Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trblietava ak môžem odporučiť dr.max
@sustiakova vidím slabého dúšika
@klarini17 Ahoj, no ja vidim ducha ako skoro vzdy...Testuj zas za 2 dni, snaz sa to vydrzat, lebo zajtra je skoro podla mna...Celkovo je este skoro, ved sama si to tu spomenula, ale ak su to //, tak za 2 dni by mali byt vyraznejsie...Hod nam sem potom fotecku...Skus Lady max testy...Drzim palceky, nech Ti to uz vyjde na 100% teraz 😘🙏
@milasik10 Nemalo by to byť nič zle 😊 Myslim, že keby to bol potrat, tak by si podľa mňa normálne krvácala a mala by si bolesti.
@milasik10 https://akootehotniet.com/priznaky-tehotenstva/...
Prečítaj si toto 😊
@milasik10 hnedý výtok nič nie je. Ja som ho mala celé tehu. Stále som musela mať intimku.
@sevcikovaanna zatial nevidim nic vyrazne, co by mi islo upravit, skusala som to...Testuj zas za 2 dni...Kedy mas termin MS?...Testujes asi este skoro, vsak?...Drzim palceky 😉
@miska_hryzka Mala si ho celých 9 mesiacov? :O Brala si aj nejaké lieky?
@miska_hryzka hm,kiezby to bolo ok🙄 ale ako hovorim,nic ma neboli,tak dufam,ze zatial je vsetko v poriadku
@nikuskaniki hej celých 9 mesiacov ku koncu už to bolo strašné. Ak môžem odporučiť cvic cviky na panvove dno kvôli úniku moču s tým som mala tiež problém, keď už mi malá tlačila na mechúr. Keď som išla rodiť som nevedela, či mi voda odteka alebo som si len cvrkla 😀 nebrala som žiadne lieky, celé tehu bez problémov dokonca ani magnezium. Jedine Duphaston, ktorý nám pomohol otehotnieť, ale len prvý mesiac, lebo gynekológ mi povedal, že boli preukázané negatívne účinky Duphastonu na plod.
@milasik10 všetko v pohode neboj hlavne nestresuj, lebo uvidíš, keď budeš cítiť pohyby ako veľmi babo reaguje, ak si ty nervózna alebo smutná 😉
@sustiakova vidim dusika, drzim palceky, aby silnel...Testni zas o 2 dni 😉
@trblietava Je mi luto, ze MS prisla...Posrate mamatesty!...Tesila som sa, ze Ti to konecne vyslo...No najblizsi cyklus je Tvoj a hlavne nie mamatesty...Naj su Lady max podla mna...Tie skus najblizsie...Drzim palceky 😘🙏
@milasik10 Určite áno, treba myslieť pozitívne 😊
@miska_hryzka Fuuha a doktor čo na to? S únikom moču zatiaľ problém nemám ale cikám stále 😃
@nikuskaniki čo myslíš tým, že čo na to doktor?
To ešte len príde to cikanie potom ku koncu 😉
@peta1223 neviem, ci je to dobre, mne nikdy Hcg nemerali, ani krv nebrali, aspon o tom neviem ani pri jednom tehu...Ak brali, tak vysledky len povedali, ze su v poriadku, no hodnoty mna nikdy nezaujimali ziadne 😉...Tu je tabulka z netu, myslim, ze mas Hcg v norme - podla toho, co Ty pises, si asi v 4-5tt, ci mylim sa?...Uvidis, ako bude stupat...Kedy mas najblizsi odber na Hcg?
@miska_hryzka o akych negativnych ucinkoch duphastonu na plod tvoj lekar hovoril? myslis to o zlom vyvoji mocovej trubice u chlapcov? ci take daco som zachytila.??.
@mokilko och moja zlata tak len vela odychu ja tiez bola na zaciatku chora vela caju a odychu
@luta13 dakujem,ale to je kamoskin,ale tiez cakam na svojho 🙂
@sustiakova ahoj áno vidím slabého ducha. Držím palce 😉

@olylili tak to je pravda skoda penazi a nervov..nevadi no som sa poucila