Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava. :(((_ o to mi je lúto,dufam ze sa zadarí co najskor
@bersi757 Gratulujeeeem
@mokilko dakujem...no ked mi da DR dalsie foto tak tu urcite dam a ty uz mas urcite tehu knizku
@trblietava Držím veľmi palce 🙂
@tonjadabik2 ta Tvoja MS ozaj zvlastna...Testik si si uz bola kupit?...Kedy budes testovat?...Ja som velmi zvedava, ci tam daco na nom bude...Verim, ze by mohlo byt 😉...Daj nam potom vediet - posli fotecku 🙂
@jjuulliisskkaa Určite je to možné 🙂 Testuj ďalej 🙂
@trblietava je mi luto, ze MS dorazila, no uvidis, ci bude normalna, alebo slabsia...Hod foto testiku cerstveho 😉
@mokilko V ktorom tt ti začalo vykúkať? 🙂
@bersi757 Krásne // 😍 koľko dpo si? 🙂
@jjuulliisskkaa vcerajsi testik, vidim ducha druhej ciarky...Drzim palceky, aby silnel 😉
@luta13 hej aj ja vravim.. Krize brutal bolia len po zachode chodim a somlen 2DC.. Teatik kupim urcite a dam foto ale ja neverim zeby sa podarilo.. Mozno zdravotby problem. Ale kiezby babetko bolo
@laauraa myslím si ze sa môžeš tesit
@sevcikovaanna na toto Ti ja neodpoviem, neviem, ale drzim palceky, nech si v poriadku 😉
@laauraa je tontam cakas babetko
@tonjadabik2 myslim na Teba a verim, ze najdes, co hladas (//) ...Kiezby - Boh s Tebou! 😘🙏
Muz mi vravel ze uz sa bude testovat len ked bude meskat a len digitalnym 😀 kocky ja uz nie som doma teraz uvidim ako bude pokracovat ms a ked zosilnie uz nebudem testovat..dam vediet pekny dnik vam 🌞
@luta13 ved ako je z coho sak vkuse sa snazime aj cez ms. 🙂 velmi by sme chceli babetko
@olylili Jeeeej ty už 30tt wow ako to ubehlo))))

@bersi757 jej blahoželám 👍😘