icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

karmela
5. máj 2017

@mokilko jeeej rastiete do krásy už pekne vidieť 😍😘

mokilko
5. máj 2017

@karmela tak pri treťom to vykúka hneď 🙂 plus tuku na bruchu pozehnane 🙂

karmela
5. máj 2017

@candies no na fotke nevidiet žeby si mala tuky..namne áno ale musím sa snažiť neriešiť..ja mám 165cm a mala som 69,5kg a už mám 73kg teraz musím viac pešovat toto mi pomáha chodenie tak snáď do pôrodu nebudem mat zase vyše 100kg🙈

mokilko
5. máj 2017

@karmela moja ja mám momentálne 81kg :D

karmela
5. máj 2017

@mokilko moja mne aj pri malej vybehlo už v 2 mes bolo vidieť vtedy som tuk nemala ale teraz mám..vy si viete dobre fotky robiť..ja už vidím aj na stehnách že ich mám väčšie 🙈

karmela
5. máj 2017

@mokilko ale si vyššia sa mi vidí ja tie moje nohy nemám rada v tehu.Mne to ide do pŕs brucha a nôh mám ten pocit

mokilko
5. máj 2017

@karmela tak tá moja foto asi parádne skresľuje, lebo ja mám boky a stehná ako skříň 🙂

mokilko
5. máj 2017

@karmela meriam ledva nejakých 167cm. 🙂

karmela
5. máj 2017

@mokilko nevadí hlavne nech mame zdravých drobcekov a potom dáme dole kilá vykočarujeme v zime 😉

karmela
5. máj 2017

@mokilko tak to potom fakt dobre fotky lebo ja si už teraz pripadam ako sloník ale hlavne nech sme zdravé aj bábätka v brušku

mokilko
5. máj 2017

@karmela veď toto. Ja si to idem posledný krát užiť ako nikdy 🙂 som si povedala že po pôrode začnem makať a bude zomna fesi mamina 🙂

karmela
5. máj 2017

@mokilko tak presne aj ja si teraz užijem a po pôrode sa pôjde na chudnutie..😉 Potom si budeme písať koľko sa podarilo zhodiť 😂

ikonica
5. máj 2017

cakame na testik dominika 🙂

trblietava
5. máj 2017

@karmela no dosla mrcha 😢 od 4tej rana ma prehana..tak uz som ani nespala ale snazila som sa zaspat..

ikonica
5. máj 2017

@trblietava ale nieeeeeeeeee :(

miriamn76
5. máj 2017

@trblietava to nemyslis vazne🙄

trblietava
5. máj 2017

@ikonica
@miriamn76 ach dievcata 😔 no co vam poviem uz som sa fakt tesila...

ikonica
5. máj 2017

ja som v noci rozmyslala, ci ten moj ruzovy vytok nebol predsa len uhniezdovanie.... ovu podla testov bola 20-21.4. tutu mutu predtym aj potom... ked by teoreticky doslo k oplodneniu dajme tomu 22-24.4. a zahniezdenie pride tak na 5-10 den po tak by to spinenie 2-3.5 davalo zmysel,,,, nikdy som take daco pred ms nemala.. no neviem... necakam dnes mrchu... zajtra robim test...

ikonica
5. máj 2017

@trblietava a je to normalna klasicka mrcha? nie je to nieco slabsie? neskusis este test?

miriamn76
5. máj 2017

@trblietava a mas silnu ms?

trblietava
5. máj 2017

No zatial len cervena krv bez zrazenin..ale tak urcite sa rozbehne.spravila som si testik

miriamn76
5. máj 2017

@trblietava a neni na nom nic?

trblietava
5. máj 2017

@ikonica dufam ze to u teba bolo uhniezdnenie 😘 drzim palce a som zvedava na testik 🙂

trblietava
5. máj 2017

@miriamn76 no praveze sa mi tam mar..robila som iny, ten pepino o chvilku pridam foto

butterfly333
5. máj 2017

@ria294 ja tiež beriem fertipronu mna z nej nenafukuje skor si myslim že je to vmk. Lebo som to minuly mesiac nemala. No ovu stale nikde 😕

tonjadabik2
5. máj 2017

@adria88 dakujem podobne

bersi757
5. máj 2017

Už to nieje len duch ako minulý týždeň 😍 😍 😍

candies
5. máj 2017

@luta13 ďakujeme 🙂 len akosi rychlo :D

candies
5. máj 2017

@karmela hihi aj ja som mala 70 ale na zaciatku tehu som schudla na 66,5 a teraz som pribrala trošičku ... a keby aj priberiew ved potom to zhodis 🙂 ma mna uz pomaly idu chute vcera vecer o 11 som vyjednala chladničku co som nikdy nezvykla :D ale az mi do placu bolo aka som bola hladná ...

matka295
5. máj 2017

@trblietava to mi je ľúto moja 🙁