Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
najneskor zajtra ma mrcha prist neprist... ovu bola niekedy 20-21.4 podla testov..
@peta1223 a cykly mas ake dlhe? no podla mna to vyzera slubne.. mozes skusit ist k lekarovi ale sama viem, ze v takom case este na sone nebude nic vidiet... ja som tak bola a povedal, ze keby to tam nehladal tak si to tam nevsimne asi ale ze nieco sa tam asi zacina diat, ze mam prist o dva tyzdne... takze ak mas nervy, tak chvilku este pockaj, ak nie, tak chod, nezbiju ta,za to ze si prisla skoro 🙂
uz sama sebe pisem 🙂
@butterfly333 @karmela baby moje zlate vyhrozila som sa tej mrche 😂😂 a už to vyzerá tak, že sa spúšťa 🙈 No tento cyklus sa so mnou pekne pohrala, ale ma ponaťahovala 🤣 Ale konečne, tak načerpám silu a v sobotu asi teda začnem so stimulkou 😜
@butterfly333 moje a ty si ako na tom, dnes si tuším 16DC?
@ria294 moja to ma mrzí že sa ti ms spušta 😯. Ja som 16dc máš pravdu no ovu nerobím meriam.zatial bt je stale dole 36,6 a bolesti žiadne. Iba od kedy beriem vmk tak ma zas preháňa a každy den ma paly zaha viem že je to z tej vmk mávaš to aj ty? No ovu určite pride a je mi jedno kedy sex si uživame tak uvidím neriešim to nejak no a som nafuknutá jak žaba.😀 Inak včera mi prišiel ten vitex.

@alilka testovala... ked to natocim do dost neprirodzenych poloh pod istym uhlom a dopadom svetla tak tam vidim neco ale asi je to len la manche... ale ak zajtra nepride tetuska tak spravim dalsi.... ;)