Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@bluebell0412
@tonjadabik2
@luta13
Babyy dakujeem jooj Luta az slzy mi vysli jak si to pekne napisala, dufam ze to tak bude 😍 🙏 chcela by som ale je slabucky tak neviem ci mam kupit clearblue ? Neviem no volala som dr tak ze mam prist v utorok alebo stvrtok to este nebude asi nic vidno ci ?
@luta13 skus si Ty nalistovat konverzaciu v tejto teme,kde vystupuje kotatko. Mne je jedno ci bola tehotna ci si vymyslala. Je mi luto akurat toho,ze si z ostatnych zien robila dlhe mesiace zarty. Podla nie som. Iba mam dost klamstva na temu tehotenstvo. Lebo aj ja patrim k dlhomesacnym snazilkam a proste ked si takto zena vymysla nie je mne to srdcu blizke. A Boh netresta ;) to si iba ludia medzi sebou robia zlo. Akurat to na Neho zvaluju.
@nikuskaniki hm,ale verim,ze coskoro nejake brusko budem mat... a nebude to to z jedla 😂
@luta13 pekne si to napisala ohlado kotatko 12345 ja jej verim že je tehu a prajem je vela zdravíčka az do konca tehu nech sa im darí.
@candies ak sa Ti neda ist poriadne na velku, pripadne mas zapchu (ze nejde Ti kakat a pritom jes normalne a brucho mas nafuknute jedlom), tak skus lanove semienka do bieleho jogurtu a to ked zjes, mala by si bezat po chvilke na wc...To mi odporucili v klinike, ked som bola po SC, jedla som hned po hodine normalne a trvalo to 2-3 dni, kym som isla kakat a to som mala brusko uz velmi nafuknute, kedze som len jedla a nic zo mna neslo von...Lanove semienka vtedy zabrali hned ako som ich dojedla, ledva som dobehla 😂
@mokilko moja krásne bruško máš 🤰
@ikonica držín palčeky nech su krasne //
@butterfly333 Dakujem Ti moja za pekne slovo...Viem, ze ju tu ignoruju, no ja to nedokazem a tesim sa s nou, ze sa im to podarilo konecne - myslim, ze jej tuzba musela byt velmi velka a az moc sa na to upinala 😔...Tebe drzim palceky, si jedna zo "stalic duchovneho Neba" tu a tak by si mala byt uz coskoro na rade 😉...Ked sem pridas //, budem sa velmi tesit s Tebou...Prajem Ti krasny dnik 🌞🌹😘
@laauraa tak riskni digitálny je síce 25citlivost ale ak Boh da aj motyka vystrelí a budeš mať krásny darček
@marlenka222 Verim, ze to bolo voci ostatnym zenam nefer vsetko, no uz sa predvcerom omluvila a myslim, ze uprimne...Nikdy nie je neskoro zacat odznova...Len treba dat cloveku sancu, to je vsetko...Ak to nejde na prvykrat, pojde to aj ked na x-ty-krat...Ja som clovek, co dokaze odpustit velmi velakrat, az mi hovoria obcas, ze "som taka dobra, az som sprosta!"...No mne je to jedno - kazdemu v zivote prajem len najlepsie...Tebe prajem, nech si co najskor najdes na testiku svoje vysnivane // a nasledne aby si prezila zdrave tehulkovanie, az kym si nevystiskas svoj vonavy uzlicek stastia 🙏😘
Ahojte baby po dlhsom case som tu zas. robila som si rano tehu testik (ja viem ze je skoro) neviem presne ani kedy bola ovu, nerobila som si ovutesty ale ovuhlienik som mala skor ako zvykne byt....okolo 12 dc (teraz by som mala byt tym padom 7dpo ak prebehla ovu vtedy) aano ja viem ze je to skoro ale nedalo mi to 😅
posielam testy, nazivo vidim nieco neviem ci je to kanalik alebo ciarka alebo ci mam vidiny ale ked si stiahnem jas na fotke tak volaco tam je, skusim zas o 2 dni testnut a musim si kupit normalne testy lebo mam uz len par kusov z ebay
paci fotky
Dakujem krasne za akekolvek odpovede😉
pekny dnik.
@luta13 moja ja verím že aj ja sa raz dočkám a pridám svoje vytúžene // no na to si budem musiet počkat. 2 cykly som brala clostil 2x1 a nič tento mesiac som brala fytosoju aj vmk a ovu nikde vzdy mi chodí presne na 24-15dc no dnes som uz 17dc a ovu nikde ani hlien a to som už vypila asi 5litrov grep.džusu aj grep jem no tak asi sa tej ovu nechce.😉
@luta13 este je cas sak som len 3dc..

@peta1223 fotecka otocena a trosku upraveny len kontrast - pekne silnie 😉