Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@karmela este rozmyslam zacat merat bt tento cyklus uz.este som nemerala tak asi skusim 🙂
@trblietava ja idem tiez na alchemilku a mozno obden inofoloc ked uz mam doma tu jednu krabicu volnu... a kys listovu.... a nejake vitaminky od kolegyne od LR... ja som sa v noci bala ci sa nedeje neco ine.. uz vecer som tusila, ze asi dojde ms lebo som si merala teplotu.. nie bazalku ale tak si zvyknem zmerat vecer v klude niekedy... a bola nizsia tak si hovorim ze uz pride... predtym sa cely cas drzala okolo 37 a vecer klesla na 36,5... brucho ma bolelo tak, ze som si myslela ci nahodou nie vajecnik, vajcovod... ci nejde o mimo... ale uz som ok...
neviem ci nebudem nasledovat sofiu a nedam si tiez pauzu od konika trosku.... uz mi statocne zadrbava niekedy...
@ikonica nevadi dosla tam mrcha a zacina novy cyklus s novou sancou 😉 pauza by bola fajn tiez som nad tym premyslala..trosku to vypustit z hlavy a nepozerat tolko na duchov aby ma k tomu netahalo a nemyslela som na blbosti..chce to klud tak si ho spravme a mozno najdeme // ktore tu potom hodime 😍
@trblietava prerabame byt tak skusim energiu radsej tam davat...
Babulky tak ms stale nikde, bolesti uz sa tiez skoro nikde, ciarka na teste len /, a prsia bolestive uz len ked sa podprdy chytim a nafuknute ako balony :D :D
Kocky ahojte, idem si po radu. Som 14dpo, vcera rano test negativny, brala som clostil a duphaston. Duphik som v nedelu dobrala, a ms stale nikde. Nic ma neboli, priznaky ziadne, ani ako pred ms. Co myslite?
@trblietava áno vyzerá to tak že sa o chvíľu pridám už sa to rozbieha. Tak bola by to pecka keby sme boli rovnako tehu 😂😀
@jjuulliisskkaa ahojky hod nám fotku testíku. Viac oči viac vidí 😉
@matka295
Ajoooj, testik biely ako stena:( vytok mam trosku iba do biela
@tonjadabik2 ahoj áno mesiac som to nedostala ináč som to mávala aj 7dni MS A zrazu asi 3 mesiace 4 len 2/3 dní MS áno bolelo má všetko ako keby MS. Mala prísť ale neprišla bola som V 9tt keď som išla ku gynekológovi testik si správ najlepšie ráno uvidíš držím silno palce nech máš drobceka V brušku 👶 potom daj vedieť čo A ako
@jjuulliisskkaa nevidím nič bohužiaľ 😑 nabudúce sa isto podarí ❤️
@olylili je to mozne, ale tak test som robila len 1 a co som citala tak xy zien malo tak ze prve negativne a potom pozitivne. Ale aj keby nie nevadi. Len aj minuly mesiac bola ms divna. Jeden den bola potom nie potom bola. Blbla.. a teraz mam len biely vytok obcas bolest a pichanie a teraz tie prsia. Tak uvidime ci pride niekey ci co este pockam a v utorok sa objednam k lekarovi ak nepride
@ariana195195 ahaa urobim si testik ale nlviem kedy
@tonjadabik2 správ si pre svoj pokoj ❤
@ariana195195 teraz este je skoro ved som len 4dc
@ariana195195 vidis nic...
@laauraa Prepac, ze som Ti neodpovedala hned, no od vcera poobedia som tu nebola...Je mi luto, ze si mala take krce, no v tomto by som Ti ja asi vobec neporadila...Ja by som osobne isla s tym asi v noci na pohotovost, alebo tam aspon zavolala a povedala im o co ide, nech mi poradia cez telefon, co to moze byt, alebo co robit atd....No dufam, ze dnes behom dna si ich uz nemala a ze si v pohode 😉
@tonjadabik2 ahoj, tento test, co si sem pred hodinkou pridala ma aku citlivost? ...Pozri na krabicku, ci pribalovy letak, ak tam dajaky bol...Mne sa zda, ze 25-tka, ci mylim sa?...No daj mi vediet potom...Ak 25, tak je to blby test na to, ze si 4DC, mala by si skusit citlivost 10 - napr.Lady max...No je to na Tebe...Na tomto zatial nevidim volnym okom nic, ani ked priblizim fotku ☹...A je aj dost skoro na testovanie, aj ked si mala slabucku MS...Mas velmi zvlastne cykly aj vsetko...Priznaky ako tehulka a test cisty...No cakaj zopar dni, potom pripadne znova testuj, ak by Ta stale boleli krize atd...No z ranneho mocu skus 😉...Drzim Ti stale palceky a prajem peknu nedelu 🙏😘
@luta13 ta ja vidim ked priblizim ale to nic nic tam neni. Neviem aka citlivost to uz spm malanpen test krabicka v kosi daavnooo. Sak jasne ze skoro ja len zo zvedavosti hehe musim pockat aspon 2 tyDne. Nebiem kedy mozem testovat.. Kedy by daco ukazalo. Pred ms ci az ked bude meskat? No uvidime uz som z toho chora..furt nic..ale asi to tak ma byt..

Baby chcem sa vám podakovat ste uzasne testenrm v pondelok ráno dam vám vediet prajem nám vsetkym nech si najdeme coskoro // a dotiahneme do úspěšného konca este raz dakujem 😍