Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
cakame na testik dominika 🙂
@karmela no dosla mrcha 😢 od 4tej rana ma prehana..tak uz som ani nespala ale snazila som sa zaspat..
@trblietava ale nieeeeeeeeee :(
@trblietava to nemyslis vazne🙄
ja som v noci rozmyslala, ci ten moj ruzovy vytok nebol predsa len uhniezdovanie.... ovu podla testov bola 20-21.4. tutu mutu predtym aj potom... ked by teoreticky doslo k oplodneniu dajme tomu 22-24.4. a zahniezdenie pride tak na 5-10 den po tak by to spinenie 2-3.5 davalo zmysel,,,, nikdy som take daco pred ms nemala.. no neviem... necakam dnes mrchu... zajtra robim test...
@trblietava a je to normalna klasicka mrcha? nie je to nieco slabsie? neskusis este test?
@trblietava a mas silnu ms?
No zatial len cervena krv bez zrazenin..ale tak urcite sa rozbehne.spravila som si testik
@trblietava a neni na nom nic?
@ikonica dufam ze to u teba bolo uhniezdnenie 😘 drzim palce a som zvedava na testik 🙂
@miriamn76 no praveze sa mi tam mar..robila som iny, ten pepino o chvilku pridam foto
@ria294 ja tiež beriem fertipronu mna z nej nenafukuje skor si myslim že je to vmk. Lebo som to minuly mesiac nemala. No ovu stale nikde 😕
@adria88 dakujem podobne
@karmela hihi aj ja som mala 70 ale na zaciatku tehu som schudla na 66,5 a teraz som pribrala trošičku ... a keby aj priberiew ved potom to zhodis 🙂 ma mna uz pomaly idu chute vcera vecer o 11 som vyjednala chladničku co som nikdy nezvykla :D ale az mi do placu bolo aka som bola hladná ...
@trblietava to mi je ľúto moja 🙁

@mokilko jeeej rastiete do krásy už pekne vidieť 😍😘