icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
7. máj 2017

@lela123 Mas pravdu, zbytocne potom stres a to nie je dobre ani pre zenu, ani pre babätko, ak sa usidluje v brusenku...Drzim Ti palceky, nech MS uz tento rok neuvidis a miesto nej si najdes vytuzene //...Boh s Tebou - verim a dufam s Tebou potichucky 🙏 ...Prajem krasnu nedelu 😘

lela123
7. máj 2017

@luta13 ďakujem 😘aj tebe krásny deň 😇

luta13
7. máj 2017

@lela123 🤰🙏😍😘

sticker
matka295
7. máj 2017

@lilenka141 juuj nechápem veď aké pekné // na teste boli..... A je to silné krvácanie? To ma mrzí 😑

alilka
7. máj 2017

Baby vy mi neviete poradiť čim môže byť ten pokles?😕😕

ariana195195
7. máj 2017

@tonjadabik2 neboj nic už sa to bude rysovať a bude silnieť uvidíš to ešte je skoro mala si pravdu ale pozdejsie sprav držím palce 🙂

miriamn76
7. máj 2017

@alilka ja sa v grafoch nevyznam no viem ze niektorym jeden den klesla na druhy zas stupla a boli tehu vravi sa tomu implantacny pokles

tonjadabik2
7. máj 2017

Baby aku si mam dat ro kalendara lutealnu fazu ci co to chcu.??? Ako sa to vyrata?

karmela
7. máj 2017

@trblietava zlatko ahoj bt som nemerala tak ale baby tu merajú viaceré ti poradia..držím silno palčeky

karmela
7. máj 2017

@tonjadabik2 že na kolky deň od ovulácie prichádza ms..tak sa ráta LF 😉

meli8412
7. máj 2017

@laauraa Keď budeš ma´t krče, daj si magnézium 🙂 Silno držím palce!

laauraa
7. máj 2017

@meli8412 dakujem pekne 😊 a to len ked su krce alebo mozem aj kazdy den jednu ?

meli8412
7. máj 2017

@laauraa Kludne mozes kazdy den jednu 🙂 Aj 2, podla potreby

tonjadabik2
7. máj 2017

@karmela Dakujeem

adria88
7. máj 2017

@tonjadabik2 @luta13 takže test je negatívny, foto bohužiaľ mi nejde poslať, neviem, z akého dôvodu cez telefón nejde a cez počítač mi ho nechce načítať 😠 ale možno 12dpo je ešte skoro, pokiaľ nepríde do stredy, tak až potom testujem znova, skor nie a inak je to pepino a sú na ňom nejaké vyryté bodky alebo čo a je nejaký domodra, tak ho moc neberiem do úvahy...

lilenka141
7. máj 2017

@luta13 ani ja nechapem ... hej stále krvacam 😔😔😔 zatiaľ len cista krva...

lilenka141
7. máj 2017

@matka295 neni to moc silne mam zatiaľ len. Cistu krv 😔😔😔 ale podľa mna sa rozbehne ..ale v kútiku stále ešte dúfam

tonjadabik2
7. máj 2017

@adria88 tak to je zly test kup si novy. Aj ia mam negativny test.. Ale to je este skoro..musime pockat..

adria88
7. máj 2017

@tonjadabik2 hej, len som ho mala doma už dlhšie asi, tak som skúsila... skôr ako v stredu netestujem... a ešte k tomu sa rozpadáva...

matka295
7. máj 2017

@lilenka141 to mi je ľúto ☹️

luta13
7. máj 2017

@lilenka141 no to mi je luto...Ja som v tomto blbec, no keby mne vysiel test s // a zacala by som krvacat, uz by som bezala hned na pohotovost, nech ma pozru, pripadne mi odoberu krv, ci mam stupajuce Hcg, ak ano, nasadit nejake tabletky na udrzanie babätka...Aspon by som sa dozvedela, ci som tehu, alebo som bola a babätko sa neudrzalo...Moj nazor...No velmi Ti drzim palceky, nech je vsetko, ako byt ma 😉

luta13
7. máj 2017

@adria88 je mi luto, ze zatial nic nevidiet...No ak sa Ti behom dna bude dat foto pridat sem, tak pridaj 😉...Nech kukneme, ci naaahodou neuvidime dusika 😘

adria88
7. máj 2017

@luta13 pokúsim sa o to😉 ale pochybujem, ten test sa začal aj rozpadávať 🙄

lubi1984
7. máj 2017

Ahojte moje spriaznene duše já som to nevydrzala a spravila ráno test obr.1 a to som včera bola aka hrdinka ze počkám do pondělka 😞 druha foto je porovnanie vyzlecenych testov vrchny včera ráno spodny dnes ten test ktory som si robila poobede včera a nic tam nebolo som sem teraz nedala neviem co mam robit lebo berem utrogestan či ho mam brat stále či přestat či mam ist na krv či cakat brucho bolí na ms

luta13
7. máj 2017

@adria88 to je nejaky "Retro" test?...Ked sa rozpadava...No ved uvidis, ci to pojde pridat, ja som aj tak zvedava 😝

luta13
7. máj 2017

@lubi1984 vidim slabsiu ruzovu / a verim, ze bude silniet - vcerajsi ranny je vyraznejsi, oba ranne testy si robila z prveho mocu?...Testuj zas za 2 dni 😉...Drzim Ti palceky 🙂

adria88
7. máj 2017

@luta13 nie, ešte je v záručnej lehote 😂 ale bol asi v akcii.. kebyže ho nenájdem, tak netestujem ešte, no chcela som ho minúť čím skôr a už pepino nekupujem 😝 dám vedieť a hneď ako to bude možné prisám foto🙂

lubi1984
7. máj 2017

@luta13 dakujem si zlata ano obidva z ranneho nemálo by to byt dnes ta ciarka silnejsie? Já som překonala 2potraty a som až moc precitlivena na vsetko bojím SA myslíš ze mam ist na hcg z krvi? Či nechat to tak a cakat ? Prepac ze stále otravujem

luta13
7. máj 2017

@lubi1984 vobec nie si otravna, rada pomozem, ci poviem svoj nazor...No ja by som po 2 potratoch isla urcite na Hcg, no este by som ten tyzden pockala, ci // pekne tmavnu - no testuj kazdy druhy den, lepsie je vidiet, ako Hcg stupa...Je to na Tebe...Pripadne si zajtra zavolaj svojej gynde, povedz, ze mas pozitivne tehu testy a ona Ti povie, co dalej, kedy prist na kontrolu atd...Drzim palceky, nech vsetko dobre dopadne 😉...Inak neviem poradit...

lubi1984
7. máj 2017

@luta13 dakujem velmi si zlata ale akurat ms došla 😭 já už nemam psychicky na to ...ale vám vsetkym dakujem a držím velmi palce