa
4. máj 2017

@karmela v skutocnosti je ciarka pekne vidiet,ruzova v limite

bembaa
4. máj 2017

Kazdy test som mala iny,ale tak uz sa idem spolahnut len na gyndosov

ria294
4. máj 2017

@karmela moje zlate krásne foto 😘😘😘 úprimne sa teším s tebou a prajem ti zo srdca všetko len to najlepšie ❤️❤️❤️ Pekne sa opatrujte a nech maličké v brušku rastie do krásy ❣️@karmela @butterfly333 Ja hlásim 1dc, aj ked veľmi divný, krvácam veľmi máličko a takú slabú , ako keby zriadenú krv 🙈

matka295
4. máj 2017

@trblietava no moja rýchlo nam sem hod fotku testu d veľmi zvedavá 😎 ale ja na sto percent viem že tam bude dušik 😍

matka295
4. máj 2017

@bembaa držím ti palce, no máš to tak všelijako na jednom pekne plus na druhom slabé a teraz tiež veľmi slabá čiarka 🤔 kedy máš vlastne dostať mrchu?

trblietava
4. máj 2017

@karmela jeeej az teraz som si vsimla krasna fotecka 🙂 drzim palce nech to ide tak ako ma pekne cele tehu a nech rastiete do krasy ❤😍😘

matka295
4. máj 2017

@karmela inak tá dr má perfektne meno 😂😂😂😂 najprv som si myslela že zle vidím ale pobavilo ma to 😂🤣😁 inak už som začala špiniť tak som zvedavá kedy sa to rozbehne a môžem ísť ku gynde 👍

trblietava
4. máj 2017

@matka295 dakujem no uvidime 😉 bude tak ako ma byt 🙏

judit_ka
4. máj 2017

Babulky tak uz som spravila test rapi claer ... dufala som ze vam sem hodim foto krasnych ciarok ked uz ste ma namotali nech ho spravim. No nic mne sa zda ze je biely takze nic s toho aj ked meskaju, nevadi no 🙂 snad uz brzi pridou ked uz mam bolesti :D

trblietava
4. máj 2017

@judit_ka hod nam fotecku 😉 kolko meska?

judit_ka
4. máj 2017

@trblietava hned odfotim len som v praci nemusia kolegovci vidiet :D ... dnes presne tyzden

butterfly333
4. máj 2017

@ria294 a testik si neskušala moja?

matka295
4. máj 2017

@trblietava vieš že ti prajem // ❤️?

ikonica
4. máj 2017

@karmela nic... Je tam naznak niecoho ako kanalika... Ale nevyfotitelny, takmer neviditelny... Aj na lady maxe aj na woman secret... Dufam ze zajtra mi pridu tie one step z ebayu 40 ks :D

matka295
4. máj 2017

@ikonica ty si sa dobre zasobila s tými testami 😂😁

ejuska2586
4. máj 2017

@marlenka222 Ahoj. Chapem tvoje rozhorcenie a aj rozumiem, ze @kotatko12345 uz neveris. Ked vsak s nou mas takyto problem, jej prispevky jednoducho ignoruj. Je to podla mna velmi rusive, ked tu na seba utocime. Ja napr. jej verim, ze je tehotna. Ale o to nejde. Ide o to, ze si tu mame pomahat a podporovat sa a nie sa hadat. Preto ta prosim, kasli na to... Lebo mne osobne taketo prispevky vadia. A verim, ze nie som jedina. Je to na kazdeho vedomi a svedomi, co uverejni a co nie. Dakujem

ikonica
4. máj 2017

@matka295 hej... Objednala som 50 ovu a 40 tehu... Nebudem tu kazdu chvilu davat euro za jeden test.... Co nepouzijem predam ma mk alebo niekomu darujem...

cvikla12
4. máj 2017

Ahojte kočky máme za sebou ďalšiu poradňu a všetky testy aj genetiku máme úplne v poriadku som neskutočne šťastná že náš drobček pekne rastie a je v poriadku 😍😍

archanjel007
4. máj 2017

@cvikla12 tesim sa stebou moja🙂naj rastiete pekne

matka295
4. máj 2017

@ikonica áno máš úplnú pravdu, nebudeš kupovať drahoty keď môžeš mať lacnejšie.... Niekto môže povedať že sú nekvalitné ale ja tomu neverím veď predsa to používa mnoho ľudí tak prečo by nemali byť presne no nie? Myslím že je tie čo sa tu na mk dajú zohnať tiež nie sú od inakiaľ 😂👍

matka295
4. máj 2017

@cvikla12 ahoj to som rada že ste v poriadku ❤️ všetko dobré prajem až do úspešného konca 👶

ikonica
4. máj 2017

@matka295 neviem ja uz som mala one step a bol to prvy test ktory mi ukazal prveho dusika pri prvom tehu... Som s nimi spokojna..

trblietava
4. máj 2017

No baby mne sa tam hned nieco zacalo vytvarat ako som ho spravila

trblietava
4. máj 2017

@matka295 dakujem ❤

laauraa
4. máj 2017

@luta13 ahoj joj dufam ze bude vsetko ok ...vidim ju do ruzova nazivo ale je slabunka dakujem za podporu 😊

matka295
4. máj 2017

@trblietava no moja ja si myslím že sú to // 😘 už nech len pekne tmavne čiarka 😍

miriamn76
4. máj 2017

@trblietava vyzera to nadejne drzim palceky aby to bola ta spravna a aby krasne tmavla☺

nikuskaniki
4. máj 2017

@luta13 Ďakujem 😘 Užívam si všetko 😍

ikonica
4. máj 2017

@trblietava nooo vyzera to slubne ;)

kotatko12345
4. máj 2017

@ejuska2586 dakujem moja.