icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
5. máj 2017

@peta1223 fotecka otocena a trosku upraveny len kontrast - pekne silnie 😉

laauraa
5. máj 2017

@bluebell0412
@tonjadabik2
@luta13
Babyy dakujeem jooj Luta az slzy mi vysli jak si to pekne napisala, dufam ze to tak bude 😍 🙏 chcela by som ale je slabucky tak neviem ci mam kupit clearblue ? Neviem no volala som dr tak ze mam prist v utorok alebo stvrtok to este nebude asi nic vidno ci ?

marlenka222
5. máj 2017

@luta13 skus si Ty nalistovat konverzaciu v tejto teme,kde vystupuje kotatko. Mne je jedno ci bola tehotna ci si vymyslala. Je mi luto akurat toho,ze si z ostatnych zien robila dlhe mesiace zarty. Podla nie som. Iba mam dost klamstva na temu tehotenstvo. Lebo aj ja patrim k dlhomesacnym snazilkam a proste ked si takto zena vymysla nie je mne to srdcu blizke. A Boh netresta ;) to si iba ludia medzi sebou robia zlo. Akurat to na Neho zvaluju.

peta1223
5. máj 2017

@luta13 super takže už bi mi to mohli zistiť s krvi? Dnes som bola na kontrole bo som po iui na sone ešte nič uvidíme čo povie krvi🙂

milasik10
5. máj 2017

@luta13 hehe, sledujem sa, ved vies ,ako velmi sa tesim 😍😍😍 akurat poobede sa mi zvacsi brucho, ale to je asi obedom 😂 budem fotit poctivo, vzdy sa mi pacili fotky po tyzdnoch ... a nakoniec fotka s babatkom namiesto bruska ❤️

milasik10
5. máj 2017

@nikuskaniki hm,ale verim,ze coskoro nejake brusko budem mat... a nebude to to z jedla 😂

lela123
5. máj 2017

@peta1223 podarilo sa, držíme palce 🙏

peta1223
5. máj 2017

@lela123 no ešte to není isté ale ďakujem

vilma30
5. máj 2017

@milasik10 tak si to uzivaj. Ja od 6tt nevolnosti a zvracacky. Doteraz som schudla 13 kg. Ale s tym bruskom je to individualne. V nasej skupine maju niektore uz pekne viditelne bruska a ine zasa skoro ziadne.

milasik10
5. máj 2017

@vilma30 a v akej skupine si??

vilma30
5. máj 2017

@milasik10 to su oktobrovky, ale je to sukromna skupina, pre tie co maju termin porodu v oktobri. Ked si zmenis v profile, ze cakas dieta a vypnis udaje, tak ta to hodi do skupiny s tvojim mesiacom porodu.

milasik10
5. máj 2017

@vilma30 fakt?? Oo,idem na to,dakujeeem ❤️ inak uz vies,co to bude ?

vilma30
5. máj 2017

@milasik10 anooo, budeme mat chlapceka 😍

milasik10
5. máj 2017

@vilma30 jeej,tak gratulujeem🙂 a meno mas vybrate??

butterfly333
5. máj 2017

@luta13 pekne si to napisala ohlado kotatko 12345 ja jej verim že je tehu a prajem je vela zdravíčka az do konca tehu nech sa im darí.

luta13
5. máj 2017

@candies ak sa Ti neda ist poriadne na velku, pripadne mas zapchu (ze nejde Ti kakat a pritom jes normalne a brucho mas nafuknute jedlom), tak skus lanove semienka do bieleho jogurtu a to ked zjes, mala by si bezat po chvilke na wc...To mi odporucili v klinike, ked som bola po SC, jedla som hned po hodine normalne a trvalo to 2-3 dni, kym som isla kakat a to som mala brusko uz velmi nafuknute, kedze som len jedla a nic zo mna neslo von...Lanove semienka vtedy zabrali hned ako som ich dojedla, ledva som dobehla 😂

