icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ikonica
4. máj 2017

@alilka testovala... ked to natocim do dost neprirodzenych poloh pod istym uhlom a dopadom svetla tak tam vidim neco ale asi je to len la manche... ale ak zajtra nepride tetuska tak spravim dalsi.... ;)

ikonica
4. máj 2017

@peta1223 na sone este nic neuvidi, v krvi uz zisti hcg... ciarky budu silniet... kolko si dpo?

alilka
4. máj 2017

@ikonica a koľko DPO si už?

karmela
4. máj 2017

@peta1223 ešte počkaj nech ciarocka tmavne..ms už mešká? Správ testik ešte Ráno čiarka by mala silnieť každým druhým dnom..a tak po týždni dvoch meškania ms môžeš ísť k dr a bude všetko v poriadku bez spinenia či bolesti

ikonica
4. máj 2017

najneskor zajtra ma mrcha prist neprist... ovu bola niekedy 20-21.4 podla testov..

alilka
4. máj 2017

@ikonica čiže možno od 12-14 dpo?Daj test nech pozriem 😁😁

ikonica
4. máj 2017

@alilka cize asi 14-15 dpo... pocitam to den po pozit ovuteste ci uz aj s tym dnom?

ikonica
4. máj 2017

@alilka to je neodfotitelne to co vidim, uz som skusala, a mozno len moja haluz to je...

alilka
4. máj 2017

@ikonica ja sama neviem 😂😂 aj ja som neviem koľko DPO keďže neviem ako to rátať 😂😂 ovu test som mala megapozitivny v sobotu 😁😁 ale z vaječníka kde nieje vajcovod 😂😂

ikonica
4. máj 2017

@alilka ved som citala.. aj to ze ten druhy vajcovod moze to vajicko z opacneho pritiahnut... no priroda je tajomma tak kludne to moze vyjst 🙂

peta1223
4. máj 2017

@ikonica fu to bi si chcela veľa odomna neviem ti povedať 28 deň cyklu som a 12 deň po iui.

candies
4. máj 2017

@karmela ale je to podarene :D mat take meno hiihi ... 🙂 a ako ti inac je ako sa citis? j sem teraz nema mmoc cas chodit respektive citat vsetko tak nesledujem :-/

peta1223
4. máj 2017

@karmela ms mi ešte nemeska zajtra bi som mala dostať ale som po iui 12 deň a zajtra som mala ísť na krv a sono či sa to podarilo či nie v kolkom týždni cca môžem biť?

matka295
4. máj 2017

@bembaa jednoznačne nech ti zoberú krv... To čo je za prístup sestričky ako je pravda že to nemusí nič znamenať ale predsa len keď si pred operáciou tak nech sa uistia že nie si tehu 😨 či má problém ti zobrať krv alebo sa jej nechce?

ikonica
4. máj 2017

@peta1223 a cykly mas ake dlhe? no podla mna to vyzera slubne.. mozes skusit ist k lekarovi ale sama viem, ze v takom case este na sone nebude nic vidiet... ja som tak bola a povedal, ze keby to tam nehladal tak si to tam nevsimne asi ale ze nieco sa tam asi zacina diat, ze mam prist o dva tyzdne... takze ak mas nervy, tak chvilku este pockaj, ak nie, tak chod, nezbiju ta,za to ze si prisla skoro 🙂

ikonica
4. máj 2017

@peta1223 jaaaaaaj no ak mas,ist planovane k lekarovi tak chod.. v kvi uz isto budes mat hcg 🙂

peta1223
4. máj 2017

@ikonica cyklus mávam 28 dní a zajtra mám ísť vlastne na kontrolu že či ca podarila iui či nie .

ikonica
4. máj 2017

@peta1223 tehu sa rqta od poslednej ms.. tak si asi v 4tt.. teda ak mas 28 dnovy cyklus

peta1223
4. máj 2017

@ikonica aha tak ďakujem veľmi pekne zajtra dám vedieť či čom či to je len plání poplachu podľa toho čo mi povie dr

ikonica
4. máj 2017

@ikonica nqjlpsie je ist tak v 6 tt to iz bude nieco vidiet a mozno bude aj ❤

ikonica
4. máj 2017

@peta1223 ja myslim ze to nie je plany poplach ;) cierocku su dost slisne vidiet. pozri moj album prvy test som mala asi 24den cyklu...

karmela
4. máj 2017

@candies cítim sa v pohode sem tam mi je zle od včera ale ináč všetko Ok..a ty-vy?

ikonica
4. máj 2017

uz sama sebe pisem 🙂

karmela
4. máj 2017

@peta1223 aha po Iui tak to už oni určia ako to bude prebiehať ďalej ale určite ti vezmú krv a budú sledovať či hcg stúpa..držím silno palčeky

peta1223
4. máj 2017

@ikonica ďakujem veľmi pekne🙂

ria294
4. máj 2017

@butterfly333 @karmela baby moje zlate vyhrozila som sa tej mrche 😂😂 a už to vyzerá tak, že sa spúšťa 🙈 No tento cyklus sa so mnou pekne pohrala, ale ma ponaťahovala 🤣 Ale konečne, tak načerpám silu a v sobotu asi teda začnem so stimulkou 😜

peta1223
4. máj 2017

@karmela ďakujem veľmi pekne 🙂

ria294
4. máj 2017

@butterfly333 moje a ty si ako na tom, dnes si tuším 16DC?

alilka
4. máj 2017

Baby ak by vám niektorej pomohlo 😊😊 v Mama a ja som dnes čítala 😊

butterfly333
4. máj 2017

@ria294 moja to ma mrzí že sa ti ms spušta 😯. Ja som 16dc máš pravdu no ovu nerobím meriam.zatial bt je stale dole 36,6 a bolesti žiadne. Iba od kedy beriem vmk tak ma zas preháňa a každy den ma paly zaha viem že je to z tej vmk mávaš to aj ty? No ovu určite pride a je mi jedno kedy sex si uživame tak uvidím neriešim to nejak no a som nafuknutá jak žaba.😀 Inak včera mi prišiel ten vitex.