icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

bembaa
4. máj 2017

Baby,doktor vie zistit z krvy aj ranné stadium tehu?Dnes som volala zo sestrickou,vraj slabsie testy pred meskanim mrchy,nemusí byt pozitivita,na kazdom vsak mam ciarku.V utorok mam ist do nemocnice a vraj pred operaciou nerobia sono a uz ziadne vysetrenia

karmela
4. máj 2017

@trblietava no moja správ večer zas testik máš nie? Alebo zajtra ráno

karmela
4. máj 2017

@cvikla12 super že ste v poriadku a všetky výsledky sú Ok tak nech to pekne pokračuje až do pôrodu 😘

karmela
4. máj 2017

@olylili moja parádna výbava pre drobca zlatého 😍

karmela
4. máj 2017

@bembaa áno z krvi sa dá zistiť nemôžeš preložiť operáciu ? Kedy máš ísť testiky silnejú ? Ďakujem ti áno postretlo má druhé šťastie verím že to dáme úspešne do pôrodu..a tebe držím palce nech to je pekne zdravé tehu

karmela
4. máj 2017

@jjuulliisskkaa no niečo sa mi tam vidí určite skús ešte z ranného

karmela
4. máj 2017

@ikonica tak skúsiš one stop budem držať palce

jjuulliisskkaa
4. máj 2017

@karmela dakujem ❤️ Skusim veru rano

karmela
4. máj 2017

@ria294 no ako zlatko už sa rozbehla či nič moc?

tonjadabik2
4. máj 2017

Baby som mala len dva.dni ms.. A krize a brusko vaetko ma boli.. Strasne ale..

trblietava
4. máj 2017

@karmela rano spravim 😉 aj ked vaham ci nie az o 2 dni...tebe silneli kazdym dnom vsak?

ikonica
4. máj 2017

@karmela no... ked nepride zajtra ms, tak kupim dalsi test lady max.... teda ak mi do zajtra nedojdu tie one step... a v sobotu rano testnem... ako sa poznam tak uz mozno aj hned zajtra ako pridem z prace 😎 dneska ziadne spinenie... uz nicomu nerozumiem... zajtra idem na alergo po vysledky... som zvedava, co objavili...

trblietava
4. máj 2017

@karmela taky po uschnuti je

ikonica
4. máj 2017

@trblietava myslim ze my s karmelou sme zvedavejsie na tvoj test ako ty sama :D ale urob ako ty chces, nenechaj sa nami ovplyvnit... ja chvala bohu ziadny doma nemam :D lebo uz by bol ocurany 🙂

karmela
4. máj 2017

@trblietava moja vyzerá to dosť nádejne ja som mala tiež takýto a @miriamn76 mi vravela že ona mala taký istý silnel..juuuj držím palčeky silno nech tmavne

karmela
4. máj 2017

@ikonica no skús testik aj zajtra aj pozajtra 😍

karmela
4. máj 2017

@trblietava mne silnel asi z rana do večera ja som testila 3-4x denne 😂

ikonica
4. máj 2017

ja som mavala poobede silnejsi ako rano pri ptvom tehu...

adria88
4. máj 2017

@tonjadabik2 skús ešte raz testík 😉

miriamn76
4. máj 2017

@karmela @trblietava na mojom nebolo ani tolko vidiet ja som ho robila 9 dpo. Videla ciarku len @karmela a @luta13 kuk este ho mam medzi fotkami

karmela
4. máj 2017

@miriamn76 no zlaticka a už si v 16tt 😍

miriamn76
4. máj 2017

@karmela podla sona uz dva dni v 17😀

natalyy15
4. máj 2017

Ahojte baby ja sa tiež už vyše mesiaca snažím s mojím o bábo mali sme problémy a osud to zariadil inak lebo som bola tehotná a malinka mala vela VVCh...no teraz už máme zelenú a mozme sa opäť snažiť po troch mesiacoch...dnes som nevydrzala a urobila som test lebo začínam cítiť nevoľnosti možno to je stres ..prosím poraďte vidíte niečo na teste ???ms má prísť na druhý týždeň ....

natalyy15
4. máj 2017
cvikla12
4. máj 2017

@karmela ďakujem aj mi veríme že až do pôrodu aby sme naše drobčiatko mali pri sebe.

sevcikovaanna
4. máj 2017

Babenky poradte my podľa lekara ovulacia bola v pondelok a dnes ma od rana pokusa vajecnik na ktorej bola ovulacia... Mohla som prechladnut alebo to môže byt z liekov na ovulacii?

lela123
4. máj 2017

@bembaa bože, tí doktori, no čo by tu asi bolo. Keď som nebola tehotná, tak mi nevyšla čiarka, ak by som si ju tam aj chcela domyslieť a keď tam raz je a dokonca viac krát a nieje iný zdravotný problém, tak to môže byť jedine tehotenstvo. Oni sú len asi opatrní,
,leto dakedy sa to skôr neriešilo. Ale ja mám môjho dobrého, aby som ho neohovarala
Ja čakám do termínu ms a potom sa objednám o také dva týždne k doktorovi 🙂

miriamn76
4. máj 2017

@karmela si predstav ten nas maly co zadrel. Robila som sulance a daval ze maminka daj ona ze si neprosi a maly ze tak si vyser oci😀. Ani nevies ci sa mas hnevat alebo smiat. Tym detom staci raz nieco niekde zapocut ☺.

adria88
4. máj 2017

@natalyy15 to mi je ľúto, čo sa Vám stalo... prajem Ti, nech už teraz to vyjde a v zdraví do úspešného konca donosíš babatko 🙏 a tie fotky sa ti nedajú lepšie odfotiť?

karmela
4. máj 2017

@miriamn76 tak veru moja deti len opakujú čo sa im zapáči to hneď vedia zopakovat..no v takom prípade je fakt ťažké nevybuchnut smiechom 😂🙈