butterfly333
5. máj 2017

@mokilko moja krásne bruško máš 🤰

butterfly333
5. máj 2017

@ikonica držín palčeky nech su krasne //

luta13
5. máj 2017

@butterfly333 Dakujem Ti moja za pekne slovo...Viem, ze ju tu ignoruju, no ja to nedokazem a tesim sa s nou, ze sa im to podarilo konecne - myslim, ze jej tuzba musela byt velmi velka a az moc sa na to upinala 😔...Tebe drzim palceky, si jedna zo "stalic duchovneho Neba" tu a tak by si mala byt uz coskoro na rade 😉...Ked sem pridas //, budem sa velmi tesit s Tebou...Prajem Ti krasny dnik 🌞🌹😘

luta13
5. máj 2017

@peta1223 urcite zbehni na krv a daj nam potom vediet vysledok...Verim, ze Boh Ta pozehnal uz a budes si spokojne tehulkovat 🤰😘

luta13
5. máj 2017

@milasik10 neboj moja, coskoro sa dockas aj tehu brusenka, nielen najedeneho zaludku 😉

sticker
luta13
5. máj 2017

@bersi757 krasne //...Gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😘

luta13
5. máj 2017

@laauraa nechaj si odobrat krv na zistenie Hcg, podla toho budes vediet, ci si tehulka...Daj nam potom vediet, ako si dopadla...Myslim na Teba a prajem Ti pekny den...Testuj zas o 2 dni 😉

bluebell0412
5. máj 2017

@laauraa tak riskni digitálny je síce 25citlivost ale ak Boh da aj motyka vystrelí a budeš mať krásny darček

luta13
5. máj 2017

@marlenka222 Verim, ze to bolo voci ostatnym zenam nefer vsetko, no uz sa predvcerom omluvila a myslim, ze uprimne...Nikdy nie je neskoro zacat odznova...Len treba dat cloveku sancu, to je vsetko...Ak to nejde na prvykrat, pojde to aj ked na x-ty-krat...Ja som clovek, co dokaze odpustit velmi velakrat, az mi hovoria obcas, ze "som taka dobra, az som sprosta!"...No mne je to jedno - kazdemu v zivote prajem len najlepsie...Tebe prajem, nech si co najskor najdes na testiku svoje vysnivane // a nasledne aby si prezila zdrave tehulkovanie, az kym si nevystiskas svoj vonavy uzlicek stastia 🙏😘

adria88
5. máj 2017

@milasik10 neboj, ono to pôjde ani sa nenazdáš 🙂 mne začalo trošinku vykúkať bruško okolo 12-13 tt v prvom tehu 😉 a potom na konci tehu som vyzerala ako malý slon 😅

milasik10
5. máj 2017

@adria88 ☺️ tesim sa, je to velky zazrak ako v takom malom priestore bruska dokaze vyrast maly cloviecik 🤗

klarini17
5. máj 2017

Ahojte baby po dlhsom case som tu zas. robila som si rano tehu testik (ja viem ze je skoro) neviem presne ani kedy bola ovu, nerobila som si ovutesty ale ovuhlienik som mala skor ako zvykne byt....okolo 12 dc (teraz by som mala byt tym padom 7dpo ak prebehla ovu vtedy) aano ja viem ze je to skoro ale nedalo mi to 😅
posielam testy, nazivo vidim nieco neviem ci je to kanalik alebo ciarka alebo ci mam vidiny ale ked si stiahnem jas na fotke tak volaco tam je, skusim zas o 2 dni testnut a musim si kupit normalne testy lebo mam uz len par kusov z ebay

paci fotky
Dakujem krasne za akekolvek odpovede😉
pekny dnik.

butterfly333
5. máj 2017

@luta13 moja ja verím že aj ja sa raz dočkám a pridám svoje vytúžene // no na to si budem musiet počkat. 2 cykly som brala clostil 2x1 a nič tento mesiac som brala fytosoju aj vmk a ovu nikde vzdy mi chodí presne na 24-15dc no dnes som uz 17dc a ovu nikde ani hlien a to som už vypila asi 5litrov grep.džusu aj grep jem no tak asi sa tej ovu nechce.😉

tonjadabik2
5. máj 2017

@luta13 este je cas sak som len 3dc..