icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

candies
4. máj 2017

@karmela tak ja este stale mam kasel odvtedy ako om boal chora :-/ dnes ma trosku pobolieva brusko ale asi preto ze 3dni sa mi nedalo ist poriadne na velku :-/ uz som nevedel co so sebou och...ale inac a mame fajn len v skole to mam strasne na prd momentalne o mesiac statnice, tak som v strese :( dufam, ze malemu to nevadi
zo zaciatu aj mne bolo zle ale to ti prejde a bude fajn 🙂

tonjadabik2
4. máj 2017

@adria88 pochybujem krcok otvoreny.. Ale strasne ma boli chrbat.. Brutalne

karmela
4. máj 2017

@ria294 tak ti držím silno silno palčeky moja nech stimulku ukoncis pekným tehulkovanim 🙏
@butterfly333 ty taktiež nech pomôže a zadarí sa úspešne..mna tiež s vmk prehnalo ale iba jeden deň a potom už Ok.

karmela
4. máj 2017

@candies mojko už len mesiac vydržať a budeš si uzivat tehu..držím palce nech to zvládneš ľavou zadnou..bruško ešte dokážeš zakryť ? No ja tiež kašlem už druhý týždeň aspoň už nesoplim a užívam druhu flašku stodal ale už to je lepšie..predtým som ležať nemohla ako má dusilo..no každý stres nieje moc dobrý pre babo ale bude v poriadku ja som tiež nervacila keďže som bola nevyspata a bola som ako Furia 😝Dúfam že už nebudem 😂

judit_ka
4. máj 2017

Ach ani ciarka ani mrcha 😅😅 otras so mnou 😂

candies
4. máj 2017

@karmela neviem ci dokazem :D ale zakryvam a zatial v skole nikto nic nevravel...mojko tak sa liec ja si nedavam uz nic len sa bojim aby aj ten kasel daco malemu neurobil ked vlastne mi stale stahuje brucho ... strasne rychlo to uteka uplne :O a nenervac kvoli nevyspatiu :D aj ked viem ze to je na prd...

adria88
4. máj 2017

@tonjadabik2 hmm, tak neviem, ja som skúšala krčok riešiť raz, no nijako som nepochodila, úplne som z toho dili😀 a ten chrbát, skús nejaké obklady teplé, to je fajn 😉

tonjadabik2
4. máj 2017

@adria88 dam tabletku asi a kupim test.. Ale ci mi daco ukaze

butterfly333
4. máj 2017

@karmela jeej moja mna už pár dní a ta zaha no strašneeee

karmela
4. máj 2017

@candies ja som sa pýtala dr či to neškodí babu že tak kašlem tak vravela že určite nie,že sa kolíše a je chránené..😉 Jeeeej už máš krásne bruško mne niekedy veľmi vykukne a potom splasne ale ja mám aj tuky bruško plus tehu 😊 Ty si chuducka ale už to je na tebe vidieť 😍

candies
4. máj 2017

@karmela aj mne raz vidno viac raz menej ale vidno :D moja ja nie som v ziadnom pripade chuducka mam 163cm a 68kg :D to som asi dobre odfotila..aj ja mam tuk brucho a preto mi to uz tak vidno :D len ked bol len tuk slahla som stahovacie nohavicky a bolo ale teraz by som v nich nevydrzala ani sekundu 🙂 ..to je super ze mas take info a neskodi to 🙂 si ma potesila

trblietava
4. máj 2017

Baby robila som 🙂 aj tam je nieco ale nie je tam velky rozdiel sfotim vam az ranny dufam uz budu silnejsie 🙂 inak v bruchu mam taku pichlavu bolest a ked som sa sla osprchovat tak pozeram ake zily na prsiach 😨 dufam ze to konecne vyslo 🙏

trblietava
4. máj 2017

@miriamn76 dakujem 😘

ria294
4. máj 2017

@butterfly333 ano aj mňa Páli záha od vmk a preto papam mandle, tie mi na to vzdy pomohli 😉 Inak mňe sa zdá, že mňa zase nejako nafukuje s Fertiprona 🙄 A teším sa, že sa snažíš myslieť pozitívne, veď by nás to za chvíľu stiahlo na dno. Nikdy nemôžeme dovoliť, aby nás neúspech aj keď je akokoľvek bolestný, zlomil a porazil ❤️ Vydržíme , vstaneme a budeme bojovať, lebo vieme prečo 😘😘😘

adria88
4. máj 2017

@tonjadabik2 stále ti držím palce 🙂

lela123
4. máj 2017

@trblietava to pichanie mám aj ja celý deň aj som kus spinila a curam jak besná. Som zvedavá ráno ako budeš mať , ale myslím, že to bude super 🙂

