icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
5. máj 2017

@olylili no sme take asi vsetky mamky 😉...Zaneprazdnene zehlenim tychto mini veciciek (mala som pocit, ze ich je nekonecno)...Ja som zehlila len zopar prych tyzdnov, potom uz vobec 😉 ...Pri prvom synovi som zehlila len 3 mesiace, odvtedy nikdy...Bezne nezehlim ja nic, len ozaj, ked ideme na nejaku oslavu, tak mm koselu, ci detom daco a aj sebe 🙂

jjuulliisskkaa
5. máj 2017

@luta13
@nikuskaniki
Dakujem vam❤️ Nemam ani priznaky, len mi lava noha brni, jak nerv pricvaknuty 🙈 Prso prave ma trosku pobolieva (mna nikdy prsia nebolia) a trosinku tahavo podbrusko a biely vytok trosku. No nic nie silne, vobec

luta13
5. máj 2017

@tonjadabik2 Neboj moja, pride ten uzlicek stastia k vam coskoro 😇🤰

luta13
5. máj 2017

@trblietava aj Tebe pekny dnik, prajem 🌞🌷😘

barborapavlikova
5. máj 2017

@karmela
@mokilko dievčatá ak sa môžem pridať Ku vám do debaty.ja mám 173 cm A 105kg.az má hrôza obchádza ako budem vyzerať na konci tehotenstva. Ale pri malom som pribrala 14kg A 15 som nechala V pôrodnici, dúfam aj teraz že čo priberiem nechám V pôrodnici 😀 ale ako ste sa bavili aj vy.teraz si to užijeme A potom sa dáme na formovanie.budu Z nás sexi maminky 😉

adria88
5. máj 2017

@tonjadabik2 Ďakujem 🙂 v nedeľu sa chystám testovať... teraz som pn, mám angínu, takže bt nemá zmysel riešiť, no v utorok by som mala byť 14dpo, ale asi to nevydržím a našla som doma test ešte, ja som kupovala testy kedysi jedna radosť... je to síce pepino, čo mi falošne duchoval, no snáď všetky nemôžu tak duchovať 😨

tonjadabik2
5. máj 2017

@luta13 pocuvaj este som mala mat dnes aj zajtra.ms..mala som len dva dni a krcok mam uz zavrety.. Bruskoa dost.zacalo boliet a krize brutal.. Nikdy som nemala take stavy..nikdya nic.nebolelo.. A uz ma bolia krize dva dni az dnes brusko zacalo boliet. Fakt divne..

tonjadabik2
5. máj 2017

@adria88 tak davaj testuj a daj fotku..

luta13
5. máj 2017

@natalyy15 Je mi luto, ze si prisla o babo...Zatial nevidim nic na Tvojm testiku, mas este zopar dni do MS, tak testni neskor...Drzim palceky, nech mas co najskor na testiku silnejuce // ;)

luta13
5. máj 2017

@adria88 nezabudni nam potom poslat fotecku...Drzim palceky🙏😘

luta13
5. máj 2017

@tonjadabik2 no utekaj kupit testy a testuj aj Ty 😉...Ine nic Ti nezostava 🙂

milasik10
5. máj 2017

Dievcata s tymi kraaasnymi bruskami vyssie, kedy vam zacalo vykukat brusko?? Ja budem zajtra 6 tt , kazde rano "ocakavam" kedy sa ukaze ale nejako stale nic 🙁

luta13
5. máj 2017

@barborapavlikova myslim, ze na svoju vysku mas akurat kg...Ja mam 159cm a 82kg a vyzeram ako buchta doslovne 🙈

olylili
5. máj 2017

@suesue1983 veď neskutočne rýchlo mi to ide az mám strach či všetko postiham 😊

olylili
5. máj 2017

@luta13 aj jaaaaa tiež nezehlim dlho a pri malom bábätko je to ťažké

luta13
5. máj 2017

@milasik10 stihlucka si ako modelka...To je postavicka!...Tipujem, ze po porode budes hned vo forme 😉 ...No mne pri prvom tehu vykuklo brusko myslim v 2.mesiaci trosku...Pri druhom tehu to ide rychlejsie...Neboj, len si pekne rob fotecky kazdy tyzden, budes mat do albumiku na porovnanie, ako ste krasne rastli 😉

peta1223
5. máj 2017

Baby tak čo myslíte že sa podarilo

milasik10
5. máj 2017

@luta13 ale pribrala som 3 kila uz. Ako nemusi mi hned vyskocit gulka na bruchu,kedze to este oznamit nechcem ale prijala by som aspon taky mensi "pukel" 😂 moje babo rastie asi pomalicky

vilma30
5. máj 2017

@milasik10 ja som v 18tt a mam len maly naznak bruska, tak si este chvilu pockas...😉

luta13
5. máj 2017

@bembaa chod na krv, drzim Ti palceky, nech mas uz pekne stupajuce Hcg...Nemocnicu zatial odloz, kym si nebudes ista, ci si tehulka 😉

luta13
5. máj 2017

@vilma30 hod foto brusenka 😉

milasik10
5. máj 2017

@vilma30 ufff, akoze keby som nevidela tu skvrnku na ultrazvuku a keby mi nemeskala ms ,ani neviem,ze som tehu... ziadne priznaky, nic..

mamana4
5. máj 2017

@milasik10 vydrž 🙂 ked som čakala prvé detičky,bola som stihla a bruško vykuklo az okolo 20.tt ;)

adria88
5. máj 2017

@tonjadabik2 @luta13 nebojte sa, pridá určite, či niečo ukáže neviem, uvidíme, no zatiaľ ma ani prsia nebolia a to som 28 dc a bolieť ma začínajú okolo 20-21 dc... ale cítim, že ich mám naliate dosť a podbruško cítim skoro stále + biely hlien... možno na mňa vplýva aj tá choroba 😕 preto tie prsia nebolia... a ak nič neukáže, tak potom testnem až v utororok alebo v stredu ráno...

luta13
5. máj 2017

@peta1223 vidim ruzove //...Potichucky gratulujem a testuj zas o 2 dni - nezabudni nam sem potom hodit fotecku 😘

luta13
5. máj 2017

@adria88 Pochybujem, ze prsia nebolia kvoli chorobe - uz sa tolko nesleduj a ver, ze MS nedorazi uz tento rok...Prajem Ti to uz konecneeee...Skore uzdravenie 🙏😉

peta1223
5. máj 2017

@luta13 hodim hodím ďakujem

luta13
5. máj 2017

@milasik10 ja som pri prvom tehu mala to iste...Keby niet divneho spinenia miesto MS a obrazku drobceka na monitore u Dr., ani neviem, ze som tehulka 😉...No sa mi paci, ako sa vypytujes a sledujes sa, si "zlata prvotehulka 😉 "...Uzivaj vsetko a nezabudni sa fotit raz do tyzdna - najlepsie presne kazdy tyzden...Ked das potom fotky za sebou, uvidis ten rozdiel 😍🤰

adria88
5. máj 2017

@luta13 hej, to si poviem vždy, nesleduj sa, len ono mi to akosi nejde... a Ďakujem

nikuskaniki
5. máj 2017

@milasik10 Podľa mňa je ešte veľmi skoro na to aby ti už začalo vykúkať bruško 😊 Ja som v 8tt a ešte nie nič vidieť 😊