Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@luta13
@nikuskaniki
Dakujem vam❤️ Nemam ani priznaky, len mi lava noha brni, jak nerv pricvaknuty 🙈 Prso prave ma trosku pobolieva (mna nikdy prsia nebolia) a trosinku tahavo podbrusko a biely vytok trosku. No nic nie silne, vobec
@tonjadabik2 Neboj moja, pride ten uzlicek stastia k vam coskoro 😇🤰
@trblietava aj Tebe pekny dnik, prajem 🌞🌷😘
@karmela
@mokilko dievčatá ak sa môžem pridať Ku vám do debaty.ja mám 173 cm A 105kg.az má hrôza obchádza ako budem vyzerať na konci tehotenstva. Ale pri malom som pribrala 14kg A 15 som nechala V pôrodnici, dúfam aj teraz že čo priberiem nechám V pôrodnici 😀 ale ako ste sa bavili aj vy.teraz si to užijeme A potom sa dáme na formovanie.budu Z nás sexi maminky 😉
@tonjadabik2 Ďakujem 🙂 v nedeľu sa chystám testovať... teraz som pn, mám angínu, takže bt nemá zmysel riešiť, no v utorok by som mala byť 14dpo, ale asi to nevydržím a našla som doma test ešte, ja som kupovala testy kedysi jedna radosť... je to síce pepino, čo mi falošne duchoval, no snáď všetky nemôžu tak duchovať 😨
@luta13 pocuvaj este som mala mat dnes aj zajtra.ms..mala som len dva dni a krcok mam uz zavrety.. Bruskoa dost.zacalo boliet a krize brutal.. Nikdy som nemala take stavy..nikdya nic.nebolelo.. A uz ma bolia krize dva dni az dnes brusko zacalo boliet. Fakt divne..
@adria88 tak davaj testuj a daj fotku..
@tonjadabik2 no utekaj kupit testy a testuj aj Ty 😉...Ine nic Ti nezostava 🙂
@barborapavlikova myslim, ze na svoju vysku mas akurat kg...Ja mam 159cm a 82kg a vyzeram ako buchta doslovne 🙈
@suesue1983 veď neskutočne rýchlo mi to ide az mám strach či všetko postiham 😊
@milasik10 stihlucka si ako modelka...To je postavicka!...Tipujem, ze po porode budes hned vo forme 😉 ...No mne pri prvom tehu vykuklo brusko myslim v 2.mesiaci trosku...Pri druhom tehu to ide rychlejsie...Neboj, len si pekne rob fotecky kazdy tyzden, budes mat do albumiku na porovnanie, ako ste krasne rastli 😉
@tonjadabik2 @luta13 nebojte sa, pridá určite, či niečo ukáže neviem, uvidíme, no zatiaľ ma ani prsia nebolia a to som 28 dc a bolieť ma začínajú okolo 20-21 dc... ale cítim, že ich mám naliate dosť a podbruško cítim skoro stále + biely hlien... možno na mňa vplýva aj tá choroba 😕 preto tie prsia nebolia... a ak nič neukáže, tak potom testnem až v utororok alebo v stredu ráno...
@milasik10 ja som pri prvom tehu mala to iste...Keby niet divneho spinenia miesto MS a obrazku drobceka na monitore u Dr., ani neviem, ze som tehulka 😉...No sa mi paci, ako sa vypytujes a sledujes sa, si "zlata prvotehulka 😉 "...Uzivaj vsetko a nezabudni sa fotit raz do tyzdna - najlepsie presne kazdy tyzden...Ked das potom fotky za sebou, uvidis ten rozdiel 😍🤰
@milasik10 Podľa mňa je ešte veľmi skoro na to aby ti už začalo vykúkať bruško 😊 Ja som v 8tt a ešte nie nič vidieť 😊

@olylili no sme take asi vsetky mamky 😉...Zaneprazdnene zehlenim tychto mini veciciek (mala som pocit, ze ich je nekonecno)...Ja som zehlila len zopar prych tyzdnov, potom uz vobec 😉 ...Pri prvom synovi som zehlila len 3 mesiace, odvtedy nikdy...Bezne nezehlim ja nic, len ozaj, ked ideme na nejaku oslavu, tak mm koselu, ci detom daco a aj sebe 🙂