Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Kazdy test som mala iny,ale tak uz sa idem spolahnut len na gyndosov
@karmela moje zlate krásne foto 😘😘😘 úprimne sa teším s tebou a prajem ti zo srdca všetko len to najlepšie ❤️❤️❤️ Pekne sa opatrujte a nech maličké v brušku rastie do krásy ❣️@karmela @butterfly333 Ja hlásim 1dc, aj ked veľmi divný, krvácam veľmi máličko a takú slabú , ako keby zriadenú krv 🙈
@trblietava no moja rýchlo nam sem hod fotku testu d veľmi zvedavá 😎 ale ja na sto percent viem že tam bude dušik 😍
@karmela jeeej az teraz som si vsimla krasna fotecka 🙂 drzim palce nech to ide tak ako ma pekne cele tehu a nech rastiete do krasy ❤😍😘
@matka295 dakujem no uvidime 😉 bude tak ako ma byt 🙏
Babulky tak uz som spravila test rapi claer ... dufala som ze vam sem hodim foto krasnych ciarok ked uz ste ma namotali nech ho spravim. No nic mne sa zda ze je biely takze nic s toho aj ked meskaju, nevadi no 🙂 snad uz brzi pridou ked uz mam bolesti :D
@judit_ka hod nam fotecku 😉 kolko meska?
@trblietava hned odfotim len som v praci nemusia kolegovci vidiet :D ... dnes presne tyzden
@ria294 a testik si neskušala moja?
@trblietava vieš že ti prajem // ❤️?
@marlenka222 Ahoj. Chapem tvoje rozhorcenie a aj rozumiem, ze @kotatko12345 uz neveris. Ked vsak s nou mas takyto problem, jej prispevky jednoducho ignoruj. Je to podla mna velmi rusive, ked tu na seba utocime. Ja napr. jej verim, ze je tehotna. Ale o to nejde. Ide o to, ze si tu mame pomahat a podporovat sa a nie sa hadat. Preto ta prosim, kasli na to... Lebo mne osobne taketo prispevky vadia. A verim, ze nie som jedina. Je to na kazdeho vedomi a svedomi, co uverejni a co nie. Dakujem
Ahojte kočky máme za sebou ďalšiu poradňu a všetky testy aj genetiku máme úplne v poriadku som neskutočne šťastná že náš drobček pekne rastie a je v poriadku 😍😍
@cvikla12 tesim sa stebou moja🙂naj rastiete pekne
@ikonica áno máš úplnú pravdu, nebudeš kupovať drahoty keď môžeš mať lacnejšie.... Niekto môže povedať že sú nekvalitné ale ja tomu neverím veď predsa to používa mnoho ľudí tak prečo by nemali byť presne no nie? Myslím že je tie čo sa tu na mk dajú zohnať tiež nie sú od inakiaľ 😂👍
@matka295 dakujem ❤
@trblietava no moja ja si myslím že sú to // 😘 už nech len pekne tmavne čiarka 😍
@trblietava vyzera to nadejne drzim palceky aby to bola ta spravna a aby krasne tmavla☺
@luta13 Ďakujem 😘 Užívam si všetko 😍
@trblietava nooo vyzera to slubne ;)
@ejuska2586 dakujem moja.

@karmela v skutocnosti je ciarka pekne vidiet,ruzova v limite