kotatko12345
4. máj 2017

dievcata.vcera som prisla rodičom a nasla som u nich v chladnicke Škvarky.uff uz 2den ich jem.co inak ich nemam rada. 😰😫😂

judit_ka
4. máj 2017

@lela123 ja mam tiez vsetko co trblietava dokonca mi meska ms tyzden a test negativny :D

luta13
5. máj 2017

@marlenka222 Nechcem sa Ta nijak dotknut, no jednu vec Ti chcem povedat, ze kotatko je skutocne tentokrat tehulka, pisala sem predvcerom aj ospravedlnenie pre zienky, ktorym ublizila akymkolvek sposobom a nebola k nim mila...Kto chce, bude sa s nou bavit nadalej, kto nechce, bavit sa nemusi...Je to na kazdej z nas, ci prijmeme jej omluvu, alebo nie a budeme ju donekonecna obvinovat z minulych skutkov...Kazda sme ina, kazda inak odpustame, ale jedno mame spolocne...Sme zeny a mali by sme drzat spolu a mali by sme dokazat odpustit a zacat odznova - s druhou sancou a cistym stitom! 😉 ...Lebo nenavist a osocovanie rodi dalsiu nenavist a to nikam nevedie...Ked mas zaujem, nalistuj si jej omluvu (3.5.) a aj jej fotku zo sona, kde je jasne vidiet, ze je tehulka...Ja jej to prajem od srdca ako aj kazdej inej zienke tu v "Duchovi"...Kazda mame pravo na novy zaciatok a nie kazda to mame v zivote lahke!...To je vsetko, co som Ti chcela povedat...Vsetky sme na jednej lodi...V teme DUCH nie je miesto pre hadky...Mier vsetkym zienky 😘

luta13
5. máj 2017

@marlenka222 Tak toto, co si sem vcera napisala je hnusna podlost a neprajnost voci tejto zene celkovo, aj ked mozno dakedy klamala, no aj ona ma pravo na novy zaciatok...Ja si ju nezastavam "do krvi", no je to od Teba nefer, takto hnusne utocit!!!...Ja nemam slova - mozes sa hanbit za svoje slova! 😔...Nezabudni, ze Boh tresta spravodlivo, vaz svoje slova.

marlenka222
@kotatko12345 kedy mame cakat dalsi prispevok do temy? So slovami potratila som?

luta13
5. máj 2017

@candies Pekne rastiete 🤰😍

mokilko
5. máj 2017

@karmela
@renimac
@archanjel007
Kuriatka moje. Ja mám angínu ako prasa. Idem k doktorovi. Vlastné sliny mi je ťažko prehĺtať.vecer som si dala jeden paralen,dufam že budem ok

karmela
5. máj 2017

@mokilko dobre ráno moja tak to chod radšej k dr možno ti niečo dá..mne nedala nič že kým nemám teploty tak mám vylezat ale mna až tak hrdlo nebolelo aj teplotujes? Prajem ti skóre uzdravenie moja nech ste s drobcom Ok

jjuulliisskkaa
5. máj 2017

Dobre ranko, rano som si robila testik no nic som na nom nevidela:( som 13dpo, je mozne ze sa este len objavi ciarka dalsie dni?

mokilko
5. máj 2017

@luta13 aj mne došlo,ze tentokrát je @kotatko12345 skutočne asi tehotná ale nereagujem. Snáď len budem dúfať,ze sa spamätala a minulé udalosti su jej viac ako ponaučenie do budúcna. Ja sama by som si takýto "veľký" návrat nedovolila, nemala by som odvahu ani na jedno písmenko po tom všetkom. Obdivujem vrátane teba aj ostatné žienky, čo jej dali druhu šancu. Ja odpúšťať viem, ale nie preto že by si to dotyčný zaslúžil. Skrátka mi je lepšie ak odpustim a ďalej neriešim. 🙂

karmela
5. máj 2017

@trblietava dobre ranko moja no verím že teraz ráno bude o niečo silnejší testik 😉 Držím palčeky a nespí dlho nech vidíme pošli fotecku 😉

mokilko
5. máj 2017

@karmela akože horúčku som nemala, len včera večer zvysenu nad 37 kúsok. Ale cítila som sa mizerne. Ten paralen mi zabral aj na mandle trocha, takže som sa ako tak vyspala. Veru pôjdem, syn už má antibiotiká, nerada by som na nich skončila aj ja.

karmela
5. máj 2017

@mokilko zlatko keď tak ešte homeopatika ja som si kúpila homeogene na hrdlo..cumlajuce..chvalabohu že nemáš teploty drzkajte sa

mokilko
5. máj 2017
sticker
mokilko
5. máj 2017

A tu je moje bruseno. Skoro 11tt.